Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zdravim dneska sem si dorazili tydle hodinky v oranzove barve, nevite kde by se dal sehnat nejaky zelezny tah 22mm?

Pokud mate zajem o zive fotky nemel by byt problem.

Ahoj, mohl bys sem kdyztak teda vhodit nejaky fotky? Docela by me zajimalo jaky jsou v realu. Na netu je tech fotek dost malo ...

Návštěvník ducati.corse
Odesláno

jsou opravdu pěkný,začínám o nich uvažovat...

Odesláno

Ty mne vzaly - motiv pístu a jinak celkem střízlivé. Seika ještě nemám. Jestli někdo najdete možnost koupě za rozumnou cenu a důvěryhodný, tak bych se přidal. :smile_anim:

Na Amazon.com jsou teď v akci

http://www.amazon.com/s/ref=wa_leftnav_abb_v2_brand_seiko?ie=UTF8&node=377110011&brand=Seiko&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-2&pf_rd_r=1FXBW1FBG38ZEXPSNYJB&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1270451202&pf_rd_i=377110011#/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dwatches&field-keywords=snzh&rh=n%3A377110011%2Ck%3Asnzh

• po 2 týdnech...
Odesláno

presne seiko ktore sa oplati kupit,

za mna len tolko ze z 5tkovej rady asi najzaujimavejsi kusok, az na ten gumenny remienok.

a dalsi chrobak v hlave. diki chronomag :suicide_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ještě jsem tady nenarazil na Seiko 5 Motor Sports ? SNZH69K (pokud ano, tak sorry).

Tak tyhle jsou skutecne hezke, jen mne osobne vadi cisla minut misto hodin. Ale design za plny pocet bodu - aspon u mne.
Odesláno

vidis tak to som si vobec nevsimol :-D

na mna posobia vyvazene ako celok, takze som ani nevnimal ze maju minutovy cifernik.

tym su vsak este zaujimavejsie.

Odesláno

z téhle řady mě zaujaly SNZH67 - celočerná úprava (nevím co je to za povrch - píšou titan karbid). vypadají moc pěkně - dá se říct luxusně, naživo je mají v koscomu asi za sedmičku.

http://www.altro-hodinky.cz/seiko/snzh67.html

post-5667-042261800 1292843865.jpg

edit: ta červená vteřinovka tomu dává správnej šmrnc.

Ty jsou ale sakra paradni :-) cerveno cerna je moje..

Odesláno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...