Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ja si skoro myslim, ze tohle by nikoho nez Cecha nenapadlo.

Vim, ze je to cernocerny humor, ale tak nejak to mam rad.. A ona je to i znamka toho, ze ted uz to neni tak beznadejny, jako kdyz byly ty holky tam... Uz je to na dobry ceste a ted ten vtip pobavil :-) Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O. K. Jsme jenom lidé, v návalu emocí napíšeme něco, co dává trochu jiný význam, než jak to v tu chvíli povídá náš vnitřní monolog. Samozřejmě je to paradox, ale každý soudný člověk pochopil (až teda na vás dva ), že je to míněno tak, že i když jsem ještě nežil když se to stalo, nenapadlo by mě, že za mého života se toho dožiju...čili, že se to stane znova. I z toho důvodu jsem to needitoval v příslušném vláknu ani po" přátelském upozornění z místa bydliště" (jak bylo za soudruhů zvykem)... :D

A k tomu dnešnímu cirkusu : je to smutné, jak servilní Češi dokážou být. Mně osobně je za nás hanba. 

jednou sme v NATO, tak bysme se podle toho meli chovat, a ne delat z par OTecek vedu..

Odkaz ke komentáři

Rektální alpinismus části našeho národa je dojímající... To je i pravý důvod, proč má lev ve státním znaku dva ocasy...

Od nekoho s nickem Lenin je to opravdu humorny prispevek do diskuse a naprosto patri do tohoto vlakna. Jinak absolutni souhlas se Sibirem a ostatnimi americkymi zaprodanci:-)). Jednou jsme v NATO a EU a meli by jsme se k tomu clenstvi postavit celem a ne byt furt jen problemovy naladovy maly dite, co si nedokaze vybrat stranu a ve vsem vyrypa nejaky problem. Jednou jsme tam kua vstoupili, tak se te linie drzme, nebo jdeme do hajzlu. Nekteri by si tu furt hrali na Svycarsko, ale my nejsme neutralni, my jsme se k jedne ze stran uz davno prihlasili!

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

Dost černej :lol2: Sorry, pokud jsem někomu zkazil den....

* Moravský ogar a velký pracant Michal Hašek je:*

1. Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České ?republiky.
2. Člen volebního výboru sněmovny.
3  Člen zemědělského výboru sněmovny.
4. Člen Meziparlamentní skupiny Česko - Rakousko ve sněmovně.
5. Člen Rady vlády pro záležitosti romské menšiny.
6. Člen Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii ČR.
7. Hejtman a člen rady Jihomoravského kraje (JMK).
8. Zastupitel Jihomoravského kraje Předseda Rady hospodářské a sociální dohody JMK
9. Předseda Bezpečnostní rady JMK.
10. Předseda poradního sboru hejtmana pro otázky koncepce zdravotnictví JMK.
11. Předseda Asociace krajů České republiky
12. Člen Komise Rady Asociace krajů ČR pro dopravu.
13. Místopředseda Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod.
14. Člen monitorovacího výboru ROP NUTS 2 Jihovýchod
15. První místopředseda (a člen ÚVV) ČSSD.
16. Člen politického grémia ČSSD.
17. Člen KVV ČSSD Jihomoravského kraje.
18. Místopředseda OVV Brno-venkov ČSSD.
19. Stínový ministr zemědělství a venkova ČR za ČSSD.
20. Garant zemědělské ústřední odborné komise ČSSD.
21. Předseda dozorčí rady akciové společnosti Cíl.
22. Předseda Politické rady CENTROPE.
23. Člen správní rady Masarykovy univerzity Brno.
24. Člen správní rady VUT Brno.
25. Člen správní rady Mendelovy univerzity v Brně
26. Člen správní rady Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.
27. Člen Řídící komise se statusem rozhodovacím Moravian science centre Brno
28. Předseda valné hromady Jihomoravského inovačního centra.
29. Předseda Dozorčí rady Vinařského fondu ČR

= čistá měsíční mzda celkem: 3.545.050,- Kč

Odkaz ke komentáři

No v tom seznamu sou funkce který zastává v rámci ČSSD, to pochybuju že sou placený.

Ani tý částce se mi nechce věřit.

Co si pod tim mam představit?

Místopředseda Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod

Zastupitel Jihomoravského kraje Předseda Rady hospodářské a sociální dohody JMK

Odkaz ke komentáři

Jojo, seznam je to sice impozantní, ale jsou tam spatlaný funkce placený, neplacený, čestný, nárazový, za zásluhy i další, měsíční příjem je taky blbost. Když už si dal někdo tu práci, měl by bejt taky trochu precizní, roztřídit to, dodat k tomu jeho majetkový přiznání, majetky odkloněný na manželku, napsat kde pan JUDr. Michal Hašek vystudoval, jak vypadala diplomka, apod... To vše píšu s přesvědčením, že kumulace vysokých ústavních funcí by měla být zákonem zakázaná a mých osobních sympatií pan Hašek taky nepobral... :)

Odkaz ke komentáři

Jojo, seznam je to sice impozantní, ale jsou tam spatlaný funkce placený, neplacený, čestný, nárazový, za zásluhy i další, měsíční příjem je taky blbost. Když už si dal někdo tu práci, měl by bejt taky trochu precizní, roztřídit to, dodat k tomu jeho majetkový přiznání, majetky odkloněný na manželku, napsat kde pan JUDr. Michal Hašek vystudoval, jak vypadala diplomka, apod... To vše píšu s přesvědčením, že kumulace vysokých ústavních funcí by měla být zákonem zakázaná a mých osobních sympatií pan Hašek taky nepobral... :)

ta skola je vysoka, dyt ma aspon dve patra..

Odkaz ke komentáři

Však M10 je celkem humorný. No, ale máš pravdu. Nechtěl jsem rozpoutat debatu. Jen jsem se při sledování zpráv a vzpomenutí si na ten blábol rozesmál. Tak proto jsem to dal sem. No nic, hoďte sem někdo nějaký dobrý strip z Opráski sčeskí historje, to mám rád.

Jsem si dokonce uložil printscreen komoušskomagorického příspěvku M10.

Odkaz ke komentáři

Varjag: Další, co má morální problém s mým nickem???

Nene, nick je fain. Dokud nezacnes jako Lenin psat :-)

Abych nebyl uplne OT, jeden vtipek co se moooc libil memu kamaradovi co opecovava kus svereneho lesa :-):

Jak se pozna, ze ma hajny dovolenou? Taky je doma, jen ma teplaky...

Odkaz ke komentáři

A driving school approached us and thought it would be funny to prank their new instructors on the first day at the job. We agreed..

Like our facebook page for behind the scenes: https://www.facebook.com/maxmantv.official
Special thanks to Leona Chin: https://www.facebook.com/GirlDrifterLeonaChin
Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...