Baker Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema... Pokud by to slo touto cestou, mam taky zajem, tyto jsou super.
Z. Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema... Jo, ty jsou dobrý. Ty by mohly fungovat i jako cestovní...
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Jsem pro moderní kovové - od Adama ty poslední nejsou špatné, něco jako ježek kleci by se mi líbilo - a samozřejmě jsem pro lumi písek. Čas - jestli to nebude příliš veliké, tak 15min a klidně i víc. Ať se sype co nejdýl. A Secte díky za rozhýbání téhle akce!
ricous Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Jo, ty jsou dobrý. Ty by mohly fungovat i jako cestovní... A na boku by mohl být pytlíček s dalším pískem - GMT...
sta Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 stolní-kov-moderní-lumi-minutové rysky-15minut i vice - ale žádný velký krávy...
JiříR Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 stolní-kov-moderní-lumi-minutové rysky-15minut i vice - ale žádný velký krávy... Já se obávám, že udělat nějaké rysky nemá vůbec smysl. Jestli jste viděli někdy přesípací hodiny, tak dole se dělá kopeček, ktarý se pak jen rozšiřuje a pomalu roste, to znamená, že rysky udělat nejdou. A nahoře to zase dělá trychtýřek, takže ten samý problém.... EDIT: Jo s tekutinou by to bylo jiné, ale lumi přesípací hodiny s tekutinou jsem už někde viděl, takže by nebyly tak unikátní.
Teatime Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 stolní-kovové-moderní-lumi ale dřevěné jako ty od Adam99 taky dobrý 5 minut, ale podvolím se i větším přívěšek už asi nemá šanci, ale vzal bych i ten, pouze cca do 400 Kč
pevo Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Hlasuju pro kovové, moderní stolní s lumi pískem. Ale podrobím se většině a beru výsledek ať je jakýkoliv. O tuhle limitku nechci přijít!
cody Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema... Jo ty jsou nej. Porad doufam ze stoupenci varianty "privesek" dorazi v hojnem poctu.
nAscA Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2010 Jsem pro tmavsi kov a tmave modre lumi
sect Odesláno 16. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Tady jsou přibližné velikosti hodin v závislosti na době přesypávání písku a šířky: 5 min - 5-8 cm, 15 min - 10-19 cm, 30 min - 20-35 cm. Barva písku je volitelná, ale luminiscence pouze nazelenalá.
tyfo Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Tady jsou přibližné velikosti hodin v závislosti na době přesypávání písku a šířky: 5 min - 5-8 cm, 15 min - 10-19 cm, 30 min - 20-35 cm. Barva písku je volitelná, ale luminiscence pouze nazelenalá. Tak za mne by bylo idealnich tech 15 minut ale nebranim se ani 5 min v sirsi variante (tam se mi ale zda ze bude malo pisku malo sypani a malo sviceni). 30 minut by se mi libilo jeste vic ale tam se obavam ze by to bylo moc drahy a nebo by tam bylo malo lumi a tim by to malo svitilo. Doufam ze luminofor delali v "LUM-TEC" at je to jak zarovka, za to si rad priplatim.
sect Odesláno 16. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 V dalším kole budeme vybírat barvu (písku i hodin), velikost a typ na základě fotek, takže pokud vás někde nějaké zaujmou, postujte je sem a podle reakcí ostatních budou zařazeny do výběru......u fotek nejde o materiál, ani o barvy, ale pouze o vzhled - například i dřevěné hodiny z první fotky od Adama půjdou udělat z kovu (aspoň doufám )
Apep Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema... Vidím to stejně
pavča Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Podle mého - má-li to být limitka, tak by to mělo být něco trochu vyjimečného a ne přívěšek na klíče. Takže spíše kus, který se postaví na nějaké významné místo jako solitér, čili větší, zajímavé provedení. Můj názor: kvalitní dřevo třeba kombinované s mosazí, 15 minut, luminiscenční písek, nápis (štítek) "Limitovaná série Chronomag xx/yy".
pavča Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 No kdyby dřevo nevyhrálo, tak z kovových se mi líbí tyhle. Nějak ve mne evokují verneovky a Nema... Ale i takováto varianta je velmi zajímavá a byl bych pro ni.
JiříR Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Ale i takováto varianta je velmi zajímavá a byl bych pro ni. Bohužel mám obavy, když si toto představím v 20 cm velikosti tak cena nebude ani těch 1000 Kč....
PavelK Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Připojuji se k hlasům pro stolní. Na vzhled a materiál nemám vyhraněný názor, ikdyž hlasoval jsem pro moderní a dřevo. Rozhodně bych ale chtěl luminiscenční písek, protože to je něco, co se jen tak nevidí, a je to pro mě největší lákadlo naší limitky.
nAscA Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 Já se obávám, že udělat nějaké rysky nemá vůbec smysl. Jestli jste viděli někdy přesípací hodiny, tak dole se dělá kopeček, ktarý se pak jen rozšiřuje a pomalu roste, to znamená, že rysky udělat nejdou. A nahoře to zase dělá trychtýřek, takže ten samý problém.... Kdyz je ryska nahore, tak se dobre odecita, to si myslim neni zadny problem.
funf5 Odesláno 16. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2010 15 minut, kov, verze "Ricous - Nemo", lumi, bez rysek...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.