eskimak Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Pred par dnami som si precital prispevok clena Leviathan - bola to rada ohladom potapiek. V nom som s uvelicenim objavil nieco, co som doteraz nevidel - Prometheus Ocean Diver. O par hodin po horuckovitom hltani informacii som ich mal objednane, sice nie chrono verziu ktoru Leviathan doporucoval, ale GMT, ktora ma nadchla este viac. Dnes dorazili, su to moje prve "Swiss made" so solidnym kalibrom a musim povedat ze povodne nadsenie sa este znasobilo. Nejake info: puzdro: 44mm, ocel 316L strojcek: ETA 2893-2 automaticky natah, moznost rucneho natahu hacking date quickset, GMT quickset 28800kmitov/h 21 kamenov rezerva natahu 42hlumi: C3 superluminova sklicko: zafir s antireflexom WR: 300m Limitovana edicia, 063/500 Nejake foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Postrehy: gumeny remen je extremne pohodlny, no sialene chyta prach. Sand-blasted watchadoo je uz na ceste... . Rucicka krasne plave, oproti Seikam s 21600bph je to neuveritelne plynuly pohyb. Aj tikaju krajsie . Vnutorna luneta sa otaca korunkou na 2, ktora nieje srubovacia! Napriek tomu wr300... . Dakujem clenovi Leviathan za tip.
habadej Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Velmi pěkné, netradiční potápky. Líbí se mi pouzdro. Luminiscence vypadá taky v pohodě, nenápadná datumovka je taky super. Musí se korunka pro ovládání vnitřní lunety povytáhnout nebo se luneta ovládá pouze otáčením korunky? Je luneta obousměrná?
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) Juuuu, tak na toto som cakal. Velmi ma zaujimaju tieto znacky Prometheus, Kremke, Zenton - hlavne v diverskach. Aj som velmi silne nad nimi uvazoval, aj kvoli cene, ale nakoniec som to prdol do Fortis. Prometheus ma vcelku silny ohlas na WUS, rozhodne svojsky design. Vyzeraju paradne, aspon takto na fotkach. Plusom je, ze to nema vynechane zakladne hodinove cislice, a tak sa clovek rychlo zorientuje. Trohu ma "stve" GMT rucicka, ten kriz....osobne sa mi GMT (+day/date verzia) pozdavaju viac ako chrono. prosim: 1. Vnutorna otacava luneta - na wus podobne aj na recenzii oceanictime.com im trochu vadilo to, ze je horsia citatelnost cervenych indexov. Ono to bolo myslene skor pri potapani...tak ci si si tento problem vobec vsimol, ak je napriklad vonku, v miestnosti sero...alebo je to prkotina problem. 2. Ak korunka, ktorou ovladas lunetu nie je srubovacia, ako potom je tam vyriesena aretacia jej nastavenia? Luneta ti klika, alebo volne otaca? edit: hups, na rovnake sa uz pyta predo mnou habadej... 3. Sklicko ide presne na okraj puzdra, alebo je trochu pod nim zapustene? Z fotiek to neviem presne odhadnut. 4. Poprosim ta este info o vyske puzdra. Upraveno 24. listopadu 2010 uživatelem StanoBare
sureshot Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 inak clanocek s hodnotenim (review) http://oceanictime.blogspot.com/2010/02/prometheus-ocean-diver.html
eskimak Odesláno 24. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Dik za pozitivne ohlasy, odpovede na polozene otazky: 1. Citatelnost indexov na vnutornej otacavej lunete - to fakt tazko posudim, pri potapani by to asi vadilo kedze niesu lumi. V kazdom pripade potapacsku lunetu pouzivam zriedkavo (na priblizne odmeranie casu), takze cas a prax ukaze.2. Korunka na otacanie lunety nieje srubovacia, ani sa nevytahuje. Luneta je jednosmerne otocna, a klika, velmi presne, 120 klinkuti pre cele otocenie. Nahodne otocenie myslim nehrozi. Otacanie tej korunky/lunety je velmi prijemne , kladie super odpor - tak akurat.3. Sklicko trocha vycnieva nad kraj puzdra, ma skosene hrany ktore su lestene (!). Vyzera to super. 4. Vyska puzdra je 14,5mm
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 to eskimak: Dik za info! Vystupujuce sklicko uz vidim, je to trochu vidiet na poslednej fotke - hodinky na ruke. Tym, ze luneta je uz v ramci cifernika, moze sa zdat, ze je indexovo prepleny, ale v reale to urcite inak vyznie. V "davovej psychoze" som sa pokusil predpovedat nastup tychto znaciek....a....ze by? Dobry vyber!
eskimak Odesláno 24. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 ... V "davovej psychoze" som sa pokusil predpovedat nastup tychto znaciek....a....ze by? ... Hej, cital som to... hladal som vsetky prispevky o Prometheus, myslim ze to prvy na fore spomenul kedysi davno Snow ked poslal odkaz na Ocean Diver, no vtedy tu hodinky dostali riadne "na hubu". Som z nich nadseny
Chorche Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Moc hezký, nevšední hodinky. Gratuluju !
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Mas pravdu, nejake extra ohlasy neboli, ale par pozitivnych sa uz aj vtedy naslo na WUS je extra sekcia o nich, tam sa docitas ovela - a este raz - ovela viac, ale to uz asi vies aj sam...myslim, ze si ich tu prvy majitel, nemylim sa? (alebo aspon jeden z prvych urcite)
eskimak Odesláno 24. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Mas pravdu, nejake extra ohlasy neboli, ale par pozitivnych sa uz aj vtedy naslo na WUS je extra sekcia o nich, tam sa docitas ovela - a este raz - ovela viac, ale to uz asi vies aj sam...myslim, ze si ich tu prvy majitel, nemylim sa? (alebo aspon jeden z prvych urcite) Nenasiel som ziadnu zmienku o tom ze by ich tu uz niekto mal, takze asi som prvy
StanoBare Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Prvy? V tom pripade gratulujem...vies, tym nam ides, tu na fore, dlazdit novu cestu!
Leviathan Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) No PARADA.. Ja sa chystam na tie chrona. Napis, ako prebiehala komunikacia s Prometheus. To su Portugalci? kolko to cele trvalo? Som fakt velmi zvedavy.na zraz sa nechystas? Strasne rad by som ich videl na zivo. najma ten pieskovany povrch. Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Leviathan
Leviathan Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Co tak dokupit ten pieskovany mesh? 100 USD. Vyzeraju na nom fantasticky.
eskimak Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 (upraveno) Co tak dokupit ten pieskovany mesh? 100 USD. Vyzeraju na nom fantasticky. Cau, kupoval som cez eBay, z USA. Aj s DPH a clom sa to dost vyplatilo. Nad sobotnajsim zrazom vazne uvazujem, no stale neviem ci to bude mozne (vela prace) - ked sa podari tak dojdem. Ten pieskovany mesh ma velmi laka, momentalne mam na ceste pieskovany watchadoo, mam ten tah velmi rad a chcem to skusit ako bude pasovat. Ale ten mesh fakt zvazujem, len som este neprehryzol tu cenu . EDIT: hodinky som tu mal za necely tyzden od objednania, free shipping. Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem eskimak
Leviathan Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 bral si to od tohoto manika?. lebo v tomto pripade ta cena nie je az take terno. ak este priratam DPH.....
Leviathan Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 inak tu: su dake matne mesh tahy...a lacnejsie http://cgi.ebay.com/22mm-Brush-SHARK-Mesh-Diver-Clasp-Watch-Bracelet-Strap-/230548128405?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35adbd4295&x=44&y=0http://cgi.ebay.ph/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220680180999http://cgi.ebay.com.sg/22mm-Brushed-316L-Stainless-Steel-Diver-bracelet_W0QQitemZ120611085306QQihZ002QQcategoryZ98624QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem strasne som namotany...
eskimak Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 bral si to od tohoto manika?. lebo v tomto pripade ta cena nie je az take terno. ak este priratam DPH..... Ano, bral som od neho. Pri GMT to bolo v poho, a hlavne - chlapik reaguje na rozumne "Make offer" co vie usetrit asi 10%. Ja som spokojny. Co sa tyka tych meshov co si poslal - dik za tip, ale brushed naozaj k hodinkam nepasuje. Mam brushed Watchadoo (sice iny rozmer ale pre porovnanie dobre) a nieje to ono, preto som objednal sand-blasted, ktory stoji skoro dvojnasobok. Ale suhlasim s Tebou, ten pieskovany mesh za 100USD je grandiozny - je mozne ze do neho pojdem, pockam ale najprv na watchadoo, chcem vidiet ako to bude vyzerat.
Leviathan Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Inak, mohol by si sa na tom zraze aspon ukazat. velmi rad by si si ich pozrel nazivo.Ak to nie je tajomstvo. Kolko cakumprask si za ne dal?
eskimak Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Inak, mohol by si sa na tom zraze aspon ukazat. velmi rad by si si ich pozrel nazivo. Ak to nie je tajomstvo. Kolko cakumprask si za ne dal? SZ
eskimak Odesláno 10. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2010 (upraveno) Tak mi k Ocean Diverom dosiel pieskovany watchadoo, charakter hodiniek sa tym vyrazne zmenil.Aspon rychly vycvak z mobilu, neskor pridam aj poriadne foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Inak vazne zvazujem ten Benarus mesh, len som stale neprehryzol cenu. V kazdom pripade mam pocit ze by hodinkam prospel kozeny remen, stale som si ale nevybral - nejake tipy? Upraveno 10. prosince 2010 uživatelem eskimak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se