Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ...

ateista je automaticky cynik ? preco ja ako ateista,ktory veri v silu prirody som cynicky ? pretoze sa nechodim modlit a spovedat sa zo svojich hriechov, a potom sa mam cistit cisty a kludny ? :D neviem,co je viac cynicke :) Ale taketo reci su tu urcite dost mimo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ...

Nikomu se nevysmívám, jen jsem chtěl upozornit na trochu nespravedlivý výrok kolegy "Sauce"

Totiž nevěřím, že by se kolega "Sauce" nezasmál nad trefnými karikaturami Mohameda Kurta Westergaarda (kdyby je tehdy viděl), který za ně byl odsouzen k nejvyššímu trestu.

Zkrátka mi přijde, že měříme dvojím metrem, toť vše.

Radši být cynický ateista než pokrytecký teista.

Upraveno uživatelem JPS
Odkaz ke komentáři

ja ako ateista,ktory veri v silu prirody

Jenom upresneni - ateista je clovek, ktery neveri nikdy nicemu.. neveri jizdnim radum, neveri ze ho vytah vyveze do patra ktere stiskl, atd..

Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena :D

Ja zase slyšel, že Bůh není žena, protože kdyby jo, tak by sperma chutnalo jako čokoláda! :-))

Odkaz ke komentáři

Jenom upresneni - ateista je clovek, ktery neveri nikdy nicemu.. neveri jizdnim radum, neveri ze ho vytah vyveze do patra ktere stiskl, atd..

No....nevím, ale slovo ateista pochází z řeckého ἄθεος (átheos) = bez boha, bezbožný. S jízdním řádem nebo čímkoliv jiným to tedy IMO nemá nic společného.

Odkaz ke komentáři

filo-boxer: Máš pravdu. Teď jsem se koukal do slovníku a definice a původ slova se týkají víry v Boha. Vím, že jsem se o tom bavil s knězem a ten mi říkal, že ateista v pravém slova smyslu nevěří nikdy ničemu (ne jen v existenci Boha).. tak teď jako nevim..

Edit: Uprava stavby vety..

Upraveno uživatelem idaho.cz
Odkaz ke komentáři

filo-boxer: Máš pravdu. Teď jsem se koukal do slovníku a definice a původ slova se týkají víry v Boha. Vím, že jsem se o tom bavil s knězem a ten mi říkal, že ateista v pravém slova smyslu nevěří nikdy ničemu (ne jen v existenci Boha).. tak teď jako nevim..

Edit: Uprava stavby vety..

Nevím jak ty, ale já věřím slovníku ;) .

Odkaz ke komentáři

Potkají se Obama s Paroubkem.

Paroubek se ptá Obamy: vy v Americe máte průzkumy určitě na všechno, zajímalo by mě kolik lidí tě nenávidí.

Obama: to se asi takhle nedá říct

Paroubek: no zkus to, alespoň přibližně

Obama: jestli to můžu zaokrouhleně odhadnout ... tak asi 10 milionů

Paroubek: hm, tak to je všude stejný

:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

prvni jsem se tomu zasmal, ale pak jsem si uvedomil jak je to smutne, nejhorsim stupnem znamky nekomu defacto odebrat pravo na vzdelani kvuli tomu, ze jeho rodice jsou socialne slabi a dite tak nema kalkulacku.(muze byt i zapometlivy, rodice mu ji nemusi chtit koupit atd, ale to uz neni dulezite) Zakladni vzdelani by melo byt bezplatne, a to uplne bezplatne.. Do 15 si nikdo na brigadce nevydela...

Upraveno uživatelem Drexxy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
prvni jsem se tomu zasmal, ale pak jsem si uvedomil jak je to smutne, nejhorsim stupnem znamky nekomu defacto odebrat pravo na vzdelani kvuli tomu, ze jeho rodice jsou socialne slabi a dite tak nema kalkulacku.(muze byt i zapometlivy, rodice mu ji nemusi chtit koupit atd, ale to uz neni dulezite) Zakladni vzdelani by melo byt bezplatne, a to uplne bezplatne.. Do 15 si nikdo na brigadce nevydela...

Existuje taková magická věc, říká se jí matematické tabulky... Ty jsou fasovaný a zrovna tahle věc by tam určitě byla.

Odkaz ke komentáři

Existuje taková magická věc, říká se jí matematické tabulky... Ty jsou fasovaný a zrovna tahle věc by tam určitě byla.

taky si matně vzpomínám že na tohle jsme kalkulačku nepotřebovali. Navíc tenkrát ta kalkulačka co stála asi 700 kčs sinusy jaksi neuměla. Dnes ta co to umí stojí asi tolik co tři piva a jedny cigára.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
taky si matně vzpomínám že na tohle jsme kalkulačku nepotřebovali. Navíc tenkrát ta kalkulačka co stála asi 700 kčs sinusy jaksi neuměla. Dnes ta co to umí stojí asi tolik co tři piva a jedny cigára.

s tabulky jsme používali až do střední, na základce jsme ani na písemky kalkulačky mít nesměli. Ani nevím jak jsem to zvládnul, protože třeba dělit neumím doteď :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...