Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají.To máš blbý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají. Nejsi sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají.Americka telenovela pro hipstery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Koukám, že jako člověku, který si musel zjistit na googlu, co je to GoT, mi poslední stránky tohohle tématu totálně unikají. Nejsi sám... Jojo, je nás tu více pologramotných ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Ajéje, aby se tady neslezli intelektuálové, kteří opovrhují nízkou a pokleslou zábavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tak ja prilozim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 A jedééém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Dávm si za domácí úkol ten díl s dveřma skouknout, abych mezi hipsterama nebyl za outsidera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 posli na nej pak link, taky jsem kulturni neznaboh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Dávm si za domácí úkol ten díl s dveřma skouknout, abych mezi hipsterama nebyl za outsidera.Nějak takto?:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 já naopak nechápu ten ftip s Hipsterama a GoT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Tady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Bez kontextu celého seriálu to bude urcite hodne pochopitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 chudák Hodor, ale vtipy super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Hm, já skončil u 3.řady. 1.řada zajímavá, objevování postav a míst, ale pak už jen postupný úpadek - samý nafukování děje povrchními a nepodstatnými akcemi.Kolikátá je tohle řada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 To je bez debat, viděl jsem dohromady tak pět dílů, ale knihy přečet všechny a nedá se to srovnávat. Spíš si občas pustím na youtube jenom konkrétní scénu, když jsem zvědav, jak si s ní filmaři poradili. A např. krvavá svatba byla oproti knize velký zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 Já to nejdřív četl a ta kniha je skvělá. Pak to vyšlo jako seriál, viděl jsem pár dílů a rozhodl se, že to nemá cenu sledovat, protože je to hrozně zjednodušené a postavy jsou tam vyloženě karikaturní. Pokud Vás to baví sledovat tak doporučuju stáhnout si knihu a ponořit se do toho, má to větší koule Kniha je super, ale tou (asi) ctvrtou kde nevystupovala zadna z hlavnich postav predchozich dilu to pro me zabil a ted sleduju uz jen serial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky