mondeo2 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 No to asi nebude, ale kdo by to kradl, vodu ? A ten most neukradli, ten jenom vytěžili..................do sběru............
Jettero Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 No to asi nebude, ale kdo by to kradl, vodu ? A ten most neukradli, ten jenom vytěžili..................do sběru............ No v tyhle dny tu vodu potřebuje skoro každý
Sarka Farka Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 : )) to mi trošku připomíná jednu nejmenovanou firmu ve který dělám ..
vanderB. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 hele, tady dali policajti pokutu umělci...
F.B. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Thajské Ministerstvo práce KONENČNE :-) upgradovalo preklad prác, ktoré "alieni" v Thajsku robiť nesmú...http://www.mol.go.th/en/content/page/6347 F.
MJ. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 škoda té 13tky, měl sem už letenku a smluvenej malej pokojík u hlavní třídy
Tomas_2002 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Sedí hypnotizér s telepatem v hospodě a telepat říká: ""Vsaď se, že se budu 5 minut soustředit a pingl nám přinese dvě piva a neudělá čárky!!!"" ""No, tak schválně!"" odpovídá hypnotizér. Telepat se 5 minut soustředí a fakt, pingl donese dvě piva a zmizí, aniž by napsal čárky. ""Hmmm, dobrý,"" říká hypnotizér, ""ale já tě trumfnu! Budu se 10 minut soustředit a támhleta ženská u toho rohovýho stolu se začne svlíkat!"" ""Hahahá, tak dělej,"" povídá telepat. Hypnotizér se 10 minut soustředí a fakt, ženská se začne svlíkat. ""To bylo super, ale já tě dostanu úplně nejvíc. Pojď ven!"" říká telepat. Oba zaplatí, vyjdou před hospodu telepat povídá: ""Tak hele, vidíš támhleto rozsvícený okno v tom paneláku?"" ""Jo, vidím."" říká hypnotizér. ""Tak hele, budu se 15 minut soustředit a ten chlápek, co v tom bytě bydlí, vyhodí z okna televizi,"" nasazuje telepat.""Tak se předveď,"" hecuje hypnotizér. Telepat se 15 minut soustředí a nic. ""No vidíš, seš sračka,"" směje se hypnotizér. ""Hele, dej mi ještě 5 minut, to je tak nějak v toleranci,"" prosí telepat. Hypnotizér souhlasí a telepat se soustředí dalších 5 minut. Po 5 minutách vykoukne z okna chlap a začne řvát: ""Nemám, prostě nemám! Rádio by nestačilo?""
Mari Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) 2 stránky zpět. Akorát místo Brna tam bylo Slovensko...Edit: teď mi to docvaklo. Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem Mari
F.B. Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 škoda té 13tky, měl sem už letenku a smluvenej malej pokojík u hlavní třídy už to upgradli, preklad je lepší...nové možnosti sa otvorili. F.
azeppelin Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2015 Netuším jestli to tu už bylo MOTO GP BRNO 2016To je poslední etapa brněnského triatlonu, pěšky na koupaliště a zpátky na kole.
Hasič Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Netuším jestli to tu už bylo To je cikansky triatlon. Na koupaliste bezi pesky, a zpatky jedou na kolech!
Jožan Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Víte,co je ještě vzácnější než siamský dvojčata?Cikánský jedináček...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 Víte,co je ještě vzácnější než siamský dvojčata?Cikánský jedináček...to je ale fakt, to ma ani nenapadlo!!!to nie je vtip
Doporučené příspěvky