Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegové. Nemá někdo, prosím, zkušenosti s posíláním balíku do USA? Jedná se bednu 100x50x50cm, váha do 10 kg. V balíku bude hudební nástroj. Díky za jakékoliv info. J.

• po měsících...
Odesláno

Chumpusi, DHL Ti balik posle i jako soukrome osobe... Ja jsem takhle pres ne posilal pred casem (rok?) hodinky do Nemecka - normalne jsem sel na Vaclavaku na jejich pobocku, dal jim balik a bylo to.

Ale priprav se na raketu, s rozumnym pojistenim to muze byt treba za bura (za to Nemecko jsem platil asi 2K - pojištěno na 3K EUR, pred cca. dvema lety jsem posilal jedny sbirkovy hodinky do Kanady, myslim, ze TNT, pojisteno na 6K USD, a platil jsem za to asi sedm...

Odesláno

vsichni ti to poslou, posilam se vsema jako soukroma osoba, FedEx, DHL i UPS do USA. Cena min 4 litry ale.. Zavolas na jejich infolinku a objednas si svoz za hotove, prijede frajer, balik zvazi, zmeri, cenu ti rekne podle tabulek. Pribliznou cenu ti reknou i na infolince.. Musis met jen adresu, rozmery, hodnotu a vahu cca. Ostatne cenu si najdes i na tech jejich webovejch kalkulackach.

Odesláno

přes fedex taky pošleš bez smlouvy, ale bude to stát balík. S posláním přes "někoho" se smlouvou může být problém s vystavením faktury, kterou fedex při vývozu požaduje?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...