Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno

Ahoj všichni,

hledám pro přítelkyni nějaký módní cetky do 4-5k. Nejvíce se jejímu chtíči blíží tyhle Guess: http://www.goldeligius.cz/eshop/376431.guess-i14503l1/ (dají se sehnat za zhruba 3.4k)

Podmínkou je: kulatej chronograf + kamínky

Nechci tu rozebírat kvalitu a hodnotu módních hodinek, chce je a já jí chci koupit co se jí líbí.

Rád bych se ale zeptal, jestli někdo nevíte o jiné značce, než Guess, která má nějakej model obdobnýho stylu? Nic jinýho v tomhle duchu jsem nenašel, takže asi půjdu do těch Guess. Díky za Vaše tipy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...já bych si tipnul, že nejde jen o vzhled. Guess bych bral, pokud Radiusově slečně něco říká ta značka. Ano, je to značka přes hadry, ale je dost ceněná.

Takže (v rozporu s naším uvažováním) by Guess (s ceněnými šutry Swarovski) mohly udělat víc radosti než (pro nás zajímavější) Zodiaky.

• Dát hlas 1
Odesláno

...já bych si tipnul, že nejde jen o vzhled. Guess bych bral, pokud Radiusově slečně něco říká ta značka. Ano, je to značka přes hadry, ale je dost ceněná.

Takže (v rozporu s naším uvažováním) by Guess (s ceněnými šutry Swarovski) mohly udělat víc radosti než (pro nás zajímavější) Zodiaky.

Přesně tak...
Odesláno

Nebo GC, neboli Guess collection, taková lepší značka Guessu, ve které se dají najít i mechanické hodinky.

Já bych se Guessu nebál, je to sice módní značka, ale hodinky dělá už dlouho a většině žen, co znám, se líbí.

Návštěvník Radius
Odesláno

Děkuju za reakce, hodinek v tom stylu je tedy vícero, stejně ale vedou ty Guess, i když ty druhý Festiny nejsou zlý... ale jak říká bandicoot, když je to Swarovski a Guess, tak asi udělají větší radost. Samozřejmě je to v rozporu s naším uvažováním, možná by za bůra už byla i Etička 2824-2, ale já si zase kupoval noťas podle vzhledu, takže každýmu to jeho :)

Odesláno

HE HE ted řeším to samý, měl jsem vybráno D und G, ale sešlo z nich pro jejich četnost ve zdejší populaci... ale zkus si je najít, je to model DOLCE GABBANA PRIME TIME DW0145....

Návštěvník milosklikar
Odesláno

ZODIAC...na ebay si vybereš, že ti půjde hlava kolem.

ty bys měl těm Zodiacum dělat ambasadora.... sorry za OT
Odesláno

Baby-G MSG300 biele mam ja..velmi hezke...

sak ju vezmi tu na forum a po precitani par tem uz tie kamienkove sracky nebude chciet...alebo nie..neber ju tu..kup jej po com jej srdce pisti..vyjde ta to lacnejsie :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...