Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ... ateista je automaticky cynik ? preco ja ako ateista,ktory veri v silu prirody som cynicky ? pretoze sa nechodim modlit a spovedat sa zo svojich hriechov, a potom sa mam cistit cisty a kludny ? neviem,co je viac cynicke Ale taketo reci su tu urcite dost mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Sice se to nenosi, ale jsou mi sympatictejsi lide, kteri maji k necemu uctu a viru, nez cynicti ateiste, kteri maji potrebu se takovemu cloveku jeste vysmivat ... Nikomu se nevysmívám, jen jsem chtěl upozornit na trochu nespravedlivý výrok kolegy "Sauce" Totiž nevěřím, že by se kolega "Sauce" nezasmál nad trefnými karikaturami Mohameda Kurta Westergaarda (kdyby je tehdy viděl), který za ně byl odsouzen k nejvyššímu trestu. Zkrátka mi přijde, že měříme dvojím metrem, toť vše. Radši být cynický ateista než pokrytecký teista. Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 ja ako ateista,ktory veri v silu prirody Jenom upresneni - ateista je clovek, ktery neveri nikdy nicemu.. neveri jizdnim radum, neveri ze ho vytah vyveze do patra ktere stiskl, atd.. Jo a napadá mě ještě jedna zajímavost... Jsem někde zaslechl názor, že Bůh je žena Ja zase slyšel, že Bůh není žena, protože kdyby jo, tak by sperma chutnalo jako čokoláda! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Jenom upresneni - ateista je clovek, ktery neveri nikdy nicemu.. neveri jizdnim radum, neveri ze ho vytah vyveze do patra ktere stiskl, atd.. No....nevím, ale slovo ateista pochází z řeckého ἄθεος (átheos) = bez boha, bezbožný. S jízdním řádem nebo čímkoliv jiným to tedy IMO nemá nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) filo-boxer: Máš pravdu. Teď jsem se koukal do slovníku a definice a původ slova se týkají víry v Boha. Vím, že jsem se o tom bavil s knězem a ten mi říkal, že ateista v pravém slova smyslu nevěří nikdy ničemu (ne jen v existenci Boha).. tak teď jako nevim.. Edit: Uprava stavby vety.. Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem idaho.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Jenom upresneni - ateista je clovek, ktery neveri nikdy nicemu.. neveri jizdnim radum, neveri ze ho vytah vyveze do patra ktere stiskl, atd.. idaho, to neni ateista ale pesimista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 filo-boxer: Máš pravdu. Teď jsem se koukal do slovníku a definice a původ slova se týkají víry v Boha. Vím, že jsem se o tom bavil s knězem a ten mi říkal, že ateista v pravém slova smyslu nevěří nikdy ničemu (ne jen v existenci Boha).. tak teď jako nevim.. Edit: Uprava stavby vety.. Nevím jak ty, ale já věřím slovníku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
idaho.cz Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Nevím jak ty, ale já věřím slovníku . Vsak to ja taky, ale kdyz jsem to psal, tak jsem cerpal z vlastni hlavy.. chyba lavky :-) Jen pro upresneni ja nejsem verici, byvala byla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Nevím jak ty, ale já věřím slovníku . Proto nemůžeš být "ateista" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Potkají se Obama s Paroubkem. Paroubek se ptá Obamy: vy v Americe máte průzkumy určitě na všechno, zajímalo by mě kolik lidí tě nenávidí. Obama: to se asi takhle nedá říct Paroubek: no zkus to, alespoň přibližně Obama: jestli to můžu zaokrouhleně odhadnout ... tak asi 10 milionů Paroubek: hm, tak to je všude stejný :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Dva údržbáři "Dej mi francouzák" # # # # # # # # # # "Klíč, ty kreténe" !!!! Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. prvni jsem se tomu zasmal, ale pak jsem si uvedomil jak je to smutne, nejhorsim stupnem znamky nekomu defacto odebrat pravo na vzdelani kvuli tomu, ze jeho rodice jsou socialne slabi a dite tak nema kalkulacku.(muze byt i zapometlivy, rodice mu ji nemusi chtit koupit atd, ale to uz neni dulezite) Zakladni vzdelani by melo byt bezplatne, a to uplne bezplatne.. Do 15 si nikdo na brigadce nevydela... Upraveno 20. ledna 2010 uživatelem Drexxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 prvni jsem se tomu zasmal, ale pak jsem si uvedomil jak je to smutne, nejhorsim stupnem znamky nekomu defacto odebrat pravo na vzdelani kvuli tomu, ze jeho rodice jsou socialne slabi a dite tak nema kalkulacku.(muze byt i zapometlivy, rodice mu ji nemusi chtit koupit atd, ale to uz neni dulezite) Zakladni vzdelani by melo byt bezplatne, a to uplne bezplatne.. Do 15 si nikdo na brigadce nevydela... Existuje taková magická věc, říká se jí matematické tabulky... Ty jsou fasovaný a zrovna tahle věc by tam určitě byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Existuje taková magická věc, říká se jí matematické tabulky... Ty jsou fasovaný a zrovna tahle věc by tam určitě byla. taky si matně vzpomínám že na tohle jsme kalkulačku nepotřebovali. Navíc tenkrát ta kalkulačka co stála asi 700 kčs sinusy jaksi neuměla. Dnes ta co to umí stojí asi tolik co tři piva a jedny cigára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 taky si matně vzpomínám že na tohle jsme kalkulačku nepotřebovali. Navíc tenkrát ta kalkulačka co stála asi 700 kčs sinusy jaksi neuměla. Dnes ta co to umí stojí asi tolik co tři piva a jedny cigára. s tabulky jsme používali až do střední, na základce jsme ani na písemky kalkulačky mít nesměli. Ani nevím jak jsem to zvládnul, protože třeba dělit neumím doteď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 taky si matně vzpomínám že na tohle jsme kalkulačku nepotřebovali. Navíc tenkrát ta kalkulačka co stála asi 700 kčs sinusy jaksi neuměla. Dnes ta co to umí stojí asi tolik co tři piva a jedny cigára. Presne to jsem chtel napsat, 38,- CZK vc. DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky