Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají.

Nejsi sám...

Odesláno

Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají.

Americka telenovela pro hipstery :)

Odesláno

Hm, já skončil u 3.řady. 1.řada zajímavá, objevování postav a míst, ale pak už jen postupný úpadek - samý nafukování děje povrchními a nepodstatnými akcemi.

Kolikátá je tohle řada?

Odesláno

Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule :)

Odesláno

To je bez debat, viděl jsem dohromady tak pět dílů, ale knihy přečet všechny a nedá se to srovnávat. Spíš si občas pustím na youtube jenom konkrétní scénu, když jsem zvědav, jak si s ní filmaři poradili. A např. krvavá svatba byla oproti knize velký zklamání.

Odesláno

Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule :)

Kniha je super, ale tou (asi) ctvrtou kde nevystupovala zadna z hlavnich postav predchozich dilu to pro me zabil a ted sleduju uz jen serial

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...