Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Už jsem se registroval na všechny přednášky, takže "koza dojí krev" ???? Připravil jsem si pár primek, co je vytáhnu poprvé v životě :D :D

Je jen problém, že hodináři dosud nějak nesdělili, v kolik hodin přednášky začínají. Taky mi paní Kratinová poslala o dost kratší seznam přednášek. Jsou jen 4 a například Safi - ta tvoje tam nějak nebyla ?? !!

Miluju improvizaci.

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Kamil
Odesláno

V souvislosti s výročím... Moc na tyhle turistický srandičky nejsem, ale doufám, že někdy ještě zvopakujou ten mapping. Fakt dobrý:

V průběhu výstavy ? 5.3. 2011 od 19:00 do 22:00 - proběhne repríza úspěšného digitálního mappingu na pražském orloji
Odesláno

Už jsem se registroval na všechny přednášky, takže "koza dojí krev" ???? Připravil jsem si pár primek, co je vytáhnu poprvé v životě :D :D

Je jen problém, že hodináři dosud nějak nesdělili, v kolik hodin přednášky začínají. Taky mi paní Kratinová poslala o dost kratší seznam přednášek. Jsou jen 4 a například Safi - ta tvoje tam nějak nebyla ?? !!

Miluju improvizaci.

odkaz je na oficiální stránky akce. První polovina přednášek se domlouvala dříve.

Odesláno

Další INFO k výstavě.

Nevím, jestli nezapadl můj dotaz ohledně katalogu a virtuální prohlídky na webu...?

Ahoj, díky Tvému nápadu jsme zrušili informativní brožuru a připravujeme katalog...:). Bude k mání zhruba do 14 dnů od zahájení výstavy. Až si trochu oddychneme na začátku příštího týdne, začneme dumat na virtuální prohlídkou.

Odesláno

To tvrdý Ý si na webu raději opravte:

(Seznam přednášek)

10.2.2011 Čtvrtek

Dr. Macháček: Odkryté tajemství Staroměstského orloje - Nové datování, nový tvůrci

:D

A zajdu určitě! Už se těším.

Díkes <)
Odesláno

Reportáž ve zprávách na Nově. Mám z toho všeho radost jak to jede. Je fajn, že se hlavní tahoun poctivě drží svého claimu "Because we care".

Díky, wene...

:-), já děkuji za podporu všem, kteří na výstavě pracují, včetně spousty lidí z chronomagu! Speciální děkovačku odprezentujeme po otevření :smile_anim: ...jestli to přežijeme...
Odesláno

:-), já děkuji za podporu všem, kteří na výstavě pracují, včetně spousty lidí z chronomagu! Speciální děkovačku odprezentujeme po otevření :smile_anim: ...jestli to přežijeme...

posmrtná děkovačka také potěší

Odesláno

V průběhu výstavy ? 5.3. 2011 od 19:00 do 22:00 - proběhne repríza úspěšného digitálního mappingu na pražském orloji

Asi se zeptám úplně blbě, ale to bude trvat celé 3 hodiny, nebo to bude probíhat v tomto čase vícekrát za sebou?
Návštěvník Kamil
Odesláno

Asi se zeptám úplně blbě, ale to bude trvat celé 3 hodiny, nebo to bude probíhat v tomto čase vícekrát za sebou?

Dobrej dotaz, taky nevím. Podle videa to trvá 10 minut. Zjistím a napíšu nebo wen.
Odesláno

Ahoj, díky Tvému nápadu jsme zrušili informativní brožuru a připravujeme katalog...:). Bude k mání zhruba do 14 dnů od zahájení výstavy. Až si trochu oddychneme na začátku příštího týdne, začneme dumat na virtuální prohlídkou.

Tak to je pro mne skvělá zpráva, díky za ni. Při vší té smůle, kdy se nebudu moci výstavy zúčastnit, alespoň takhle.

Jinak pokud byste potřebovali s čímkoli pomoci v rámci mých možností (internet - notebook), není problém - stejně nemám celé dny co dělat.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Konečné info o ceně vstupného a slevě pro členy Chronomagu:

- normální cena vstupného je 190 Kč na osobu, pro Member_50 bude sleva na 150 Kč platná pro člena a jeden doprovod

- každý Member_50 dostane mailem unikátní kód, který nahlasí při koupi vstupenky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...