Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

osměluji se k prvnímu dotazu na fóru - máte nějaký názor na tohle?

http://aukro.cz/item1337110560_luxusni_panske_hodinky_tag_heuer_carrera.html

O faky se asi nejedná, ale cena zde na chronomagu se pohybuje tak kolem 30 tis. u realizovaných obchodů.

Vidíte tu cenu jako OK? Tah mi moc nevyhovuje, tak mne asi navíc bude čekat investice do gumy (u které se ceny dost liší a upřímně nevím, jak poznat, zda to není náhražka z nějakého PVC).

Díky moc za názory/pomoc.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Stav se zá být OK a cena taky... Hodinky jsem měl a nosí se dobře i na tahu. Je na ruce příjemný. Fake to na 99,99% neni, ale jak psal volfda.... AD je jistota.

Odesláno

Zakladnou kontrolou podla fotky (zdobenie rotora ci ako sa to vola :) ) presli. Zatial vsetky fejky co som videl (aj na nete, v diskusiach atd) maju vzdy ten isty problem, ine zdobenie rotora. Tento vyzera tak ako ma...

Odesláno

Rotor vôbec nie je určujúci. Ja ich mám s plným rotorom kúpené v roku 2008. Napokon ak niekto vyrobí kópiu na nerozoznanie, určite sa nepomýli vo viditeľnej časti. Hlavným dôkazom pravosti je bloček, cenu by som zreálnil na 30t Kč.

Odesláno

Koukám, že Tag si zrovna moc hodnotu nedrží, na internetu jsou dokonce i za 75 tis., děsný..... koupit nové = vyhozené peníze.

Odesláno (upraveno)

Koukám, že Tag si zrovna moc hodnotu nedrží, na internetu jsou dokonce i za 75 tis., děsný..... koupit nové = vyhozené peníze.

Mám tu zrovna jedny na stole k prodeji, ale bohužel nemám zatím 50 příspěvků k zobrazení. Během víkendu je nafotím a zobrazím. Tak kdo bude mít zájem může se přijít podívat..

Bude se jednat o Tag Heuer Carrera DAY/DATE - CV2A10.BA0796 rok staré se zárukou.

Upraveno uživatelem bose
Odesláno

TAky mě překvapilo jak to padá.. čekal bych že to nepůjde tak dolů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...