nickolas Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 ...tak jsem do toho praštil a dnes jsem přes AMAZON objednal ORIS DIVERS TT1 Je to můj první nákup mimo kamenné obchody ČR, tak boha jeho snad to přijde, nebo si pro ně dojdu - měly by dorazit během příštího týdne, tak pak napíšu jak to dopadlo...
blackhead Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Pekny, v jednoduchosti je krasa, z amazonu to urcite bude bez problemu.
Domino Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Oris Diver, bezva výběr. Soudkovité pouzdro mám na rozdíl od 95% kolegů na chronomagu rád.
jamikadze Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 No ja mam svoje tak isto objednane.Uz by mali zajtra dorazit.A preco prave cez amazon???? aj ten shop z coho si stiahol foto ma dobre ceny.Skoda,ze si sa mne neozval.Mohol som ti este lepsiu cenu vybavit.Uz som to tu pisal.Ale kedze nik sa neozval tak sa uz druhy krat nebudem prosit.))))JA som vybavil v kamenom obchode vyse 20 percentnu zlavu.Takze super.A inac nechcem ta strasit,ale uz som raz objednaval svoje hodinky z amazonu.Vse doslo super,len zarucak tam nebol)) Ale urcite budes lepsi pripad. A inac gratulujem,dobre si si vybral.Potom hod origo fotky.Ja az ked dojdu.
edgar_23 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Jsem zvedavej na real foto vypadaj suprove!
nickolas Odesláno 8. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 No ja mam svoje tak isto objednane.Uz by mali zajtra dorazit.A preco prave cez amazon???? aj ten shop z coho si stiahol foto ma dobre ceny.Skoda,ze si sa mne neozval.Mohol som ti este lepsiu cenu vybavit.Uz som to tu pisal.Ale kedze nik sa neozval tak sa uz druhy krat nebudem prosit.))))JA som vybavil v kamenom obchode vyse 20 percentnu zlavu.Takze super.A inac nechcem ta strasit,ale uz som raz objednaval svoje hodinky z amazonu.Vse doslo super,len zarucak tam nebol)) Ale urcite budes lepsi pripad. A inac gratulujem,dobre si si vybral.Potom hod origo fotky.Ja az ked dojdu. no tak Amazon proto, že byl - z toho co jsem našel - nejlevnější a nebývá s ním problém...bohužel, žes tady nabízel, že umíš nějaké slevy jsem nenašel...je tu toho strašně moc a nedá se přečíst úplně vše...každopádně bych tě využil za kolik umíš sehnat ocelový tah na ty divery?
jamikadze Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Hma to je zasadna chyba co si urobil.Vzdy sa kupuje najprv z ocelovym a tak dokupujes gumu,bo cenovy rozdiel je o polovicu mensi ano cena noveho)))No zistim ti ale cena noveho je aj 200eur))) ale na ebay z usa sa da kupit do 200 dolacou
nickolas Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Hma to je zasadna chyba co si urobil.Vzdy sa kupuje najprv z ocelovym a tak dokupujes gumu,bo cenovy rozdiel je o polovicu mensi ano cena noveho)))No zistim ti ale cena noveho je aj 200eur))) ale na ebay z usa sa da kupit do 200 dolacou ...tomu se říká rozložení nákladů na Orisy na tahu jsem neměl, takže pěkně na gumě z USA...pak našetřím na DPH a následně našetřím na tah... no dohromady to vyjde skoro jako v ČR, ale hezky si to rozložím do vícero položek, aby to tak nebolelo
blackhead Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 ...tomu se říká rozložení nákladů na Orisy na tahu jsem neměl, takže pěkně na gumě z USA...pak našetřím na DPH a následně našetřím na tah... no dohromady to vyjde skoro jako v ČR, ale hezky si to rozložím do vícero položek, aby to tak nebolelo Pekne to mas promysleny ! 1
nickolas Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 bylo to čekání dlouhé a velmi velmi netrpělivé, ale kdo si počká, ten má už půl hodiny ORISY na ruce!!!Po útrapách s UPS dneska dorazily a jsou NAPROSTO BÁJEČNÉ, ÚŽASNÉ, NÁDHERNÉ...no prostě moje!!!Jsou ještě hezčí, než jsem čekal...o víkendu je nafotím (vlastním foťákem aby nedošlo k dalším vydáním - viď Jamikadze) a postnu to sem... P.S. jdu si koupit nové ploutve...
jamikadze Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Tak aj ja ti gratulujem,len by to chcelo zive fotecky.Takze fotecky!!!!!!
nickolas Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 ...celý víkend jsem to zkoušel svým foťákem, teď jsem to zkoušel svým původním foťákem, ale bohužel bez pořádného makro objektivu z toho neleze nic, co bych se odvážil zveřejnit ...ale už na tom dělám a makro objektiv je skoro na cestě (jenom zápůjčka ), tak snad mezi svátky to nafotím ...jinak zatím po několika dnech nošení - i v noci, páč s hodinkama i spím - dělají + 3,5 vteřiny / den
Leviathan Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 S tym ocelovym tahom chvilu vydrz. Ja som svoje kupil tiez na gume. Potom som zacal spekulovat..dokupil ocel. A zavladlo sklamanie. Pre mna osobne su naj na gume, ale je to silne individualne. Mozno by stalo za to, skusit ich na tahu a potom sa rozhodnut. Mne na oceli vydrzali asi 48 hodin. Potom som tah predal..Inak na tvojom mieste by som sledoval predajne vlakno na FOO. Dost casto su tam tahy na predaj za slusne ceny.
bohush Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 S tym ocelovym tahom chvilu vydrz. Ja som svoje kupil tiez na gume. Potom som zacal spekulovat..dokupil ocel. A zavladlo sklamanie. Pre mna osobne su naj na gume, ale je to silne individualne. Mozno by stalo za to, skusit ich na tahu a potom sa rozhodnut. Mne na oceli vydrzali asi 48 hodin. Potom som tah predal..Inak na tvojom mieste by som sledoval predajne vlakno na FOO. Dost casto su tam tahy na predaj za slusne ceny. Já zase s Tebou musím nesouhlasit, taky jsem je původně koupil na gumě a taky dokoupil tah, sice v tomto případě titanový, ale to je jedno. No a dnes to střídám víceméně pravidelně podle chuti, tah - guma - kůže, každé má něco do sebe, ale bez tahu by mi něco chybělo. Takže rozhodně tah dokoupit, FOO nebo ebay.
Leviathan Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Já zase s Tebou musím nesouhlasit, taky jsem je původně koupil na gumě a taky dokoupil tah, sice v tomto případě titanový, ale to je jedno. No a dnes to střídám víceméně pravidelně podle chuti, tah - guma - kůže, každé má něco do sebe, ale bez tahu by mi něco chybělo. Takže rozhodně tah dokoupit, FOO nebo ebay. ako som pisal..je to velmi individualne. V mojom pripade urcite guma. To iste sa mi prihodilo pre Steelfishoch. Dokupil som tah a zistujem, ze na Ocean Racer gume sa mi pacia najviac.
jordy Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Hodinky super. Závidím. K potápkám patří guma.
Kairos Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Výborná volba s tou lunetou na gumě vypadají akčněji, ale jestli se Ti bude pod tím pařit ruka tak určitě tahjsem moc zvědavý na live fotky
nickolas Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 ...musím přiznat, že po pár dnech mi ta guma začíná připadat docela dobrá...ale tah je tah, ten musím mít taky...už jenom pro zichr - co kdyby byl hezčí )
xoslic Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 (upraveno) Niezdaju sa ti male? Tieto 44m Orisky na mojom utlom zapasti vyzerali na prekvapenie podstatne mensie ako napr. Omega SMP 41mm. Je ta asi puzdrom kt. ma sudkovity tvar a pohlad na lunetu skresluje.Inak vyborna volba, tiez sa mi velmi pacia. Vyborny pomer ceny a kvality u diverov. Upraveno 22. prosince 2010 uživatelem xoslic
nickolas Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 měl jsem taky strach z velikosti...to pouzdro strašně klame a na fotkách to není tak vidět...ve skutečnosti mají asi ideální velikost na mou ruku - vypadají tak decentně...na větší tlapy by asi mohly být malé ...k té lunetě - po objednání jsem měl divný pocit, že jsem měl rači objednat tu černou nebo modrou...ale jak mi přišly s tou nerez lunetou - jsem naprosto spokojený!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se