edgar_23 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 21:56, 'tyfo' napsal: Prominte, ale mohl by jste nekdo postnout nejakou oficialni fotku tech hodinek ? protoze ty co tu byly postnute jsou jine. Ja neznam vyrobni program B a tak nedovedu posoudit pravost, mne totiz prijdou jako od "kolotoce" nebo je mozne ze to nekdo osazuje diamanty a dela z toho vyse uvedene. To se mi ale nezda protoze by musel udelat tu lunetu. Ale mozne je vsechno. No ja nejsem zadnej odbornik, ale myslim, ze sehnat diamantovou lunetu neni problem... viz. http://shop.ebay.com/?_nkw=breitling%20diamond&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&gbr=1 Takze asi neni problem nakej model zbastlit
tyfo Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 V 3. 1. 2011 v 22:03, 'edgar_23' napsal: No ja nejsem zadnej odbornik, ale myslim, ze sehnat diamantovou lunetu neni problem... viz. http://shop.ebay.com/?_nkw=breitling%20diamond&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_jgr=1&_localstpos=&_stpos=&gbr=1 Takze asi neni problem nakej model zbastlit Asi ano ale pak se jedna o lidovou tvorivost a to se mi na hodinkach nelibi. No a co se tyce pravosti no to je take otazka kolik neoriginalnich (nedodanych vyrobcem) dilu na hodinkach jeste se da tolerovat aby byly nazvany pravymi a ne fejky.
instant Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 myslim ze prave tato ludova tvorivost dadaisticky posuva do popredia to, co robi znacku breitling "zberatelskou" znackou. Jednoznacne si to zakaznici kupuju kvoli "vymazlenemu kalibru".. obete estetickeho terorizmu - ako napr. autor tohto vlakna - snaziace sa marne pochopit o co v tejto zalube skutočne ide /a popravde, velebenie "tych pravych hodinarskych znaciek s tradiciou a MI" na tomto fore im to prilis neulahci/ sa tak vyskytujú čoraz častejšie a nakoniec, samotnym znackam to je asi jedno, hlavne ze sa preda, bo sa predat musi. a ked mam pravdu povedat, videl som brilianty na breitlingoch, nebola to taka tragedia, ale na tento model priateľu šutríky E-E. povodne som chcel napisat, ze v japonskom vlakne takéto niečo nemame, preto sa obcas chodim pozriet co prinosne sa deje vo svete, ale pozor - baterkáči rulezzzzzz, yo motafakazz! zdroj: wus
skalis Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 V 4. 1. 2011 v 11:26, 'instant' napsal: povodne som chcel napisat, ze v japonskom vlakne takéto niečo nemame, preto sa obcas chodim pozriet co prinosne sa deje vo svete, ale pozor - baterkáči rulezzzzzz, yo motafakazz! Konecne poradny digosky . To je must have zalezitost, idealni na vikend do paru k dijamantovejm brajtlingenum, budu ted skryte zavidet dva kousky .
obchodnik-o3 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 tak to ,taketo nieco aj existuje ?
stopa99 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Tak to je TUNING kam sa hrabem s mojimi lunetami...
instant Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) tak ked uz tak vam jednu nalozim na vecer - "hodinky" v cene 1.5m usd, nig/a bro ich kupuje v tour karavane, zabalene v celofane.. LINK Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se