onney Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 živě ta barva vypadá ještě lépe :-)Až to nafotí kibi, bude to lépe vidět. Já to neumím a nemám techniku. Co se ale týče hodinek, je to dokonalost. Zpracování je perfektní.
Patrikd Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 taky nad nima přemýšlím ....ale ještě je čas
Petrson Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Měl jsem v minulosti také SUMO, všimněte si na fotce 6-kového indexu jak je nepřesně umístěn (více doleva), přesně tohle jsem měl i já. Dost mě to štvalo u hodinek takové značky za takové peníze.
Dantechno Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 V 2. 9. 2011 v 15:59, 'Petrson' napsal: Měl jsem v minulosti také SUMO, všimněte si na fotce 6-kového indexu jak je nepřesně umístěn (více doleva), přesně tohle jsem měl i já. Dost mě to štvalo u hodinek takové značky za takové peníze. Neni umisten spatne index ale je pootoceno cele vnitrni okruzi s minutovymi indexy. Staci ho nechat jemne hodinarem vycentrovat... Mas pravdu ze je to hloupa chyba. Nekde jsem cetl , ze par lidi to na svych melo. Kazdopadne pokud to nekdo na svych najde je to odstranitelne.
instant Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 V 2. 9. 2011 v 16:15, 'Dantechno' napsal: Neni umisten spatne index ale je pootoceno cele vnitrni okruzi s minutovymi indexy. Staci ho nechat jemne hodinarem vycentrovat... Mas pravdu ze je to hloupa chyba. Nekde jsem cetl , ze par lidi to na svych melo. Kazdopadne pokud to nekdo na svych najde je to odstranitelne. tak Bender mal pred koncom sichty naponahlo, musite mu to odpustit, je to len stroj a tie robia chyby ;-) ale seiku sa zadari dodrbat aj drahsie veci, a tie nejdu len tak lahko odstranit.
Návštěvník Ondra Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 V 2. 9. 2011 v 16:34, 'instant' napsal: tak Bender mal pred koncom sichty naponahlo, musite mu to odpustit, je to len stroj a tie robia chyby ;-) ale seiku sa zadari dodrbat aj drahsie veci, a tie nejdu len tak lahko odstranit. Sice je to s hodně velkým zpožděním... ale co přesně máš na mysli?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se