Milis Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Já jsem totiž krytej víš? Venlafaxin a Rivotril ze mě udělali úplně jinýho člověka. Už nikoho nenapadám na ulici, nemlátím lidi ve frontě, když se jim zasekne karta, nebo když zapomenou pin, nenadávám babce, když mi třikrát najede vozejkem na paty, nevytahuju dědka z favorita, když se mu po sedmý nedaří zajet mezi auta ne parkovišti atak... To zni moc dobre, navic kdyby se to sikovne nakombinovalo s chlastem, treba by clovek udelal diru do sveta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 To zni moc dobre, navic kdyby se to sikovne nakombinovalo s chlastem, treba by clovek udelal diru do sveta.. no, to dělám každej večer, budu muset zaštukovat roh od koupelky k ložnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Já jsem totiž krytej víš? Venlafaxin a Rivotril ze mě udělali úplně jinýho člověka. Už nikoho nenapadám na ulici, nemlátím lidi ve frontě, když se jim zasekne karta, nebo když zapomenou pin, nenadávám babce, když mi třikrát najede vozejkem na paty, nevytahuju dědka z favorita, když se mu po sedmý nedaří zajet mezi auta ne parkovišti atak... Ty brďo, Ty jsi světec ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Ty brďo, Ty jsi světec ... :-) to říkám furt, ale nikdo mi to nevěří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 to je od vas pekne ze sa to urovnalo. vyzeralo to teda vseliako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 to je od vas pekne ze sa to urovnalo. vyzeralo to teda vseliako to seš ty? fuj, eště že tě neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 nevies o co prichadzas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Tak to je jiná...., ale tu fajfku mi do huby nedávej... Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Tak to interpretuj ne jako dýmku, ale jako sand wedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 A tak jsi mě přemluvil, beru tu pusu Aby to bylo trošku osobnější, přikládám mé foto: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Pitrs, přišla Ti ta zpráva s tím kontaktem? Sorry, že nepíšu přes SZ ale jak to tady tak čtu, tak bych se taky nemusel doptat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Pitrs, přišla Ti ta zpráva s tím kontaktem? Sorry, že nepíšu přes SZ ale jak to tady tak čtu, tak bych se taky nemusel doptat . S jakým kontaktem? Dnes mi přišly dvě SZ, ale od Tebe žádná 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Ja to tady miluju... nejdriv by si rozkopali drzky - a pak se jdou spolu vozrat To se jinde stat nemuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 S jakým kontaktem? Dnes mi přišly dvě SZ, ale od Tebe žádná Ale nic, zapomeň na to, jsem debil, teď jsem se díval a tys mi na ni odpovídal. Pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Hele Pitrs, jak to teda nakonec dopadlo s těma Omegama, jsou prodaný nebo ne? SZ už taky radši nepíšu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Hele Pitrs, jak to teda nakonec dopadlo s těma Omegama, jsou prodaný nebo ne? SZ už taky radši nepíšu... dohodol sa na vymene so mnou, ale evidentne na to prdi, alebo uz 3 dni "nemoze" prijat sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Zacina se to zamotavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 Zacina se to zamotavat To je ako argentinska telenovela - ked uz to vyzera ze vsetko stastne dopadne a Juanetta si vezme Chorcheho za muza tak sa zisti ze je jeho pravnucka a okrem toho brat jej psa mal majitela ktory od svojho nevlastneho bratranca z druheho kolena pocul ze jeho kamarat videl ako prastryko rozprava ze jeho kon Sergio podvadzal svoju priatelku s Juanettou ktora je vlastne jeho prateta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 To je ako argentinska telenovela - ked uz to vyzera ze vsetko stastne dopadne a Juanetta si vezme Chorcheho za muza tak sa zisti ze je jeho pravnucka a okrem toho brat jej psa mal majitela ktory od svojho nevlastneho bratranca z druheho kolena pocul ze jeho kamarat videl ako prastryko rozprava ze jeho kon Sergio podvadzal svoju priatelku s Juanettou ktora je vlastne jeho prateta. A není náhodou Chorche lesba? To by ovšem úplně měnilo situaci a mohli by se s tím psem vzít... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 (upraveno) A není náhodou Chorche lesba? To by ovšem úplně měnilo situaci a mohli by se s tím psem vzít... Ty si to snad ani nevidel do konca Chorche si nakoniec vezme kona Sergia, ktoreho aj tak od zaciatku miloval a necha sa preoperovat na kobylu. EDIT: aby bolo jasno - na kobylu sa necha preoperovat Chorche, a nie ten kon. Ale to je snad zrejme... . Upraveno 12. listopadu 2010 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se