Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou to PRIMky od nás z ELTONu.

Pravda, o designu radši mluvit nebudeme, ale jinak to jsou hodinky z posledních let masové výroby. Korpus pouzdra se dokonce donedávna používal, už v nerezovém provedení, ale s jinými kroužky.

Odesláno

Já by na sebe nebyl tak přísný prime, prostě konzumní quarzky, no. Ale tyhlety na vaší fotce natvrdo s úhloměrem, úplně bez minut, a s tím marťanským pozlaceným kroužkem, to už je sběratelský kousek! Vůbec jste si tenkrát dovolili na dnešní konzervárenské poměry pěkný frajeřinky! Mě se to moc líbí - tedy až na tu kuriózní skurilní lunetu, ale kdyby byla třeba červená, tak super! Nemáte tam nějaký exemplář?

Tý brďo - teď mě napadá, to by možná bylo něco na letecký primky - cockpit ciferník, čísla minut kolem dokola, čísla hodin takhle pěkně do řady. čechíno pouzdro, žlutá růžice se světovými stranami - BREITLING QUARZ STROJEK!! (no to mi možná ujelo) :D:D.

Odesláno
  cigi napsal:
Mě se to moc líbí - tedy až na tu kuriózní skurilní lunetu, ale kdyby byla třeba červená, tak super!  Nemáte tam nějaký exemplář?

Kamarád tyhle Dragmany, ale s modrým číselníkem a chromovou lunetou, ještě na jaře objednával v MiJe. A pořád je nabízejí.

Odesláno

Nemohu potvrdit ani vyvrátit, pokud hodinky reálně neuvidím. Kde to na Smíchově je? Zajdu se tam podívat. Popravdě si neuvědomuji, že by nějaké naše sportovní hodinky v minulosti měli lupu nad datumkou...

Odesláno
  PRIM napsal:
Nemohu potvrdit ani vyvrátit, pokud hodinky reálně neuvidím. Kde to na Smíchově je? Zajdu se tam podívat. Popravdě si neuvědomuji, že by nějaké naše sportovní hodinky v minulosti měli lupu nad datumkou...

Dnes posouzeny ony sporty s modrou lunetou (ala diver). Je to MPM. Definitivně. Bohužel.

Nicméně má Prim Quartz, model Dragman?, stříbrné pouzdro + stříbrná luneta, černý ciferník, bílé ručky, černý kožený řemínek prošitý bílou nití. Stejné, jako výše na obrázku se "skurilní" :) lunetou. Logo na ciferníku - současné logo Eltonu

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...