Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Steinhart má mohutnější pouzdro a archimede je asi o něci líp zpracovaný.

Pak je ještě rozdíl nýtech na řemenu, hodně lidem u archimede vadil jen jeden nýt...

edit: ještě mě napadá korunka, která je u archimede diamantovýho tvaru a u steinhartu klasika ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno

Archimede jsou na pohled lépe zpracované. Strojek mají stejný. Spíše si vyber podle velikosti, jaké máš zápěstí? Určitě zde najdeš spousty lidí co zde mají fotky na ruce s mírami zápěstí.

Odesláno

Omlouvám se, že znovu otevírám vlákno, ale chtěl jsem se zeptat zdali nevíte, jestli bych se na Archimedy a Steinhartky nemohl podívat někde v kamenném obchodě v Praze a okolí naživo...uvažuji o koupi pilotek a jelikož jsem ani jedny nedržel v ruce, tak pořád nevím nevím...jde mi především o porovnání rozměrů

Jinak se musím přiznat, že vybrat si nějaké pilotky je taky docela běh na dlouhou trať :eek: ....firem vyrábějících klasické B-Uhren je dnes požehnaně a člověk pořád porovnává velikost, zpracování, historii, apod.... no jsem zvědavej jak z toho vybruslim já

Odesláno

Omlouvám se, že znovu otevírám vlákno, ale chtěl jsem se zeptat zdali nevíte, jestli bych se na Archimedy a Steinhartky nemohl podívat někde v kamenném obchodě v Praze a okolí naživo...uvažuji o koupi pilotek a jelikož jsem ani jedny nedržel v ruce, tak pořád nevím nevím...jde mi především o porovnání rozměrů

v kamenném obchodě zatím ne, ale prohlídka "na živo" možná je, stačí napsat
Odesláno (upraveno)

Omlouvám se, že znovu otevírám vlákno, ale chtěl jsem se zeptat zdali nevíte, jestli bych se na Archimedy a Steinhartky nemohl podívat někde v kamenném obchodě v Praze a okolí naživo

Koukni na chronoshop.cz...jsou tam takové krátké zprávy.... :)

Kubson byl rychlejší :)

post-5298-083285800 1290600030.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Odesláno

Tak to se omlouvám za otázku, vůbec jsem si té zprávičky nevšiml...každopádně jsem rád, že tato možnost je a jakmile budu mít trochu více času (teď toho je v práci moc) určitě se kubsonovi ozvu

Odesláno

Tak Archimedy dneska dorazili - jsou krasny a opravdu pekne zpracovany, az na uz zminovanej reminek. Ten je opravdu spatnej - na hodinkach vrze a celkove vypada dost lacine.

A pak jeste subjektivni dojem - asi si budu muset zvykat na tu diamantovou korunku, pusobi na me trochu zvlastne..

Ale celkove velka spokojenost a pochvala pro Chronoshop:) Budou z nich krasny hodinky na kazdodenni noseni a alternativa k Speedmasterum, ktery se mi nechce nosit porad.

Odesláno

Tak Archimedy dneska dorazili - jsou krasny a opravdu pekne zpracovany, az na uz zminovanej reminek. Ten je opravdu spatnej - na hodinkach vrze a celkove vypada dost lacine.

A pak jeste subjektivni dojem - asi si budu muset zvykat na tu diamantovou korunku, pusobi na me trochu zvlastne..

Ale celkove velka spokojenost a pochvala pro Chronoshop:) Budou z nich krasny hodinky na kazdodenni noseni a alternativa k Speedmasterum, ktery se mi nechce nosit porad.

Gratuluju tě k novému přírůstku..Ať tě dělají radost. Sám se teď také rozhoduju mezi Archimede a Steinama B Uhr 44mm. Asi bych volil ale klasickou korunku :-) Jsem na foru denně a pořád vybírám a rozhoduji se. Je to ještě běh na dlouhou trať, než si definitivně vyberu. Ale to je na tom to krásný....

Odesláno

A co třebaLaco? Tyhle jsou cenově trochu víš(ruční nátah),ale mají i v quartzu a automat.

Tak to víš, že mezi adepty jsou i Laco- především pro svoji historii. Na druhou stranu se trochu bojím jak se budou hodit na každodenní nošení (zvláštní uchycení řemínku, celkový tvar- který je zase nejblíž původním B-Uhren). A jelikož u nás asi na vyzkoušení žádný obchod není, tak je to trochu sázka do loterie. A vyšší cena by ani takový problém nebyl- nějakých 12500,- je ještě v mezích. No je to prostě dilema

Odesláno

Uz delsi dobu mam vyhlidnuty nemecky piotky, konkretne Archimede Pilot H nebo Steinhart B-Uhr II. Archimede zatim vedou diky mensimu prumeru, je mezi hodinkami jiny podstatny rozdil? Cenove stejne, vzhledove (vicemene) taky...

http://www.chronoshop.cz/katalog/Archimede-Pilot-H

http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-Steinhart-Nav-B-Uhr-II-44-mm-automatic

Já se rozhodoval naprosto stejně a šel jsem do Steinhartů a možná bych příště volil Archimedy... sprácování u Steinhardů nic moc... a jsou náchylné na škrábance. Ale jinak spokojenost přesnost ujde a už mi šlapou druhým rokem.

Zdravím

Odesláno

Já jako první zvolil Archimedy, koupené tady na Chronomagu i s dalšími dvěma řemeny - a byla to dobrá volba.

Teď k nim přibyly i Fortis Pilot a včera se zadařilo dobře koupit Fortis Flieger B-42 Chronograph- tak přemýším, jestli těch pilotek nezačínám mít moc :-)

Odesláno

Já jako první zvolil Archimedy, koupené tady na Chronomagu i s dalšími dvěma řemeny - a byla to dobrá volba.

Teď k nim přibyly i Fortis Pilot a včera se zadařilo dobře koupit Fortis Flieger B-42 Chronograph- tak přemýším, jestli těch pilotek nezačínám mít moc :-)

jooo,to je slušná sbírka :-D Ty Fortisy B-42 jsou taky úžasný hodinky ;-) Tak až se budeš nějakých zbavovat, tak dej vedět Posted Image

Odesláno

Nejdřív musí zpoza louže B-42ky doputovat, pak bude test, jak to rozdejchá drahá polovička - a pak se uvidí :-)

Odesláno

Nejdřív musí zpoza louže B-42ky doputovat, pak bude test, jak to rozdejchá drahá polovička - a pak se uvidí :-)

Ukaž jí vlákno "to už je tutově na léčbu..." a určitě to rozdejchá :D Možná tě i pochválí, že jsi vlastně ještě úplně v pořádku :)
Odesláno

na kolik vyjdou B_42 z poza louže? já koukal na nějaký zaoceanský servery,ale nepřišel mě to nějakej extra velkej cenovej rozdíl Posted Image Máte někdo tip na nějakého prodejce v USA, kde se daj levně koupit hodinky?

• Dát hlas 1
Odesláno

Moje jsou z ebay aukce za cca 1080 USD i s poštovným. Prodejce věrohodný, B-42 byly jedn z nejlevnějších, co prodával + historie + spokojenost zákazníků. Tak uvidíme.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...