rur Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Na aukru se draží tyto primky http://www.aukro.cz/item137992844_nove_primky.html . Co myslíte odkud jsou?
odklizec Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 rekl bych ze prim, ale z obdobi experimentu, ke kterym se prim nerad hlasi
rur Odesláno 30. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Spodní strana pouzdra mě taky připomíná prim sport !
Prokop Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Jsou to PRIMky od nás z ELTONu. Pravda, o designu radši mluvit nebudeme, ale jinak to jsou hodinky z posledních let masové výroby. Korpus pouzdra se dokonce donedávna používal, už v nerezovém provedení, ale s jinými kroužky.
Prokop Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Zmíněné hodinky se stejným designem korpusu.
cigi Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Já by na sebe nebyl tak přísný prime, prostě konzumní quarzky, no. Ale tyhlety na vaší fotce natvrdo s úhloměrem, úplně bez minut, a s tím marťanským pozlaceným kroužkem, to už je sběratelský kousek! Vůbec jste si tenkrát dovolili na dnešní konzervárenské poměry pěkný frajeřinky! Mě se to moc líbí - tedy až na tu kuriózní skurilní lunetu, ale kdyby byla třeba červená, tak super! Nemáte tam nějaký exemplář? Tý brďo - teď mě napadá, to by možná bylo něco na letecký primky - cockpit ciferník, čísla minut kolem dokola, čísla hodin takhle pěkně do řady. čechíno pouzdro, žlutá růžice se světovými stranami - BREITLING QUARZ STROJEK!! (no to mi možná ujelo) :D.
Bobr Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Luneta je opravdu skurilní! (eště tak vědět co to je....)
šarik Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Stačí mrknout do slovníku: ? podřadný ? nízce zábavný ? šaškovský ? fraškovitý Nicméně cigi i přes své vzdělání by se mohl držet zaužívané češtiny.
Petr_S Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 cigi napsal: Mě se to moc líbí - tedy až na tu kuriózní skurilní lunetu, ale kdyby byla třeba červená, tak super! Nemáte tam nějaký exemplář? Kamarád tyhle Dragmany, ale s modrým číselníkem a chromovou lunetou, ještě na jaře objednával v MiJe. A pořád je nabízejí.
X-Bob Odesláno 30. října 2006 Nahlásit Odesláno 30. října 2006 Můj hodinář je má myslím taky ve výloze.
Olda Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 X-Bob napsal: Můj hodinář je má myslím taky ve výloze. Ten na Praze 5 ? Že bych se tam došel podívat.
Prokop Odesláno 31. října 2006 Nahlásit Odesláno 31. října 2006 Nemohu potvrdit ani vyvrátit, pokud hodinky reálně neuvidím. Kde to na Smíchově je? Zajdu se tam podívat. Popravdě si neuvědomuji, že by nějaké naše sportovní hodinky v minulosti měli lupu nad datumkou...
X-Bob Odesláno 9. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 PRIM napsal: Nemohu potvrdit ani vyvrátit, pokud hodinky reálně neuvidím. Kde to na Smíchově je? Zajdu se tam podívat. Popravdě si neuvědomuji, že by nějaké naše sportovní hodinky v minulosti měli lupu nad datumkou... Dnes posouzeny ony sporty s modrou lunetou (ala diver). Je to MPM. Definitivně. Bohužel. Nicméně má Prim Quartz, model Dragman?, stříbrné pouzdro + stříbrná luneta, černý ciferník, bílé ručky, černý kožený řemínek prošitý bílou nití. Stejné, jako výše na obrázku se "skurilní" lunetou. Logo na ciferníku - současné logo Eltonu
rur Odesláno 9. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2006 rur napsal: Jsem zvědav kdo je koupí ! Tak už někdo přihodil a aukro
rur Odesláno 12. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2006 X-Bob napsal: Za kolik jsou teď? 500Kč
rur Odesláno 23. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Další takový kousek http://odevy-obuv.sbazar.cz/prodam-prodejn...ha-o550398.html elton nebo mpm?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se