diver60 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 (upraveno) Mely ty hodinky zustat spolu ... byly na sebe zvykly a tak jim bude samotnym smutno mel to dostat nejakej srdcar Upraveno 14. prosince 2010 uživatelem diver60
stanik73 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Mě šlo jen o srovnání dědka jako překupníka toho co si asi nakrad a opravdového překupníka pouze nákup-prodej se ziskem,nic víc. Kapišto. Nákup a férový transparentní prodej bez dlouhých řečí mi fakt nevadí. Irituje mě nákup a následný prodej s upravenými záměrně přeexponovanými fotkami, na žádost o detail nereagují a ještě srdceryvně píšou o sbírce všech příbuzných
Tudorovec Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Todle je ale popis celkové prodejní kultury hodinek na Aukru,ne konkrétního prodejce? Každej tam asi má svoje pro a proti,nikdo není dokonalej,ale všichni chtějí vydělat a jen na to jdou různými způsoby.
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Todle je ale popis celkové prodejní kultury hodinek na Aukru,ne konkrétního prodejce? Každej tam asi má svoje pro a proti,nikdo není dokonalej,ale všichni chtějí vydělat a jen na to jdou různými způsoby. Možná malinko odbočím od tématu, ale jen úplnej blbec by šel na aukro prodávat bez záměru něco vydělat. I když dle staré židovské fráze "prodělek je taky kšeft, jen míň veselej" ...
diver60 Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Ja na aukru nikdy nenakupoval, myslel jsem ze tam lidi prodavaji veci co uz nepotrebuji (proto to puvodne bylo). Az nedavno jsem zjistil ze se tam kseftuje.
Tudorovec Odesláno 14. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2010 Je to hnus a nešvar dnešní doby. Až ten "civilizační kolaps" udělá snad trochu pořádek v poměrech. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se