sureshot Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 vyrobca zdroj Pre viac fotiek pozrite zdroj, tam ich je viac.
bandicoot Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 (upraveno) Mně se to líbí, ale ten popisek je trochu namistrovanej. Upraveno 12. prosince 2010 uživatelem bandicoot
Adam99 Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Tak to se mi v podobném stylu více líbí SAS watch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Mně se to líbí, ale ten popisek je trochu namistrovanej. Ten stribrnej plastickej napis to strasne degraduje - pusobi to hrozne lacine. A to nemluvim o nazvu firmy, jak jsem ho cetl videl jsem Ralfa ze Simpsonu Me proste prijdou hnusny.
HROCH Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 pisou o aligatorim remenu a a pritom je to hadr s kozenkou. podle me :sad01_anim:
Horhe Odesláno 12. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 Ten popisek je asi vyzoblej z jejich stránek a fotky jsou odjinud. Tady aligátor je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 12. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2010 na strankach sa daju customizovat, nie su to hodinky vykonnych, strojovych esteticko-dizajnovych vysok ale podla mna stravitelne, oproti SAS napriklad ovela krajsie vyrieseny prechod medzi telom puzdra a nozickami kt. drzia remienok. u SAS je tam dost odskok akoby s narusenou liniou a tie nohy su k tomu ako nasrobovane. vystupky okolo korunky su tiez sympaticke lebo zjemnuju okraj. riesenie ciferniku..zial musim suhlasit s hore uvedenym.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se