huli Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Ahoj, rozhodl jsem se koupit nové hodinky. Žádné nenosím již několik let a tak zatím nechci vydávat moc peněz. Na Aukru jsem našel tyto Casia a chtěl bych slyšet váš názor. Cena je o 1000.- Kč nižší než v obchodech a stylově bych takové chtěl.K obleku do práce i na volný čas.Děkuji za vaše příspěvky.http://aukro.cz/item1344239160_nove_casio_bem_506l_extra_hodinky_2_barvy.html
bananovec Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Přesně tak, pokud se Ti líbí, neváhej a kup je! Ale na tenhle server už raději nechoď, šíří se tady těžká nákaza.
P Hajda Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 Před rokem jsem o nich taky uvažoval. Myslím, že za tu cenu jsou v pohodě. Dokonce mají i sponu, která se ti bude velmi dobře nosit. Jinak tvému "Žádné nenosím již několik let a tak zatím nechci vydávat moc peněz" - přesně to jsem si říkal před rokem taky. Dnes mám sedmery hodinky v ceně dvou mých měsíčních příjmů. Napsali to už dva nade mnou, a napíšu to taky. Kup si Casia za dvojku a dál se tu raději nerozhlížej
huli Odesláno 9. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Toho se právě bojím, jsem totiž chytlavej a pěkných hodinek je spousta Tak trochu už tu koukám a začíná se mi motat hlava.
Pedro82 Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 11:50, 'huli' napsal: Toho se právě bojím, jsem totiž chytlavej a pěkných hodinek je spousta Tak trochu už tu koukám a začíná se mi motat hlava. Uteč, Chronobundus je těžká nákaza!!! Já jsem již zasažen , ale ty máš ještě šanci... PS: To je na ban...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se