Přejít na obsah

WATCHES

Členové_50
  • Příspěvky

    269
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 204 zobrazení profilu

WATCHES's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Do nemocnice přivezou chlapa s těžce popáleným břichem, doktor ho ošetří a dává mu dvě tablety viagry. "A to pomůže pane doktore?" "Ne, ale aspoň se vám na tu popáleninu nebude lepit deka."
  2. Předposlední jízda v roce 2023
  3. Dnes dres s krátkým rukávem. Počasí jako v létě. Takto to vypadalo o půl páté...
  4. 2XL Reach 429 mm. Reach + v 535 mm. Stack 624 mm. Mám 199 cm Oproti Endurace to vypadá celkem rozumně.
  5. První nové kolo po 25 letech a první silnička vůbec. Před koupí jsem byl kolo osobně vyzkoušet na centrále Canyonu v Koblenzu. Původně jsem si jel vyzkoušet a koupit Endurace nebo Roadlite. Aeroad jsem si zkusil jen tak z plezíru. Byl jsem překvapen, jak je to kolo pohodlné a perfektně mně sedne. Láska na první pohled. Místní prodejci a bikefitter mě na něj naočkovali. Jel jsem tam s polovičním budgetem, ale bylo mi vysvětleno, že el. řazení a karbonové kola jsou must
  6. A hlavně 100 Hz panel. Na tak velké úhlopříčce už půjde zřetelně vidět rozdíl. Např. sport bude na 50 Hz jedna velká mazanice.
  7. Na jednom britském cyklo YouTube kanálu dělali testy zámků. I ty nejdražší za cca 7 k Kč za cca 90 sekund byly zdolány Já osobně si kolo do Lidlu beru s sebou. Nikdo mi nikdy žádnou výtku neřekl.
  8. Jaká je to velikost? Mám na mysli to Bianchi Oltre...
  9. Máte prosím tip, kde si lze vyzkoušet a případně zakoupit wide variantu silničních treter? Včera jsem byl v Radotíně a po hodině zkoušení jsem odešel s prázdnou Všechny modely mě tlačily na šířku. Vůbec nemají wide modely skladem.
  10. Pokud se podíváš na to video, je tam srovnání při jízdě do kopce, sprint a klasická rovina. Výkon ve watech stejný, rychlost taky a kupovidu tepová frekvence taky...
×
×
  • Vytvořit...