Skalamander Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Já nevím, toho měření na košili je docela dost a stačí se seknout v něčem jednom a je z tebe strašidlo do zelí - opak to elegána v ručně šitý košili za dvacku, z PRCu. To já vím, ale i kdyby ta první měla být zkušební, tak to za pět stovek stojí. Navíc je tam i přesný videonávod, jak se správně změřit, takže to podle mě nebude problém. 1
Baker Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 To já vím, ale i kdyby ta první měla být zkušební, tak to za pět stovek stojí. Navíc je tam i přesný videonávod, jak se správně změřit, takže to podle mě nebude problém. Jsem zvedav jak dopadnes, podej pak referenci.
gougy Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 To já vím, ale i kdyby ta první měla být zkušební, tak to za pět stovek stojí. Navíc je tam i přesný videonávod, jak se správně změřit, takže to podle mě nebude problém. No po připočítání poštovného a povinného poplatku za vzorky látek, to až takové terno není (nebo si to pletu? koukal jsem cca před 2týdny)
Milan156 Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Nejspíš to není košile, nicméně velmi zajímavý styl rukávu, který by zde byl velmi populární
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 nechcem otvarat nove vlakno tak to hadzem sem.. niekde som tu na fore videl link na modnu znacku, ktora vrobi take to klasicke "namornicku" modu ( biela, modra, pruzky.. urcite viete co mylsim.. ) nikde to vsak neviem najst.. mozno je to aj v tomto topicu, ale fakt ze to nikde nevidim.. nespominate si niekto na meno tej znacky?
tombed Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 nemyslíš tohle? http://www.marinayachting.it/
FiXilVer Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 nemyslíš tohle? http://www.marinayachting.it/ to je ono! dakujem
rorda Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Zpětná vazba po několika dalších měsících pro ty, co zajímá - od Charles Tyrwhitt už mám více než dvacet košil a spokojenost až na jednu jedinou košili naprosto ve všem.Ta jedna jediná košile je netradičně tkaná, takže je to náchylnější látka v podélném pnutí, je velmi lehké ji natrhnout, což se mi podařilo hned při druhém vzetí na sebe ... Kravaty mají také velmi dobře zpracované, už jsem jich pár koupil, drží tvar, jsou pevné, dobře prošité, některé motivy jsou docela zajímavé, neodolal jsem ... = kvalita za rozumnou cenu, pošta bez problémů doručí balík během pár dnů = k doporučení
quaero Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Dík za tip. Koukám že ted´ mají nějaký sale, tak je asi vyzkouším.
Skalamander Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2010 Jsem zvedav jak dopadnes, podej pak referenci. Tak. Nějak jsem to dal na chvíli k ledu, ale včera jsem na tu stránku náhodou zase narazil a rozhodl jsem se, že to teda vyzkouším. Kolega v práci mě naměřil (taky si jednu objednal) a odeslal jsem objednávku. Dokonce jsem našel kontakt na českého obchodního zástupce této společnosti. Mluvil jsem s ním a zdál se docela solidní. Říkal, že košili budu mít doma do 20ti dnů, možná bude trochu zpoždění způsobené Vánoci a množstvím objednávek. Košile nakonec vyšla na cca 950 kč ( 20eur košile, 10 eur zavedení nových mír a 6,9 eur poštovné). Jsem strašně zvědavý, co mi přijde. Už mám v hlavě nápad aspoň na dalších pět košil, jako první jsem si objednal tuto "vampírskou" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quaero Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Zpětná vazba po několika dalších měsících pro ty, co zajímá - od Charles Tyrwhitt už mám více než dvacet košil a spokojenost až na jednu jedinou košili naprosto ve všem. Ta jedna jediná košile je netradičně tkaná, takže je to náchylnější látka v podélném pnutí, je velmi lehké ji natrhnout, což se mi podařilo hned při druhém vzetí na sebe ... Kravaty mají také velmi dobře zpracované, už jsem jich pár koupil, drží tvar, jsou pevné, dobře prošité, některé motivy jsou docela zajímavé, neodolal jsem ... = kvalita za rozumnou cenu, pošta bez problémů doručí balík během pár dnů = k doporučení Tak jsem dnes zadal první objednávku. Zatím jen jednu košili, ale chci si být jistý velikostí než jich objednám víc. Líbí se mi jak maj promakaný stránky.
Lemare Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 V lednu letím do Londýna, tak mám v plánu navštívit Jermyn Street Uvidíme, co mi tam padne do oka, rozhodně chci navštívit Lewina, Tyrwhita, Harvie & Hudson a Hilditch & Key. Máte případně tip na nějakého dalšího osvědčeného výrobce?
rorda Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Tak jsem dnes zadal první objednávku. Zatím jen jednu košili, ale chci si být jistý velikostí než jich objednám víc. Líbí se mi jak maj promakaný stránky. Ty stránky nemají moc dlouho, tak měsíc ... Je pravda, že tyto jsou přehlednější, lépe se na nich člověk pohybuje ... V lednu letím do Londýna, tak mám v plánu navštívit Jermyn Street Uvidíme, co mi tam padne do oka, rozhodně chci navštívit Lewina, Tyrwhita, Harvie & Hudson a Hilditch & Key. Máte případně tip na nějakého dalšího osvědčeného výrobce? Paráda, tak to pak musíš poreferovat ... Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem rorda
Skalamander Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 Pánové, tak zatím radím ty "Bakerovy" košile neobjednávat. Já zadal objednávku 22. prosince a zatím nemám nic
jamikadze Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Odesláno 1. února 2011 (upraveno) V lednu letím do Londýna, tak mám v plánu navštívit Jermyn Street Uvidíme, co mi tam padne do oka, rozhodně chci navštívit Lewina, Tyrwhita, Harvie & Hudson a Hilditch & Key. Máte případně tip na nějakého dalšího osvědčeného výrobce? nemas to daleko z Londyna http://www.bicestervillage.com/en/plan-your-visit/plan-your-visit tam by si si viac uzil. tu su spoje http://www.bicestervillage.com/en/plan-your-visit/getting-here/shopping-express-bus a tu su vsetky znacky co tam najdes http://www.bicestervillage.com/en/brand-directory/all-brands a vsetko bez dph a zlavy do 70percent A vsetko najvadsie znacky sveta. Neolutujesss.130 OBCHODOV A VSE V JEDNEJ DEDINKE. Upraveno 1. února 2011 uživatelem jamikadze
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Nejspíš to není košile, nicméně velmi zajímavý styl rukávu, který by zde byl velmi populární Pěkné...
Tomáš Kincl Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 Potvrzuju dobrou zkušenost s Charles Tyrwhitt.Mám hromadu košil od Joka Klatovy, kvalita mají dobrou, ale střih je pro poněkud... svalnatější pány (při mírách 190/77 rozhodně nemám přes hrudník 120 cm). U CT jsem vybíral akci 4 za 25 v mírách 15,5/34, košile došly během dvou týdnů, sedí výtečně, dobrej střih i vzor, materiál se mi jeví jako kvalitní, dobře se (mi) žehlí. Doufám, že moc nezmění po praní, ale to jsem neměl ještě možnost vyzkoušet.
Skalamander Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 A já potvrzuji výbornou zkušenost s těmi hongkongskými na míru. Já už mám tři a další dvě na cestě. Kolegové v práci jich už taky pár mají a jednomu došel dokonce i oblek a ten je taky parádní. Dokonce začali šít i jeansy a chystají boty Nevýhodou je dlouhá čekací lhůta v řádu měsíců.
simon_magus Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 A já potvrzuji výbornou zkušenost s těmi hongkongskými na míru. Já už mám tři a další dvě na cestě. Kolegové v práci jich už taky pár mají a jednomu došel dokonce i oblek a ten je taky parádní. Dokonce začali šít i jeansy a chystají boty Nevýhodou je dlouhá čekací lhůta v řádu měsíců. myslis http://www.tailor4less.com ?
Skalamander Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2011 myslis http://www.tailor4less.com ? ne, řešilo se to tady dříve, je to masscouture.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se