t2 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Dnes v práci při nudné odědové pauze asi nej time... fakt čirá náhoda, jinak sem se nedostal pod 10 :0/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Kamarád mi konečně dal svoje starý géčka. Tak jsem z nich chtěl vyndat batt. Ale toho "medu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Kamarád mi konečně dal svoje starý géčka. Tak jsem z nich chtěl vyndat batt. Ale toho "medu" zzIMG_20200314_144231.jpgTaký maglajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 (upraveno) Tak jsem to zkusil na několikerých hodinkách....dostat se na co nejnižší hodnotu u stopek...a nekonec to šlo nejlíp na těch nejobyčejnějších. Upraveno 18. března 2020 uživatelem michael99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Tak jsem to zkusil na několikerých hodinkách....dostat se na co nejnižší hodnotu u stopek...a nekonec to šlo nejlíp na těch nejobyčejnějších.Ty kokso, tieto som dokonca mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michael99 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Ty kokso, tieto som dokonca mal On k tomu je ještě hrudní pás, který nevím kde mám . Měl jsem je na ruce asi 2x, když jsem myslel, že budu běhat...ale pustilo mě to dřív než jsem začal .A koupil jsem je myslím za 200 Kč....Planeo hodinky totiž mělo vždycky při dnech Marriane akci, že když koupíš jedny hodinky, tak si můžeš k tomu ještě koupit vybrané hodinky (většinou nějaké "no name" jak je třeba Secco) za 200 Kč....tak proč to nekoupit ))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 On k tomu je ještě hrudní pás, který nevím kde mám . Měl jsem je na ruce asi 2x, když jsem myslel, že budu běhat...ale pustilo mě to dřív než jsem začal .A koupil jsem je myslím za 200 Kč....Planeo hodinky totiž mělo vždycky při dnech Marriane akci, že když koupíš jedny hodinky, tak si můžeš k tomu ještě koupit vybrané hodinky (většinou nějaké "no name" jak je třeba Secco) za 200 Kč....tak proč to nekoupit ))).Ja som to rozmlátil, nechtiac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Nechci zakládat další vlákno, tak to dám sem:Japonci fungují a němci ne:Jinak keramiky od minulé změny času jen 15 vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 https://www.autoforum.cz/bleskovky/nejslozitejsi-digitalni-hodiny-sveta-jsou-tvoreny-automobily-skutecne-existuji/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 https://www.autoforum.cz/bleskovky/nejslozitejsi-digitalni-hodiny-sveta-jsou-tvoreny-automobily-skutecne-existuji/Ako rýchlo sa dostanete od hodiniek k autám, aj keď to s hodinkami priamo súvisí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 Auta já rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2020 (upraveno) Auta já rád.post-21738-0-67838100-1582186499.jpgÚžasná Lancia Delta HF Integrale Evoluzione II Upraveno 5. dubna 2020 uživatelem quattroRS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Když to jde s ana quartzkama.....nešlo by to s digi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Dneska jsem vyhazoval došlou batt z hnědejch. A docela mě překvapilo těsnění. Nejen že má netypický tvar, ale je průhledné. To jsem ještě neviděl, no holt mám pořád co objevovat. Dýnko není jen plíšek, je taky vytvarovaný zevnitř. Jen nevím proč u Ventury použili tak malou batt. Vzhledem k velikosti hodinek tam mohli dát třeba CR 2025. A pak že Ferrari nemůže být praktické: Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Ferrari F312 M, ak dobre pamätám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 456 Venice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se