Přejít na obsah

obhajoba hodinek doma

Doporučené příspěvky

Odesláno

prepac, ale ja fakt nechapem o com vobec rozpravas. napisem ti tu taky priklad.

ja mam momentalne cca 3 hodiniek. ked som kupoval posledne pytal som sa priatelky ci by jej vadilo ze si ich kupim. som priposrany? alebo mam nejaky iny problem?

no neviem..divne to je..preco si sa pytal?? si si to kupoval za jej prachy ci co?

ak teda nemate spolocny ucet a kupoval si si to za svoje prachy a ona osoba nema na teba a tvoje prachy ziaden pravny narok..tak ano, si priposrany :D

Návštěvník milosklikar
Odesláno

No to by bylo opravdu zajímavější. V čem je problém? Jaké jsou tedy tvé proti-argumenty?

To mi tu ale kurwa chlapi narušujete koncept.....:smile_anim:
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

...Zbytečně konfrontační téma. Nelze srovnávat s vláknem o botách, protože tam to je fuk co kdo nosí.

Tady to pokračuje i přes moji imho trefnou poznámku na začátku, že je to takový to hospodský schovávání za autoritu. Tak to prostě někteří mají. V práci, doma...

Navíc si myslím, že ani nebylo pochopeno zadání a ozývají se tu i lidi, kteří doma nákup avizují, konzultují, oznamují, což je něco jiného než o co jde milosovi...

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

no neviem..divne to je..preco si sa pytal?? si si to kupoval za jej prachy ci co?

ak teda nemate spolocny ucet a kupoval si si to za svoje prachy a ona osoba nema na teba a tvoje prachy ziaden pravny narok..tak ano, si priposrany :D

h e l l é v té slovenčině se mi to veľa páči....:gora: Upraveno uživatelem milosklikar
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

zbytečněě konfrontační téma. Nelze srovnávat s vláknem o botách, protože tam to je fuk co kdo nosí.

tak tohle mě fakt dostalo :gora:

Aspoň se nenudíme....

Upraveno uživatelem milosklikar
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

No to by bylo opravdu zajímavější. V čem je problém? Jaké jsou tedy tvé proti-argumenty?

to je jednoduchý

1.nemám je kde předvádět, protože jsem introvert

2.asi žiju poctivě a znám hodnotu peněz

3.vím, že z nich budu mít stejnou radost jako z G šoků --- 2 dny ?

4.vím, že je to vlastně stejná hodinařina jako hodinky za 3t, akorát to má honosnější název a strojek vypadá trochu jinak (lépe a honosněji) = užitná hodnota u všeho stejná ať to stojí co to stojí

*určitě mně ještě něco napadne, tak to sem dopíšu :)

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník milosklikar
Odesláno

to je jednoduchý

4.vím, že je to vlastně stejná hodinařina jako hodinky za 3t, akorát to má honosnější název a strojek vypadá trochu jinak (lépe a honosněji) = užitná hodnota u všeho stejná ať to stojí co to stojí

taky se ti stává, že objednáš a vlastně se ani netěšíš až to přijde? A když to přijde, tak to otevřeš a řekněš si, hmm to jsem čekal a zase to zavřeš...?
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Návštěvník YPO
Odesláno

taky se ti stává, že objednáš a vlastně se ani netěšíš až to přijde? A když to přijde, tak to otevřeš a řekněš si, hmm to jsem čekal a zase to zavřeš...?

není to pravidlem, ale lhal bych kdybych řekl, že se to nikdy nestalo - většinou se to stalo u nákupů z nudy = mrhání prostředky :smile_anim:
Odesláno (upraveno)

to je jednoduchý

Myslím, že docela dobře rozumím bodům 2 a 3. Čtvrtý bod beru z tvé strany jako nadsázku :), i když s tou užitnou hodnotou máš pravdu. A co se týče bodu 1 - mně osobně tohle nevadí. Taky jsem introvert, ale dovedu si hodinky užít i sám. A navíc k předvádění tady máme Chronomag, ne? B) Upraveno uživatelem Z.
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

nevím co je cca 3hodiniek... to su 2 a pol, nebo skoro tri... prepac moju slovenčinu

znamena to to, ze jedny su na ceste odomna a jedny na ceste ku mne :)

No a to nas v tomto vlakne zajima. PROC jsi se ptal pritelkyne? Pta se te ona, kdyz neco kupuje, apod. O tom je tady ta debata Posted Image

pytal som sa jej to preto, lebo som slusne vychovany mlady muz a dokonca ma zaujimalo co si o tom mysli. a ano, ona sa ma pyta ked si kupuje nieco za 1000 euro :) lebo jej zrejme zalezi na mojom nazore.

moje prachy su jej prachy. ked s niekym zdielam zivot a majetok (aj ked cez oddelene ucty) tak som rad ked sa mozem s niekym podelit o moje trapenie s vyberom hodiniek :)

Upraveno uživatelem jankoxxx
  • Dát hlas 2
Odesláno

Každý ať si nákupy hodinek zdůvodní, jak mu to vyhovuje. Mě spíš vyděsila představa, že bych měl s manželkou společný účet :eek: , to bych fakt nedal. Jinak taky plánujeme větší výdaje a investice, ale v drobných částkách mi spíš vyhovuje "co oči nevidí, srdce nebolí" :D - na obě strany. Navíc mám dojem, že manželka dokáže utratit jakoukoliv částku :D , takže by mi na hodinky nic nezbylo :D.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

...Zbytečně konfrontační téma. Nelze srovnávat s vláknem o botách, protože tam to je fuk co kdo nosí.

Tady to pokračuje i přes moji imho trefnou poznámku na začátku, že je to takový to hospodský schovávání za autoritu. Tak to prostě někteří mají. V práci, doma...

Navíc si myslím, že ani nebylo pochopeno zadání a ozývají se tu i lidi, kteří doma nákup avizují, konzultují, oznamují, což je něco jiného než o co jde milosovi...

Problém asi bude v tom, že téma "hodinky" se už postupně vyčerpalo a pokračuje pouze ve stylu poraďte, co mám koupit, co je nového atd....

No atak začala vlákna, bundy, nože, boty, ponožky, košile, pera, slipy, psi, kočky, kola, motorky a jiné...

Tohle vlákno se hodinek týká...sice sekundárně, ale týká...

Jinak s tím schováváním za autoritu máš pravdu.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Každý ať si nákupy hodinek zdůvodní, jak mu to vyhovuje. Mě spíš vyděsila představa, že bych měl s manželkou společný účet :eek: , to bych fakt nedal. Jinak taky plánujeme větší výdaje a investice, ale v drobných částkách mi spíš vyhovuje "co oči nevidí, srdce nebolí" :D - na obě strany. Navíc mám dojem, že manželka dokáže utratit jakoukoliv částku :D , takže by mi na hodinky nic nezbylo :D.

Naprostej souhlas, jsi prostě starej mazák Posted Image
Odesláno

Nikoho se neptam , protoze zatim do toho nikomu nic neni. Az budeme mit spolecny ucet, tak bych zrejme oznamil, ze z nej zmizi nezanedbatelna castka. Ale asi bych to nepredlozil formou otazky ... spis bych pouze informoval.

Odesláno (upraveno)

pytal som sa jej to preto, lebo som slusne vychovany mlady muz a dokonca ma zaujimalo co si o tom mysli. a ano, ona sa ma pyta ked si kupuje nieco za 1000 euro :) lebo jej zrejme zalezi na mojom nazore.

.

.

.

OK, to jsem chtel vedet, sice nerozumim, proc "jsi vychovany mlady muž" že se ptas pritelkyne, jestli si muzes koupit hodinky, ale respektuju to Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník milosklikar
Odesláno

znamena to to, ze jedny su na ceste odomna a jedny na ceste ku mne :)

moje prachy su jej prachy. ked s niekym zdielam zivot a majetok (aj ked cez oddelene ucty) tak som rad ked sa mozem s niekym podelit o moje trapenie s vyberom hodiniek :)

Přeju ti, aby ti to dlouho vydrželo, protože ty jsi přesně ten adept na obrání i o slipy...(myslím při rozvodovém řízení) Ale mladý slušně vychovaný muž si tuto variantu samozřejmě vůbec nepřipouští....

• Hlasovat proti 8
Odesláno

Přeju ti, aby ti to dlouho vydrželo, protože ty jsi přesně ten adept na obrání i o slipy...(myslím při rozvodovém řízení) Ale mladý slušně vychovaný muž si tuto variantu samozřejmě vůbec nepřipouští....

Kazdej asi nebude takovej alfa samec jako ty :D

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník milosklikar
Odesláno

Kazdej asi nebude takovej alfa samec jako ty :D

Nevím co je alfa samec, ale "život je takovej a jinej nebude" jak se zpívá v jedné známé písni. 50% procent párů se rozvádí a znám spoustu případů společných účtů, kdy kamarádi přišli, abych jim půjčil na benzín, na jídlo, na nájem. Společný účet, jako výraz lásky je totální mladická nerozvížnost ne li zhovadilost.
  • Hlasovat proti 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...