Přejít na obsah

Mobily a protector folie ...

Baker

Doporučené příspěvky

Ma s tim nekdo zkusenost, je to k necemu nebo je to pitomost ?

Ja jsem ochranné fólie používal ještě kdysi u smartphonů, ale kupoval jsem si jenom ty obyčejné a ty zrovna moc dlouho nevydržely, bylo třeba je pravidelně obměňovat.

Pak jsem si asi před dvěma roky pořídil dotykové PDAčko TouchHD a k němu jsem si rovnou koupil značkovou fólii Brando a je na něm do teď. Překvapuje mně to, ale zatím fakt drží a není ani nějak moc poškozená. Displej pod ní tedy musí být jako nový, což bude výhoda pokud bych chtěl to PDA čko někde přes bazar prodat, takže podle mně ta fólie smysl má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Folii pouzivam uz od sveho druheho PDA. Tam se mi podarilo kdysi vyhoblovat spickou stylusu rastr klavesnice. Takze nic moc pekneho, pak jsem navlekl folii a byl pokoj. Postupne jsem presel k HTC a vymenil folie Brando za original folii (tenci, trochu lepe se nalepovala). No a a ted jsem se konecne rozhoupal k folii InvisibleShield. A musim rict ze absolutni spokojenost. Sice po ni neklouze prst tak pekne jako treba po vyrobcich znacky brando, ale i s myma rukama, ktery jsou obe levy (prakticka vec, je mozno nosit hodinky obouruc) se mi povedlo nanest folii napoprve, presne tam kam jsem chtel, bez jedineho smitka a drzi fakt jak pribita :)

Jinak jako resume. Na kapacitní display je folie asi zbytecna pokud se k telefonu chovate aspon trochu slusne. Jsou kryty pevnym plastem, sklem nebo gorilla glass a to je vsechno celkem odolne... Ale na rezistivni displaye urcite folie patri, bez ni je display opravdu hodne nachylny na poskozeni.

Odkaz ke komentáři

Ta ja folii pouzival pouze na PDA a pouze z toho duvodu ze tam byla jiz pri koupi, byla to nejaka hard (tvrda) a asi dost kvalitni protoze to opticky nijak nevadilo a ani na psani to nebyl problem a to se na Palm PDA psali grafiti skoro stejne rychle jako na HW klavesnici. po cca roku a neco jsem to sundal protoze na grafiti plosce se to trochu osoupalo a uz to tak plynule neklouzalo a tim to zhorsovalo plynulost psani, po odlepeni to bylo zase OK a novou jsem nekupoval protoze ta kvalitni by zdvojnasobila realnou hodnotu toho PDA. Z toho mi vychazi kvalitni folii ANO a po opotrebeni sundat a dal nepouzivat protoze to financne nema jiz vyznam. Jak to ovlivnuje funkci u kapacitniho snimace co je na novych strojich netusim. A co se tyce toho Androida tak by jsem se toho nebal, mel jsem doma HTC Desire (a to jsem zaprisahly Nokiofil) a nemel jsem s tim problem bylo to supr (Samsung Galaxy S jsem mel take a to bylo o fous horsi). Ale take jsem zkousel Androida na slabsim stroji s odporovym dis. a byla to bida a utrpeni s pomalou odezvou je to slabota.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

fólii jsem používal než jsem koupil HTC HD2 - ten mám asi rok a s fólií to moc nekamarádí...displej má skleněný kryt - není na něm ani škrábanec...a to je používám v terénu a nosím v kapse...sice si přístroj většinou hoví v pouzdře od Ondry, ale občas i bez....ale na přístroje, ktré nemají sklo rozhodně fólii doporučuji....značka Brando se mi osvědčila....

post-2463-096113700 1292054571.jpg

Upraveno uživatelem alois
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...