Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potká paní na ulici pětiletého plačícího chlapečka a ptá se: ?Co se ti stalo, chlapečku??

?Já jsem se ztratííííl!?

?A svoji adresu znáš??

?Znám: Frantik zavináč seznam tečka cézet.?

Upraveno uživatelem chacharoid
Odesláno

Inzerát ze seznamky:

Životem zklamaná blondýna s dobrými jazykovými znalostmi, 37/180/65, hledá zajištěného muže, nejlépe předsedu politické strany, pro společnosu cestu životem a předvádění se na náměstí či v televizi.

Zn: HLAVNĚ UŽ NE SOCANA!

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Inzerát ze seznamky:

Životem zklamaná blondýna s dobrými jazykovými znalostmi, 37/180/65, hledá zajištěného muže, nejlépe předsedu politické strany, pro společnosu cestu životem a předvádění se na náměstí či v televizi.

:thumbsup_anim: akorat jedna vec...ja je videl nazivo a Paroubek je o trosku mensi nez ja a ja mam 175 cm a ona je o trosku mensi naz Paroubek...cili ma tak 170 max

Odesláno

Inzerát ze seznamky:

:-) já myslím, že tenhle párek si místo pro producírování najde a tipnul bych, že i za lepší prachy ... Pěkný místečko v nějaké evropské instituci .. a za 4 roky boj o hrádek ...
Odesláno

Stowa Flieger: 630 EUR, Fortis B-42: 1100 EUR, Rolex Milgauss: 5000 EUR, vidět obličeje představitelů ČSSD po prohraných volbách: K NEZAPLACENÍ

Posted Image

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník Tada
Odesláno

Heky: A nejlepší je na tom, že vlastně vyhráli a to tomu dodává tu správnou porci ironie :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Tada:

To je právě super, vždyť já jim tohle vítězství ze srdce přeju :lol: Nejdřív hokej a teď volby. Moc dobrých zpráv najednou :)

Odesláno

Jediný negativní dopad utrpěného vítězství ČSSD vidím v menším množství vtipů o bradavičníkovi v sekci Humor ;)

Připomeňme si smutný "příbeh obyčejného člověka" ...

Petra Jyrkovi prý šeptala: "tak to poochop, už je koonec ... "

Odesláno (upraveno)

Z čeho je ta koule vyrobena.. má snad jen o malo větší hustotu, než vzduch ne? 

Upraveno uživatelem zid
  • Hlasovat proti 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...