FrantisekH Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 no děda měl jinou velikost :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 no děda měl jinou velikost :-)) no vidíš, navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Tak jsem dnes udělal objednávku košil u Charlese, tailored střih jsem zvědavej... Každopádně díky za odkaz, který jsem tu našel. U nás je to bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Kde nakupujete kosile od Tyrwhitta? Primo na jejich web strankach? Kazdy je tu chvali, taky je zkusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Jasne, přímo online. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Kde nakupujete kosile od Tyrwhitta? Primo na jejich web strankach? Kazdy je tu chvali, taky je zkusim. Ještě by ses měl zeptat, jaká je procentuelní úspěšnost košilí, které sednou, proti špatně vybraným kusům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Ještě by ses měl zeptat, jaká je procentuelní úspěšnost košilí, které sednou, proti špatně vybraným kusům. Aha, já nakupuji u Joka nebo Sarar a mám běžnou velikost 42. Košile mi sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 (upraveno) Aha, já nakupuji u Joka nebo Sarar a mám běžnou velikost 42. Košile mi sedí. Sarar...Türkiyenin en kaliteli giyim markad?r! edit:gramatika Upraveno 30. ledna 2012 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Ještě by ses měl zeptat, jaká je procentuelní úspěšnost košilí, které sednou, proti špatně vybraným kusům. Z poslednich 4 kosil mi sedly 4 kosile a jedny kalhoty, uspesnost 125% Dobre se zmerit, objednat na zkousku, pokud nesedne, tak ji C.T. vymeni, az sedne, koupit dalsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Z poslednich 4 kosil mi sedly 4 kosile a jedny kalhoty, uspesnost 125% Dobre se zmerit, objednat na zkousku, pokud nesedne, tak ji C.T. vymeni, az sedne, koupit dalsi. Presne tak. A hlavne ta vymena tam skutecne FUNGUJE, ne jen ze o tom kecaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Presne tak. A hlavne ta vymena tam skutecne FUNGUJE, ne jen ze o tom kecaj To je ovšem argument jako prase. No jo, západní země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2012 Tady je i zajimavy vycet feedbacku http://www.feefo.com/reviews/Charles-Tyrwhitt/?since=6months&logon=www.ctshirts.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 zaznamenal jsem možná potěšující zprávu. TM Lewin má otevřít v Myslbeku http://www.ngmyslbek.cz/akce-novinky/novinky-z-galerie/myslbek-bude-otevirat-novy-obchod Nebyli jste se tam už nkdo podívat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Zjistil jsem, že mám nějak málo košil, které mi sednou a že je budu potřebovat čím dál tím častěji. Můžete pls poradit nějaký obchod (raději net) pro nekonfekční velikosti typu "koblih" apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Richarde, já bych si být tebou nechal ušít na míru. Za rozumné peníze to dělají tady http://www.janek.cz/ko%C5%A1ile.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Také jsem tam tudy náhodou procházel a zachytil, že TM Lewin zde bude otevírat prodejnu, tuším ale až koncem února ...Navíc to vidím bledě, co se týče ceny, nemyslím si totiž, že by si mohli dovolit fungovat v Myslbeku a držet rozumnou úroveň cen ...I když na druhou stranu se tam určitě podívám a kdo ví ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Richarde, já bych si být tebou nechal ušít na míru. Za rozumné peníze to dělají tady http://www.janek.cz/ko%C5%A1ile.htm No z toho webu se toho člověk moc nedozví... Ale zkusím jim napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jo, nebo se tam stav osobně. Lhůty mají dobré a ceny taky. A můžeš si vybírat dle libosti materiál, límečky, vzory, dokonce i vyšít monogram. Navíc, košile na míru padne excelentně, takže se to hnedka pozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Omluva Upraveno 12. února 2012 uživatelem Jiřina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jo, nebo se tam stav osobně. Lhůty mají dobré a ceny taky. A můžeš si vybírat dle libosti materiál, límečky, vzory, dokonce i vyšít monogram. Navíc, košile na míru padne excelentně, takže se to hnedka pozná Co si mám představit pod dobrýma cenama a lhůtama ? A jaké používají látky a jaký maji servis? Už si košile nechávám šít jen v Deloru a celkem spokojenost, ale rád zjistím jaké jsou i jiné možnosti ... Díkes za nasdílení zkušeností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se