Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze vanoce se blizi a ja si jako kazdy rok chystam nadelit pod stromecek definitivni hodinky :) Tentokrat jsem opet zvednul cenovou hranici a zahledel se do modelu Fortis B-42 Pilot Professional. Jednoznacne na tahu. V CR se prodavaji za cca 30KK (kilokorun). Na watch.de jsem je objevil za castku 999,- Ojro, spolecne s identickym modelem za 1039,-EUR

Ty za 999,-

Ty za 1039,-

Mohl by nekdo vysvetlit kde je pricina oneho rozdilu v cene? Na uvodni strance je sice volba jazyka, ale prelozi to jen tlacitko "BUY". Treba se neco ukryva v popisku, jenze ani po 3 letech vytrvale snahy se stredoskolskym profesrum nepodarilo dostat do me makovice byt jen stovku nemeckych slovicek.

Dale se chci zeptat zda-li ma nekdo zkusenosti s nakupem v tomto obchode. Po vlozeni hodinek do kosiku se mi CR neobjevila na seznamu cilovych zemi. Nebyl by ale problem zajet pro hodinky i osobne, kdyz uz teda jsou ty definitivni :) A nebo treba vite o podobnem kseftu bliz k Praze??

Odesláno (upraveno)

Záhada vyřešena. Fortisky za 999 Euro byly NOŠENÉ a jsou už dávno prodané. Nabídku už smazali a děkují za upozornění:

Sehr geehrter Herr XY,

leider ist uns ein Fehler unterlaufen, die Fortis Uhr mit der Artikelnummer 7438 Preis 999.- ist gebraucht Uhr gewesen die schon längst verkauft wurde. Wir haben sie gleich gelöscht.

Vielen Dank das Sie uns auf den Fehler aufmerksam gemacht haben.

Mit freundlichen Grüßen

XY

Edit: Jestli ale náhodou nekecá a prostě nezvýšili cenu a tu starou nabídku tam zapomněli. No teď je to už jedno, už jsou tam jenom ty dražší. :crying_anim:

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Wow, diky! Taky se priklanim spis k te druhe moznosti, ale coz, porad je to slusna cena.

Nakupoval tam tedy uz nekdo? Jak je to se zaslanim do CR?

Já tam nakupoval několikrát. Není se čeho bát, je to velký německý obchod s tradicí a slušnou pověstí. Ale pravda je, že jeden obchod se jim hodně nepovedl, nejdřív dvakrát prodloužili čas dodání a pak přišel jiný model hodinek. S reklamací neměli problém, mluvil jsem se šéfem Haffnerem, dal mi na sebe přímý kontakt a vše se vyřešilo. Ujistil bych se před uzavřením obchodu, zda hodinky mají skladem a budou je hned posílat. Ale drahý kousky často skladem nemá a teprve po zaplacení zálohy je shání od AD, kde má určitě super kontakty.
Odesláno

Ty brdo, tak to je palka do toho Tčekienu :worried_anim: Inu pak neni co resit, jeste se mailem ujistim jestli je maji skladem (snad prekousnou AJ) a udelam si s rodinkou pekny vylet. A hle hned to budou hodinky s pribehem!

Odesláno

cim drahsie hodiny tym lepsia kupa v Stutgarte....Ale trebars u Kubsona kupis za tie iste prachy a ked ma akciu na Maistersingery tak este Kubson lacnejsi:worried_anim: .Ja tam skusam aukcie a sem tam nieco hodi do akcie a to uz potom stoji za to...Sused byva v stutgarte a usetri mi na postovnom,to je celkom palka 50ejro...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...