Slewa Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Co byste mi, přátelé, řekli na tyhle hodinky? Hledám funkčnost a zároveň rozumný vzhled na denní nošení a také dostupnou cenu kolem 5000,-. Potřeboval bych radu někoho, kdo se vyzná ve strojcích a materiálech. jedny: http://www.mujnuz.cz/hodinky-a-navigace/potapecske-hodinky/tauchmeister-diver-master-60atm-wr/ a druhé: http://www.mujnuz.cz/hodinky-a-navigace/potapecske-hodinky/tauchmeister-2-ww-german-chronograph-4-eyes-heavy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 když heavy, tak heavy...http://www.mujnuz.cz/hodinky-a-navigace/potapecske-hodinky/tauchmeister-xxl-military-worldtimer-with-gmt-function-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 nedávno mi kamarád dal automaty téhle značky na seřízení.. to co jsem viděl byla hrůza, vyhnul bych se jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slewa Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 nedávno mi kamarád dal automaty téhle značky na seřízení.. to co jsem viděl byla hrůza, vyhnul bych se jim. A poradil bys mi? Dva, tři typy něčeho dobrého a méně známého (tedy levnějšího)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Slewa: treba Seiko, Orient.Tauchmajstrove jsou cina, ktera se tvari nemecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Mrkni třeba na Seiko Monster, nebo Seiko SRP043 (objí na fotce, kterou jsem si půjčil od některého z kolegů tady na fóru) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 A poradil bys mi? Dva, tři typy něčeho dobrého a méně známého (tedy levnějšího)? naopak, v téhle cenové kategorii je lépe vybrat něco hodně známého, výrobce který dělá masovou produkci a je schopen udržet kvalitu i u levných hodinek - viz. výše uvedené tipy na Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slewa Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Tak díky kluci, to mi asi stačí. Odpověď mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 v prodejní sekci jsou teď citizeny nighthawk za 4,5 - cena stejná jako u toho šrotu nahoře a kvalita o galaxii lepší.. btw - možná by bylo fajn diskuzi přesunout do "poraďte s nákupem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se