Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Původně jsem myslel, že se tu budu chlubit Hamiltony Conservation, jenže včerejší pražský sraz byl skutečně vyvedený a než jsem stačil z Hamiltonů sundat všechny folie, přistály u mne tyhle krásné Fortisky... :P

Fotka tradičně špatná, ručky špatně postaveny, žádné aranžování - snad je na nich ale vidět ta nádherná modrá, která rozhodla, že je prostě musím mít.

Tyhle půjdou domu jedině při příchodu PO, teda doufám... :oneeyed02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ten bilej cifr ti dude pekne pasovat k tomu prepudrovanymu xichtu...........kam ta republika speje-nam min.vojenstvi si rekne v amerikansku vo uplatek a sefik severackejch financu se po vecerech pretapetovava na klauna a navic je bejvalej depesak.........nevim jestli to ty hodinky pomuzou zachranit,ale sou pekny

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

ten bilej cifr ti dude pekne pasovat k tomu prepudrovanymu xichtu...........kam ta republika speje-nam min.vojenstvi si rekne v amerikansku vo uplatek a sefik severackejch financu se po vecerech pretapetovava na klauna a navic je bejvalej depesak.........nevim jestli to ty hodinky pomuzou zachranit,ale sou pekny

:D Už stříhám metr, od 1.1.2011 CIVIL! Mimochodem mám pro vás nějaké ty wjecy - včera se spousta lidí shodla na tom, že by měl být ještě letos sraz v Panoptiku, tak bych vám to dovezl.
Odesláno

Doufam , ze mas ty duchodky jak jsem ti psal :D

42 - pak vás ještě obepíšu a nějak si to rozdělíte, všechno pro všechny není, každej něco... Pak vysvětlím.
Odesláno

:D Už stříhám metr, od 1.1.2011 CIVIL! Mimochodem mám pro vás nějaké ty wjecy - včera se spousta lidí shodla na tom, že by měl být ještě letos sraz v Panoptiku, tak bych vám to dovezl.

to ti gratuluju a na darecky se tesim-venku je zima a us mi desne tahne na kolena-taky mam pro tebe darek.Ty ses pres ty vojensky kramy-todle se valelo v lese,tak ti to vemu,treba to este na neco vyuzijes,me se to akorad mlati v kastliku u auta ze strany na stranu a pada z toho bordel-se mi to nejak nechce cistit na dratenym kotouci.....posilam sz
Odesláno (upraveno)

42 - pak vás ještě obepíšu a nějak si to rozdělíte, všechno pro všechny není, každej něco... Pak vysvětlím.

Jasny v pohode.. vsak si delam srandu :cheers:

EDIT: Jo , mas hezky Fortisky.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

sraz je mi jako datum soufl,ponenac mi chlast navadi kterykolif vecer.....takze si to urci sam......delit neni co,ponevac sem rozhod,ze pandice nic nepotrebuje a dantechno,pro urazlive chovani a absolutne nulovy prinos pro srazy,nebude do naseho krouzku prizvan.....edit -navic nechutna vubec dobre Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

...tyhle hodinky jsou jako jedna krásná barbína za studijních let. Taky sama zvládala dělat radost mě a několika kamarádům. V podstatě se to ani moc nelišilo od toho srazu. Taky jsem s ní přišel a jiný zas odešel. Jindy zas naopak.

• Dát hlas 2
Odesláno

...tyhle hodinky jsou jako jedna krásná barbína za studijních let. Taky sama zvládala dělat radost mě a několika kamarádům. V podstatě se to ani moc nelišilo od toho srazu. Taky jsem s ní přišel a jiný zas odešel. Jindy zas naopak.

Teda Bandasko, tohles řek fakt moc pěkně, vodpouštím ti ty bažanty i to, žes mě pomlouval.
Odesláno (upraveno)

Nejsou to ty Fortisky, které znám? Řekl bych že ano...bylo to tenkrát velké pokušení. "Barbínu" jsem si chvilku pomazlil a pak jí opustil....

U koho přistáli ty Hamiltony? Že by u "vrahouna" :)

Upraveno uživatelem pete
Odesláno

...jo, jsou u mě. A řekl bych že jsou to přesně ty Fortisky co znáš, jsou mladé, krásné a mají spoustu z nás na svědomí.

A jaký jsou ty Hamiltony? Jsou lákavý...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...