Přejít na obsah

Přesýpací hodiny III

sect

Nejdříve si prosím přečtěte příspěvek č. 1 a teprve pak hlasujte.  

44 hlasů

1. 1. Tvar hodin

2. 2. Čas přesypávání + nápis

• 5 minut (výška 5-8 cm)
    • 15 minut (výška 15-20 cm)
    • 30 minut (výška 20-35 cm)
    • Nápis Chronomag l.e. XX ks
    • Nápis Chronomag l.e. XX/XX
  3. 3. Barva písku + vzhled pouzdra

• Bílý písek
    • Červený písek
    • Modrý písek
    • Zelený písek
    • Matný (pískovaný) povrch
    • Lesklý povrch
      0

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 11. 2010 v 10:09, 'JiříR' napsal:

Sem si udělal srovnání hlasování pro materiál se seznamem zájemců a zajimavé je, že 11 lidí nehlasovalo vůbec... jinak co jsou na seznamu a hlasovali, tak jasně vyhrál kov.

Počkal bych ještě v klidu do toho 1.12. já je třeba vážně beru a asi jsem byl mezi těma 11. Nemáme všichni čas být stále on line.
Odesláno

Zdravím, hlasoval jsem Nemo, 30 min představte si je někde dál třeba vedle televize a sledovat je místo těch ptákovin co tam většinou jsou, prťavé nebudou vidět, l.e.xx/xx (nevadí klidně i l.e.xx), povrch matný, barva písku bílá. Hlavně ať jsou zdravotně nezávadné :crying_anim02: :D

Odesláno
  V 25. 11. 2010 v 8:52, 'funf5' napsal:

Škoda, ale prostě nekousnu tu Čínu :sick01: Dá mi to dost práce, ale u všeho zboží se snažím jít nečínskou cestou. Přeji limitce hodně zdaru :crying_anim:

Tahle limitka je skvělá, dobrej nápad, přijatelná cena. A nemusím pro to skoro nic dělat, jen si vybírat (ale potěšilo mne, že "mé" jednoduché prošly do výběru, jsem poctěn). Děkuju všem, co se podíleli a hlavně, přirozeně, sectovi, ale funfa cituji, protože to mám přesně stejně.

Takže sorry, sem out (to mi to vyšlo heSky česky :)).

Odesláno

Koukám, že hodně členů má zájem o Nápis Chronomag l.e. XX/XX, což by výrazně navýšilo cenu (pokud jsem to dobře pochopil z prvního příspěvku)

Pokud tento návrh vyhraje a navýšila by se tím cena - finální produkt by byl dražší, než 1000Kč, jdu od limitky pryč. Těšil jsem se na to, ale víc, než 1000Kč si nemohu dovolit. Takže doufám, že se ve finále do této částky vejdeme a já budu moci po večerech pozorovat lumi písek :-)

Odesláno

přesejpačky se mi vždycky líbili proto to tu se zájmem sleduju, ale nevím, ty nemo jsou perfektní jako kapesní pětiminutovky a tak jsou asi původně zamýšlené. Ale postavit si je ve velikosti 20-30 cm do obýváku, tak to bude vypadat jako pixla franfurtských párků. To nehezčí, sypající se písek bude vidět jen ve vokýnku. Nemo se podle mě prostě jako něco pěknýho do pokoje nehodí. Uvidím jaký bude finální návrh, ale za mě do nema asi nepůjdu.

Odesláno
  V 26. 11. 2010 v 12:16, 'Dřevák' napsal:

přesejpačky se mi vždycky líbili proto to tu se zájmem sleduju, ale nevím, ty nemo jsou perfektní jako kapesní pětiminutovky a tak jsou asi původně zamýšlené. Ale postavit si je ve velikosti 20-30 cm do obýváku, tak to bude vypadat jako pixla franfurtských párků. To nehezčí, sypající se písek bude vidět jen ve vokýnku. Nemo se podle mě prostě jako něco pěknýho do pokoje nehodí. Uvidím jaký bude finální návrh, ale za mě do nema asi nepůjdu.

Přesně tak, napadlo to asi většinu hlasujících a proto vítězí 15ti minutové, které jsou nižší. 30ti minutové by se mi také zdály jako plechovka od čehosi. Zase u dřevěných by muselo být použito nějaké velmi kvalitní dřevo (asi tropické) a muselo by být perfektní zpracování, aby to nevypadalo jako sbité z latěk z OBI.

Odesláno
  V 26. 11. 2010 v 13:28, 'pavča' napsal:

Přesně tak, napadlo to asi většinu hlasujících a proto vítězí 15ti minutové, které jsou nižší. 30ti minutové by se mi také zdály jako plechovka od čehosi. Zase u dřevěných by muselo být použito nějaké velmi kvalitní dřevo (asi tropické) a muselo by být perfektní zpracování, aby to nevypadalo jako sbité z latěk z OBI.

Sorry za OT,ale nejvíce se mi opravdu líbily dřevěné,z nějakého pěkného dřeva a proto i když jsem hlasoval /pro dřevěné/,tak mě limitka mine.
Odesláno

je fakt, že ty NEMA mají pouze takový malý "průhled" a že by to trochu zabilo efekt lumi písku. Uvidí se, jaký bude finální návrh.

Odesláno
  V 25. 11. 2010 v 15:08, 'ricous' napsal:

sect: prosím tě máš alespoň hrubou představu, jak velký cenový rozdíl by byl mezi verzí 15 a 30 minut?

Když jsem chtěl nacenit 15 i 30 min, tak mi odepsal jenom jednu cenu a to kolem 800,- takže předpokládám že ten rozdíl bude minimální.

V 26. 11. 2010 v 15:46, 'onney' napsal:

je fakt, že ty NEMA mají pouze takový malý "průhled" a že by to trochu zabilo efekt lumi písku. Uvidí se, jaký bude finální návrh.

Přesně tak, vycházejme z tohoto modelu, ale věřím, že nebude problém udělat ten výřez větší. Každopádně pokud bude grafický návrh dělat Baker :notworthy: , tak vůbec nemám strach, že by to dopadlo špatně.

Akorát na to, že se prvního hlasování zúčastnilo zhruba 60 lidí, tak zatím nic moc. Cena je počítáná na 50 ks. Pro zajímavost, kdybych nechal dělat jenom jeden kus, tak vyjde na 14900,- :whistling: .

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...