Přejít na obsah

Přesýpací hodiny

sect

Tak jaké je chcete?  

66 hlasů

1. 1. Velikost

• Přívěšek na klíče
    • Stolní
  2. 2. Materiál + vzhled

3. 3. Písek

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema...

Jo, ty jsou dobrý. Ty by mohly fungovat i jako cestovní...B)
Odesláno

Jsem pro moderní kovové - od Adama ty poslední nejsou špatné, něco jako ježek kleci by se mi líbilo - a samozřejmě jsem pro lumi písek. Čas - jestli to nebude příliš veliké, tak 15min a klidně i víc. Ať se sype co nejdýl. A Secte díky za rozhýbání téhle akce! :notworthy:

Odesláno

stolní-kov-moderní-lumi-minutové rysky-15minut i vice - ale žádný velký krávy...

Já se obávám, že udělat nějaké rysky nemá vůbec smysl. Jestli jste viděli někdy přesípací hodiny, tak dole se dělá kopeček, ktarý se pak jen rozšiřuje a pomalu roste, to znamená, že rysky udělat nejdou. A nahoře to zase dělá trychtýřek, takže ten samý problém....

EDIT: Jo s tekutinou by to bylo jiné, ale lumi přesípací hodiny s tekutinou jsem už někde viděl, takže by nebyly tak unikátní.

Odesláno

stolní-kovové-moderní-lumi

ale dřevěné jako ty od Adam99 taky dobrý

5 minut, ale podvolím se i větším

přívěšek už asi nemá šanci, ale vzal bych i ten, pouze cca do 400 Kč

Odesláno

Hlasuju pro kovové, moderní stolní s lumi pískem. Ale podrobím se většině a beru výsledek ať je jakýkoliv. O tuhle limitku nechci přijít!

Odesláno

No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema...

Jo ty jsou nej. Porad doufam ze stoupenci varianty "privesek" dorazi v hojnem poctu.
Odesláno

Tady jsou přibližné velikosti hodin v závislosti na době přesypávání písku a šířky: 5 min - 5-8 cm, 15 min - 10-19 cm, 30 min - 20-35 cm.

Barva písku je volitelná, ale luminiscence pouze nazelenalá.

Odesláno

Tady jsou přibližné velikosti hodin v závislosti na době přesypávání písku a šířky: 5 min - 5-8 cm, 15 min - 10-19 cm, 30 min - 20-35 cm.

Barva písku je volitelná, ale luminiscence pouze nazelenalá.

Tak za mne by bylo idealnich tech 15 minut ale nebranim se ani 5 min v sirsi variante (tam se mi ale zda ze bude malo pisku malo sypani a malo sviceni). 30 minut by se mi libilo jeste vic ale tam se obavam ze by to bylo moc drahy a nebo by tam bylo malo lumi a tim by to malo svitilo. Doufam ze luminofor delali v "LUM-TEC" at je to jak zarovka, za to si rad priplatim.

Odesláno

V dalším kole budeme vybírat barvu (písku i hodin), velikost a typ na základě fotek, takže pokud vás někde nějaké zaujmou, postujte je sem a podle reakcí ostatních budou zařazeny do výběru......u fotek nejde o materiál, ani o barvy, ale pouze o vzhled - například i dřevěné hodiny z první fotky od Adama půjdou udělat z kovu (aspoň doufám :whistling: )

Odesláno

Podle mého - má-li to být limitka, tak by to mělo být něco trochu vyjimečného a ne přívěšek na klíče. Takže spíše kus, který se postaví na nějaké významné místo jako solitér, čili větší, zajímavé provedení. Můj názor: kvalitní dřevo třeba kombinované s mosazí, 15 minut, luminiscenční písek, nápis (štítek) "Limitovaná série Chronomag xx/yy".

Odesláno

Ale i takováto varianta je velmi zajímavá a byl bych pro ni.

Odesláno

Ale i takováto varianta je velmi zajímavá a byl bych pro ni.

Bohužel mám obavy, když si toto představím v 20 cm velikosti tak cena nebude ani těch 1000 Kč....

Odesláno

Připojuji se k hlasům pro stolní. Na vzhled a materiál nemám vyhraněný názor, ikdyž hlasoval jsem pro moderní a dřevo. Rozhodně bych ale chtěl luminiscenční písek, protože to je něco, co se jen tak nevidí, a je to pro mě největší lákadlo naší limitky.

Odesláno

Já se obávám, že udělat nějaké rysky nemá vůbec smysl. Jestli jste viděli někdy přesípací hodiny, tak dole se dělá kopeček, ktarý se pak jen rozšiřuje a pomalu roste, to znamená, že rysky udělat nejdou. A nahoře to zase dělá trychtýřek, takže ten samý problém....

Kdyz je ryska nahore, tak se dobre odecita, to si myslim neni zadny problem.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...