Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hammer_Time

Dva pratele byli hrat golf a hrali desne pomalu, protoze pred nimi na hristi byly dve zenske, kterym to moc neslo a trefily snad kazde jezirko a pisecnou past, ktera cestou byla. A nejak se nemely k tomu, aby podle spravne golfove etiky pustily pany pred sebe. Jeden uz nevydrzel a rika: "Ja se seberu a dojdu jim rict, at nas nechaji pred sebe." Tak vyrazil, ale kdyz byl tak na pul cesty, tak se najednou zarazil, otocil a vratil zpatky. Vysvetluje: "Sakra, ja nemuzu. Jedna z tech zenskejch je moje zena a druha moje milenka!" Tak vyrazil ten druhy a taky se v pulce otocil a vratil se. Na tazavy priteluv pohled rekl jen: "Svet je maly."

Prijde kovboj do saloonu a vidi, jak u jednoho stolu sedi pekna zenska. Premejsli, jak by se s ni seznamil. Potom vytahne bouchacku a vsechny ostatni postrili. Pak si prisedne k ty zensky a povida: " A co vy tady slecno, tak sama?"

Jaky je rozdil mezi sachistou a alkoholikem? Zadny. Oba jsou vetsinou v jinem svete a obcas na tahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mladá čerstvě vystudovaná psycholožka, blondýnka, nastupuje do první práce.

Stává se psychologem na základní škole a hned je aktivní a hledá,

kde začít, jak se uvést v dobrérm světle.Jde na školní dvůr a tam vidí

hlouček chlapečků jak si hrají s míčem a pak jednoho, který stojí opodál,

nic nedělá, jen tak popojde krok vlevo, pak dva doprava.

> Psycholožka si říká:

> "No to je jasné, introvert, začnu s ním a zapojím ho do hry". Jde k

němu a říká: "Copak se děje, že si dneska nehraješ s ostatními?" A

chlapeček se nasupí a odsekne: "Uhni ty pičo, já jsem brankář".

Odkaz ke komentáři

No jo no, šejkové, ti co jim dolary tečou ze země a oni neví co s něma :) viděl jsem videa garáží takových šejků, májí tam třeba i 100 aut a jsou to ty nejluxusnější co můžete koupit.

se někdo uměl narodit, záměrně píšu narodit, protože o žádných jiných schopnostech to není...

Odkaz ke komentáři

se někdo uměl narodit, záměrně píšu narodit, protože o žádných jiných schopnostech to není...

no nekterym staci se jen dobre narodit, ale zbytek neco musi umet. zahraju si na dablova advokata, ale chtel bych videt tebe jak ridis multimiliardove fondy, zhodnocujes volne prostredky. ja nevim, ze si porad vetsina lidi mysli, ze jediny co delaj, je, ze vezmou vytezenou ropu a prodaj ji za tu cenu, jaka je na trhu. takhle to nefunguje. ty lidi maji schopnosti a garantuju ti, ze kazdy by dokazal uspet.

Odkaz ke komentáři

Dovolil by som si Ti oponovat. Ak by si nebol absolutny somar, tak urobis to co spravili oni, co by som spravil aj ja.

Najal by som si drahych zahranicnych expertov, aby to spravovali za mna. Netvrdim ze sejk Mohammad Al Maktoum nie je strasne sikovny chlap, ale ma okolo seba stovky este sikovnejskich, ktory mu to pomahaju riadit.

no nekterym staci se jen dobre narodit, ale zbytek neco musi umet. zahraju si na dablova advokata, ale chtel bych videt tebe jak ridis multimiliardove fondy, zhodnocujes volne prostredky. ja nevim, ze si porad vetsina lidi mysli, ze jediny co delaj, je, ze vezmou vytezenou ropu a prodaj ji za tu cenu, jaka je na trhu. takhle to nefunguje. ty lidi maji schopnosti a garantuju ti, ze kazdy by dokazal uspet.

Odkaz ke komentáři

Dovolil by som si Ti oponovat. Ak by si nebol absolutny somar, tak urobis to co spravili oni, co by som spravil aj ja.

Najal by som si drahych zahranicnych expertov, aby to spravovali za mna. Netvrdim ze sejk Mohammad Al Maktoum nie je strasne sikovny chlap, ale ma okolo seba stovky este sikovnejskich, ktory mu to pomahaju riadit.

no to je prave to, ze oni maji a ty ne. samozrejme ze maji tymy expertu, ale sami taky rozhoduji. saozrejme je tam spousta floutku co si jen uzivaji, ale fakt si myslis,ze celej Kuvajt a SAE ridi jen tym zahranicnich expertu? delal jsi nekdy byznis v SAE?

Odkaz ke komentáři

Pozor, netvrdil som ze su to noumovia ktory len sedia a uzivaju si. Su to velmi chytri ludia, ktori si uvedomuju hodnotu a idu za tym. Len som tym chcel povedat, ze s takym startovaci kapitalom to je ovela jednoduchsie. Ano robis strategicke rozhodnutia ale mas ludi co ti pripravia vstupy etc ... Zatial co ty mas ovela menej zdrojov na to iste.

Hej, zil som tam istu dobu...

no to je prave to, ze oni maji a ty ne. samozrejme ze maji tymy expertu, ale sami taky rozhoduji. saozrejme je tam spousta floutku co si jen uzivaji, ale fakt si myslis,ze celej Kuvajt a SAE ridi jen tym zahranicnich expertu? delal jsi nekdy byznis v SAE?

Odkaz ke komentáři

Pan Wilson byl předsedou místní charity, která ještě nikdy neobdržela dar od nejbohatší** právníka ve městě.

Pan Wilson se pokusil obměkčit právníka po telefonu:

"Pane doktore, podle našich informací jste jen minulý rok dosáhl zisku 600,000 dolarů, a přesto jste nevěnoval ani cent na charitativní činnost."

Právník odpovídá: "Víte vy člověče, že moje matka umírá na těžkou nemoc, a účty za nemocniční péči několikrát převyšují její roční příjmy? Víte, že můj bratr,

válečný veterán, je na vozíčku a slepý? Víte, že moje sestra přišla při nehodě o manžela a zůstala sama se třemi dětmi?"

"Ne, to jsem opravdu nevěděl."

"No vidíte. A když nikomu z nich žádné peníze nedávám, proč bych proboha měl dávat vám?"

Opalují se dva kluci na břehu rybníka a v tom jde okolo nádherná ženská, prostě sexbomba k nakousnutí. Jeden z těch mládenců povida: Ty vole, ta kdyby se topila,

klidně bych pro ni skočil, vole. A co čert nechtěl, za chvíli jde ta ženská plavat a nečekaně za srdcervoucí** křiku zmizí pod hladinou. Mladík neváhá ani vteřinu, skáče do vody a potápí se pod hladinu. Za chvíli se skutečně vynoří s ženskou postavou v náručí. Donese ji na pláž,položí na záda, masíruje hrudník, pak přistoupí k dýchání z úst do úst na což se tak těšil. Po chvíli se otočí na toho druhé** a povídá:

"Ty vole, tý ženský nějak smrdí z huby"

Druhý na to: "Se nediv, ty debile, tamta měla bikiny, a tahle má brusle!!!"

Upraveno uživatelem Tomas1972
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...