Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po necelých dvou letech na tomhle bláznivém fóru jsem se konečně dopracoval ke svým "střednětřídním" hodinkám (buďte prosím shovívaví, mám velkou radost). Předpokládám, že je tohle řešení, které mi vydrží na hodně dlouho.

Co mě potěšilo - ve čtvrtek večer jsem je objednal, v pátek ráno zaplatil přes paypal a po necelém týdnu jsem si je teď vyzvedl na poště. Žádné posílání výpisu z paypal na celnici - DPH jsem zaplatil rovnou při převzetí balíku. Takže to šlo neskutečně rychle :smile_anim: .

Rád bych časem udělal nějaké pěkné fotky, ale asi to bude trochu zbytečný vzhledem k jejich profláklosti, zvlášť na tady.. :crying_anim02::)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

povětšinou letošní přírůstky:

Orienty pořízené před měsícem jdou stále přesně bez seřizování (přes den uberou, v noci doženou) - viz shodný čas na GWM5600

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Gratuluji k prvotřídním potápkám.

S Chinem mám obodobné zkušenosti. Kupoval jsem tam pro jednoho člena SARB0něco. Od zaplacení 4 dny a byly doma. Celníci asi neuměj konvertovat yeny na jinou měnu, tak to rovnou posílaj dál :)

Sorry blbě jsem si to přečetl, my jsme neplatili žádnou daň.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Zase ty Suma, mně se o nich snad bude i zdát. Já je prostě potřebuju :smile_anim:

Každopádně gratulace a závidím ti ten "rozbalovací proces" s překvapením na konci - ten já miluju.

Odesláno (upraveno)

díky kluci.

ricousi- samozřejmě, to těšení se a rozbalování je na tom vždycky to nejlepší. měl jsem ještě tlaky si podruhé koupit SRPy, ale suma jsou fakt jinde.

a konečně taky trochu důstojné balení, neboť krabičky nebo jen obálky z ebay a hodinky jen v bublinkovce - to mi pokaždé trochu kazilo celkový dojem.

pro modrá suma jsem byl rozhodnutý už hodně dlouho - moje vysněná meta. v létě jsem si správnost ověřil osaháním těch kibiho na seiko srazu (takže na tom máš taky podíl, že jsem lehčí o 13 kolíků, chlape jeden..)

jasně, napadlo mě přitlačit a koupit lehce jetý fortisy nebo bondovky, což jsou hodinky, které bych taky unosil, ale tak nějak jsem pocitově nedorostl ke swiss produkci a tohle je myslím slušná alternativa, navíc ne tolik rozšířená. jsem prostě zatíženej na seiko.

hodinky jsou perfektně udělané, elegantní tvar, pěknej odstín té modré - ta mě fakt bere;

no a rozdíl ve zpracování ve srovnání se seiko 5 nebo monstrama je vidět na první pohled.

jen pro info - koupené TADY , DPH 2027,- , clo 0,-

CHINO vřele doporučuji.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

díky kluci.

ricousi- samozřejmě, to těšení se a rozbalování je na tom vždycky to nejlepší. měl jsem ještě tlaky si podruhé koupit SRPy, ale suma jsou fakt jinde.

a konečně taky trochu důstojné balení, neboť krabičky nebo jen obálky z ebay a hodinky jen v bublinkovce - to mi pokaždé trochu kazilo celkový dojem.

Já je měl cca týden a zbavil se jich v touze po dalším poznání - teď toho lituju, byly perfektní a hlavně neskutečně přesné. O SRPech jsem taky přemýšlel, ale popáté už je asi nedám - chci raději ty Suma s tím, že na ně dám safír s AR a vyměním jedinou jejich vadu, a to tah - za trochu širší watchadoo (Baker to tady jednou postnul - vypadá to dost slušně).

Barvu jsem měl vždycky jasnou (černou) - poslední dobou ale přicházím na chuť i modré, ta by mi taky nevadila.

Takže můj cíl je "vytuněný" Suma a PO, v diverskách už nic jiného hledat nebudu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Doufám, že se lub nebude zlobit, když nezaložím nové vlákno a hodím to sem. Titulek by byl úplně stejný...

Dnes jsem si u China objednal také suma, jen v oranžové barvě. Čekám na mail ohledně zaplacení. Předpokládám, žře přijde zítra. Hned to zaplatím a budu čekat a těšit se. Samozřejmě, že i já udělám pár cvaků z rozbalovačky :-) Držte mi palce, ať ta zásilka dorazí v pořádku :-)

Odesláno

díky kluci.

pro modrá suma jsem byl rozhodnutý už hodně dlouho - moje vysněná meta. v létě jsem si správnost ověřil osaháním těch kibiho na seiko srazu (takže na tom máš taky podíl, že jsem lehčí o 13 kolíků, chlape jeden..)

jasně, napadlo mě přitlačit a koupit lehce jetý fortisy nebo bondovky, což jsou hodinky, které bych taky unosil, ale tak nějak jsem pocitově nedorostl ke swiss produkci a tohle je myslím slušná alternativa, navíc ne tolik rozšířená. jsem prostě zatíženej na seiko.

hodinky jsou perfektně udělané, elegantní tvar, pěknej odstín té modré - ta mě fakt bere;

no a rozdíl ve zpracování ve srovnání se seiko 5 nebo monstrama je vidět na první pohled.

jen pro info - koupené TADY , DPH 2027,- , clo 0,-

CHINO vřele doporučuji.

Díval jsem se na Chino,kde je cena za Suma 63000 a na balíčku máš 42000? Udělali ti nižší nabídku?

Odesláno

Díval jsem se na Chino,kde je cena za Suma 63000 a na balíčku máš 42000? Udělali ti nižší nabídku?

nevím, kolik stály jenů, myslím asi 46.000, zkrátka 555 babek.
Odesláno

nevím, kolik stály jenů, myslím asi 46.000, zkrátka 555 babek.

Na balíčku máš 42000 je to na úvodní fotce tvého vlákna,proto se ptám.:whistle:

Odesláno

Na balíčku máš 42000 je to na úvodní fotce tvého vlákna,proto se ptám.:whistle:

na balík píšou prostě o něco nižší cenu - stejně jako když kupuješ hodinky na ebay - asi kvůli menšímu DPH nebo nevím proč. někdo se tady o tom nedávno zmiňoval.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...