Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Urcite, vyfotim i s jinyma hodinkama.

Zkusim i fotku s oblecenim jako Pafelik. Pafeliku ta tvoje fotka je bozi! :smile_anim:

Akorat prosim dopredu vsechny o shovivavost, jsem mizerny fotograf, nemam zadne profi vybaveni a fotim vsechno obycejnym kompaktem.

Odesláno

Luneta: Je s podivem, ze vnitrni otocnou lunetou, ktera se ovlada sroubovaci (!) korunkou na pozici 10, lze otacet jedine mimo vodu. Aby byly hodinky vodotesne, musi byt korunka zasroubovana = ve vode si s lunetou nepohnete. Je to omezujici reseni, protoze napr. IWC u minule generace Aquatimeru toto vyresilo mnohem lepe. S lunetou se dalo otacet kdykoliv mimo vodu i ve vode aniz by hrozilo nebezpeci pruniku vody ke strojku.

Me naopak prijde logicke a safety reseni, ze s lunetou pri ponoru jiz nejde otacet, takze to kvituju. Nevidim duvod, proc pod vodou jakkoli s timto hybat, naopak!

JInak hodinky jsou to ikonicke a maji gule, bravo!

Odesláno (upraveno)

Všechno podstatný, co jsem chtěl napsat, už napsali všichni předemnou, takže já jen napíšu... Ale né! já to klidně zopakuju: perfektní, boží, super, nádherný! :)

Gratuluju. Fakt parádní hodinky. Obecně jsem se rozhodl, že pokud se někdy dokopu k nějakejm HH hodinkám (myslím k takovejm z tý silný skupiny), tak to bude zcela jistě AP. Chtěl bych samozřejmě ROOS, ale tyhle by mně přebohatě stačily. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

speedmaster - gratulace, jsou vynikajici, taky je mam v planu, ale asi to jeste chvilku potrva ;) Kazdopadne, ta velikost neni zas tak priserna, mam ruku cca 17cm a nemyslim si, ze by to bylo nejak nepatricny. Cena v butiku AP byla myslim okolo 310k CZK, pokud by bylo mozne je koupit venku za cca 240 bylo by to zase o kus zajimavejsi! Uzivej si je naplno!

Posted Image

Odesláno

Luneta: Je s podivem, ze vnitrni otocnou lunetou, ktera se ovlada sroubovaci (!) korunkou na pozici 10, lze otacet jedine mimo vodu. Aby byly hodinky vodotesne, musi byt korunka zasroubovana = ve vode si s lunetou nepohnete. Je to omezujici reseni, protoze napr. IWC u minule generace Aquatimeru toto vyresilo mnohem lepe. S lunetou se dalo otacet kdykoliv mimo vodu i ve vode aniz by hrozilo nebezpeci pruniku vody ke strojku.

Jinak co se tyce tohoto - uplne to neni pravda, jelikoz s tesnenim tlacitka/korunky pro otaceni lunety u starsiho modelu Aquatimeru byl problem a IWC resilo mnoho reklamaci, ze se do hodinek dostala voda, aniz by bylo treba korunkou ve vode manipulovat..

Odesláno

Jinak co se tyce tohoto - uplne to neni pravda, jelikoz s tesnenim tlacitka/korunky pro otaceni lunety u starsiho modelu Aquatimeru byl problem a IWC resilo mnoho reklamaci, ze se do hodinek dostala voda, aniz by bylo treba korunkou ve vode manipulovat..

Jo, to je mozne. Ja mel Aquatimery z teto rady troje, nejdrive ocelove chrona, potom titanove 2000 a jeste mi porad zbyly titanove Split Minute a nikdy zadny problem. Tak jsem mel stesti. Na Split Minute bych asi vodu uvnitr chvili rozdychaval. Aquatimery jsou moje dovolenkove hodinky.

Odesláno (upraveno)

speedmaster - gratulace, jsou vynikajici, taky je mam v planu, ale asi to jeste chvilku potrva ;) Kazdopadne, ta velikost neni zas tak priserna, mam ruku cca 17cm a nemyslim si, ze by to bylo nejak nepatricny. Cena v butiku AP byla myslim okolo 310k CZK, pokud by bylo mozne je koupit venku za cca 240 bylo by to zase o kus zajimavejsi! Uzivej si je naplno!

Dekuju ;) Velikost neni tak strasna, to je pravda, ale je to dane hlavne ergonomii a zakrivenim pouzdra. Na moji smesne hubene ruce je mam pres celou ruku. :thumbsup_anim: Kdyz show off, tak poradne.

Za chvilinku sem s malym zpozdenim (vsem se omlouvam, vcera jsem se k tomu nedostal) dam dalsi fotky, srovnani s Top Gun a wristshoty.

Upraveno uživatelem speedmaster
Odesláno

Nechápu, jak jsem si tohodle chlubícího vlákno mohl všimnout až dnes... Obrovská gratulace, pravá HH :notworthy: Na fotkách jim to moc sluší, padnou ti ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...