Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dávm si za domácí úkol ten díl s dveřma skouknout, abych mezi hipsterama nebyl za outsidera.

Nějak takto?:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule :)

Odkaz ke komentáři

To je bez debat, viděl jsem dohromady tak pět dílů, ale knihy přečet všechny a nedá se to srovnávat. Spíš si občas pustím na youtube jenom konkrétní scénu, když jsem zvědav, jak si s ní filmaři poradili. A např. krvavá svatba byla oproti knize velký zklamání.

Odkaz ke komentáři

Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule :)

Kniha je super, ale tou (asi) ctvrtou kde nevystupovala zadna z hlavnich postav predchozich dilu to pro me zabil a ted sleduju uz jen serial

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...