VintageLover Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Starý, ale dobrý... Typologie přítelkyň dle počítačové terminologie...Typ VIRUS: Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní.Typ INTERNET: Musíš zaplatit za přístup.Typ WIFI: Je zadarmo a přístupná všem s příslušným zařízením.Typ BLUETOOTH: Chce udržovat přátelství bez kontaktu.Typ SERVER: Když ji potřebuješ, vždy je obsazená.Typ WINDOWS: Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život.Typ EXCEL: Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony.Typ DOS: Kdysi ji měli všichni a dnes o ni nemá zájem nikdo. Upraveno 3. června 2016 uživatelem VintageLover
j3ykobim Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Tittus: nebo Ségra, víš mrdáš líp než máma? Jo,.....táta to taky řiká.
Kristian.nov Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Uprchlíci budou mít svůj olympijský tým...
Murphy97 Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Uprchlíci budou mít svůj olympijský tým...A proc je to v tomto vlakne? Nejak to nechapu...
Murphy97 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Protože mi to přijde směšný...Hm, tak to jo
bobi Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Holčička : ,,Maminko,co je to penis?" Maminka:,,To je část mužského těla,která nám ženám dělá radost." Holčička :,,Maminko a co je to kokot?" Maminka : ,,?To je ten zbytek!"???
Daemonultimate Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Manželka láká manžela do restaurace na oslavu narozenin:Manžel: ?Víš, že do hospody nechodím.?Manželka: ?Pojď, uděláš mi radost.?Manžel: ?Stejně nemám oblek!?Manželka: ?Půjčila jsem ti od souseda.?Manžel: ?A nemám peníze!?Manželka: ?Nevadí, našetřila jsem.?Tak teda jdou.....Hned jak vejdou do restaurace, vítá je vrchní slovy: ?Áááá, nazdar, Toníku!??Ticho, jsem tu s manželkou.??Toníku, tequilu jako vždycky???Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou!?Na pódiu probíhá striptýz, striptérka už odhodila všechno, a najednou zvolá:?Tak pánové, kdo z vás je nejlepší??A celá restaurace křičí:?Toníííík!?Manželka to nevydrží, zvedne se a odchází, manžel za ní, ona nasedne do taxíku, on za ní, a ona začne nadávat:?Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!?Taxikář se ohlídne a říká:?Teda, Toníku, s takhle protivnou kurvou jsem tě ještě nevezl...?
Hasič Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Uprchlíci budou mít svůj olympijský tým...Skok vysoky pres plotPlavani pres moreYachtingVorování8 veslice s kormidelnikem StrelbaVrh bombouBěh na kratke i dlouhe trateHod ostepemBojové sportyA vitez se odpálí v metru........-A dresy doda adiddas a zaplati fatima merkelova, docela si to dovedu predstavit Neco jako cikansky triatlon: na koupaliste jde pěšky, zaplave a domů jede na kole!
kolonada2 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Mozna by tam mohlo byt i:Uprk do krytu pred padajici bombouVyhrabavani tel ze sutinPiti vody jednou za 3 dnyAtd Byls tam Hasici nekdy?
Hasič Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) Ano, a delaj si to navzajem. Jeden buh, jeden narod, a co chtej od nas?At si zustanou doma. Je to jen projev nasi slabosti, ze stat neuhlida vlastni hranice. Mimo řeků,Ti jsou lini jako vši. Byls treba v egypte, tunisu, libyi? Videls nekoho pracovat? A jedinou jistotu, kterou meli, tzv. Diktatorsky rezim, jim vzali. Afgan tam se valci od meho detstvi, porad. Pracovat? Chacha..... Upraveno 4. června 2016 uživatelem Hasič
little_w Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Mam chut neco rict... ale jenom bych Vas poprosil, abyste toho laskave zanechali hned v zarodku. Tohle je vlakno Humor. Diky, panove.
utrejch Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Hasic se uz nemuze dockat az pojede branit hranici! Protoze ma strikacku! Jj. Koncim s diskuzi!
Honza.manta Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Mam chut neco rict... ale jenom bych Vas poprosil, abyste toho laskave zanechali hned v zarodku. Tohle je vlakno Humor. Diky, panove. Dík.
Hasič Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Hasic se uz nemuze dockat az pojede branit hranici! Protoze ma strikacku!Mam, CAS 32 s vodním dělem!
Effe Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Jak v tom židovském vtipu o dvou modlitebnících v synagoze. Boháč se modlí nahlas o deset tisíc, chudák chce 2 zlaté a po chvíli ten z věčší prosbou přistoupí k nuzákovi a dá mu o co se modlil se slovy "Tohle si vemou Rosenbaum a nerozptylujou mi Hospodina
Hasič Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 http://byznys.lidovky.cz/kfc-nabizi-rozvoz-zdarma-za-komplex-dilcich-kroku-si-ale-zakaznik-vyrazne-priplati-gef-/firmy-trhy.aspx?c=A160604_144502_firmy-trhy_ele A kouknete na Adu, jak se rozciluje, ze takhle nelhal ani stalinovi a rozvoz zdarma je drahej, jak kdyby to rozvazeli po berline tankem!Fak dobry!
Doporučené příspěvky