sodik Odesláno 17. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Tušim, že v arkádách na pankráci mají nějaké seamastery quartz za cca 30k. Fakt? Ja tam byl včera a ničeho jsem si nevšiml?
sodik Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 tak mám jednu nabídku ze starožitnictví JHB v Panské v Praze, modre SM automaty Professional z roku 2005 (rok je odhad, mozna 2006), celkem slusny stav, ale luneta ma dva hluboke sekance v modre prstenci, ta je skutecne na vymenu. Jinak zbytek velmi slusny, jsou po kontrole u Dusaka i s pretesnenim, případná vymena lunety 4200kč u Dusaka. Hodinky jsou pouze samotne s rocni zarukou a certifikatem pravosti. Cena hodinek 22tis. Co na to říkáte?
Peta-Biker Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) tak mám jednu nabídku ze starožitnictví JHB v Panské v Praze, modre SM automaty Professional z roku 2005 (rok je odhad, mozna 2006), celkem slusny stav, ale luneta ma dva hluboke sekance v modre prstenci, ta je skutecne na vymenu. Jinak zbytek velmi slusny, jsou po kontrole u Dusaka i s pretesnenim, případná vymena lunety 4200kč u Dusaka. Hodinky jsou pouze samotne s rocni zarukou a certifikatem pravosti. Cena hodinek 22tis. Co na to říkáte? Počkat. 22+4,2k, to jsme skoro už na 27 a bez karet, to je dost. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem Peta-Biker
Micey Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Já bych řekl že je to dosti kulantní nabídka, lunetu bych řešil až by mě to začlo fakt hodně štvát:) I kdybys jí za tuhle cenu vyměnil, myslim že na případnym proději rozhodně moc tratit nebudeš.
šíma Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Nejlevnější quartzy 2541.80 full size na E-bay.co.uk co jsem kdy v poslední době viděl byly s poštou za 610 GBP buy it now, ale byly okamžitě pryč. Moje byly asi druhé nejlevnější za 650 GBP (v aukci), ale musely okamžitě na přeleštění k Dušákům, protože původní majitel bylo zřejmě prasátko Bobík. Tím chci říct, že se tam dá nakoupit, chce to jen neuspěchat, je to risk, ale přiměřený. A taky příjemně adrenalinová záležitost. Že by byly v Arkádách za 30k dost pochybuju (je to taky Dušák a ten je má za 42k), pokud by tomu tak bylo, není co řešit...
sodik Odesláno 20. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Peta-Biker: taky se mi to zdá dost, proto se s Vámi radím )) Micey: jsem moc velky perfekcionista, proto bych tu lunetu chtel vymenit hned, ale jak se znam, dam to k Dusakovi a bude to tam treba mesci a za ten mesic se zde na foru objevi hodinky za 30tis v peknem stavu i s krabici a ja budu nastvanej šíma: v Arkadach sem byl, schvalne se zeptat ) za 30 tis. je tam nikdy nemeli, po delsi debate jsem se dostal ze 42 tis na 38 tis, niz uz to neslo!!
Hajek Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tušim, že v arkádách na pankráci mají nějaké seamastery quartz za cca 30k. To asi neee.... jedině nějakou vykopávku.
Návštěvník kmk Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tak vem tyhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34162-bondofky-kvarc/page__pid__517707#entry517707 to je super cena...:-)
X-Bob Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 (upraveno) chci se jen nezdvořile zeptat a sodikovi se omlouvám za plevelení vlákna - co tak v CZ (u Dušáka a pod.) stojí Bondovky - automat? Já se asi blbě díval, když jsem tam byl. Resp. se díval na jinou cenovku. Asi. Přišlo mi to hrozně moc. Dívám se po definitivně definitivních hodinkách. Upraveno 20. prosince 2010 uživatelem X-Bob
Josef01 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Hodinky u Dusaka stoji list price x aktualni kurz EUR na tom neni nic sloziteho. Pokud se zaplati v hotovosti daji cca 10% slevu, pro stale klienty asi vice.
Návštěvník Ondra Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 List price 3.350 USD, takže by to mělo být cca 64.500 CZK. Sedí to?
Josef01 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Lepsi je pouzivat list price pro EU nicmene to bude priblizne sedet, zalezi jenom na kurzu ktery pouzivaji oni. Idealni je tam zavolat a vis to hned.
X-Bob Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 takze 82 tis byla cenovka jinych hodinek?
Josef01 Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 82 tis. je cena Omega Planet Ocean
šíma Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 ZDE ... To je slušná cena, myslím, že nové ("nový" model) v automatu stojí u Dušáka cca 60k. Jenom ten přepočet je nějaký podezřelý, já platím Paypalem z účtu v UCB a je to vždycky pekelný kurz, kdybych platil dnes, odhaduji aktuálně při uvedené platbě na 31 Kč/GBP, tedy 31k za hodinky. Pořád dobrá cena, ale určitě bych se staral taky o jejich stáří.
X-Bob Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 82 tis. je cena Omega Planet Ocean Díky za vysvětlení!
Seamaster Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 O stari je treba se postarat Pripocti si k tomu postovne 70 liber, servis za 5k a to ze ti z UK do Vanoc nejspis urcite nedorazi, pac UK letiste jsou zavreny.
sodik Odesláno 21. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 tak jsme koukal na Aukro: odkaz prodávající mi poslal foto, fotky jsou dost hrozne, moc z hodinek neni videt, k hodinkam je krabice... tak nevim to fejky to nejspise nebudou, ale asi to bude šrot...
obchodnik-o3 Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 fotky su mizerne ale aj na tych posobia dost spustlo a nedal si ani namahu dat ich vycistit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se