luidis Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 (upraveno) CHLAPI HOLTE SI TY PAZOURY S ničím jsi na hlavičku neuhodil, chronomag je (až na pět šest lidí, kteří tam o hodinkách něco ví) vyhrazen mladým klukům, kteří se domnívají, že když si koupí hodinky za pět tisíc, může se jim legitimně zdát o rolexkách :-) Popravdě to tam byl pro mne šok, když jsem si pár příspěvků poprvé přečetl. Můj koeficient 2,22 (ideální velikost hodinek) ten tam vyvolal doslova paniku . Taky je tam dost rozhodilo to mé holení zápěstí... já když tam viděl ty fotky braků na chlupatejch zápěstích, zvedal se mi žaludek... :-) zdroj Upraveno 23. ledna 2010 uživatelem vikhra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 HUMOR pro tombeda ještě, že B nemám, nikdy jsem neměl a ani asi mít nebudu... i když tohle by snad ani mě nenapadlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 CHLAPI HOLTE SI TY PAZOURY S ničím jsi na hlavičku neuhodil, chronomag je (až na pět šest lidí, kteří tam o hodinkách něco ví) vyhrazen mladým klukům, kteří se domnívají, že když si koupí hodinky za pět tisíc, může se jim legitimně zdát o rolexkách :-) Popravdě to tam byl pro mne šok, když jsem si pár příspěvků poprvé přečetl. Můj koeficient 2,22 (ideální velikost hodinek) ten tam vyvolal doslova paniku . Taky je tam dost rozhodilo to mé holení zápěstí... já když tam viděl ty fotky braků na chlupatejch zápěstích, zvedal se mi žaludek... :-) zdroj jo jo, GTI je prostě neodolatelnej. Někdy tak přemýšlím nad jeho výplodama jestli to je fakt takovej vůl nebo jen provokatér anebo snad, nedej bože, obojí dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 CHLAPI HOLTE SI TY PAZOURY S ničím jsi na hlavičku neuhodil, chronomag je (až na pět šest lidí, kteří tam o hodinkách něco ví) vyhrazen mladým klukům, kteří se domnívají, že když si koupí hodinky za pět tisíc, může se jim legitimně zdát o rolexkách :-) Popravdě to tam byl pro mne šok, když jsem si pár příspěvků poprvé přečetl. Můj koeficient 2,22 (ideální velikost hodinek) ten tam vyvolal doslova paniku . Taky je tam dost rozhodilo to mé holení zápěstí... já když tam viděl ty fotky braků na chlupatejch zápěstích, zvedal se mi žaludek... :-) zdroj Jako komenty má fakt krutý fakt sem dával fotky oholenýho zápěstí s hodinkama? Chtěl bych to vidět a nikde jsem je nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Jako komenty má fakt krutý fakt sem dával fotky oholenýho zápěstí s hodinkama? Chtěl bych to vidět a nikde jsem je nenašel... Dám ti typ. Najdi si típka s nickem Diskutér a jeho příspěvky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 (upraveno) Dám ti typ. Najdi si típka s nickem Diskutér a jeho příspěvky. Taky jsem byl na něj zvědavý (znám ho jen jako GTI), ale obávám se, že jeho nick i příspěvky vzaly za své při nějakém upgradu chronomagu nebo co . Upraveno 24. ledna 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Taky jsem byl na něj zvědavý (znám ho jen jako GTI), ale obávám se, že jeho nick i příspěvky vzaly za své při nějakém upgradu chronomagu nebo co . Asi máš pravdu, s tím upgradem. Ale podívej se do vlákna CIGIho DA DA cabaret a Účet Diskutér a Antidiskutér zablokován, možná si uděláš nějaký obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Dám ti typ. Najdi si típka s nickem Diskutér a jeho příspěvky. Díky projedu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 To vypadá výživně, jdu si ke čtení nalít vaječný koňak. Snad ta témata někdo nesmaže, než to stihnu přečíst. Ale abychom nebyli jen OT, tak zde je ukázka profesionální práce TV H@vno@ : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 To vypadá výživně, jdu si ke čtení nalít vaječný koňak. Snad ta témata někdo nesmaže, než to stihnu přečíst. Jsem ti chtěl poradit, ať si k tomu uděláš kafe nebo naleješ, je to výživné čtení, skoro jako MM. Jo a mohl bys mi poslat link na ten let s BA, chtěl jsem to ukázat dceři. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 CHLAPI HOLTE SI TY PAZOURY S ničím jsi na hlavičku neuhodil, chronomag je (až na pět šest lidí, kteří tam o hodinkách něco ví) vyhrazen mladým klukům, kteří se domnívají, že když si koupí hodinky za pět tisíc, může se jim legitimně zdát o rolexkách :-) Popravdě to tam byl pro mne šok, když jsem si pár příspěvků poprvé přečetl. Můj koeficient 2,22 (ideální velikost hodinek) ten tam vyvolal doslova paniku . Taky je tam dost rozhodilo to mé holení zápěstí... já když tam viděl ty fotky braků na chlupatejch zápěstích, zvedal se mi žaludek... :-) zdroj No tohle je věc, kterou na Chronomagu neskutečně obdivuji. Diskutující nesmyslně populární z jiných fór, kteří se neumí chovat gentlemansky a respektovat pravidla, a kteří využívají špatné moderovanosti některých jiných fór, jsou na Chronomagu buďto zabanování (GTI), nebo je jimi pohrdáno (Radek Hulán) a nebo pokud jsou neškodní, tak jsou všem k smíchu (Tada). Proto volím Chronomag jako Czech gentlemans' forum number 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 No tohle je věc, kterou na Chronomagu neskutečně obdivuji. Diskutující nesmyslně populární z jiných fór, kteří se neumí chovat gentlemansky a respektovat pravidla, a kteří využívají špatné moderovanosti některých jiných fór, jsou na Chronomagu buďto zabanování (GTI), nebo je jimi pohrdáno (Radek Hulán) a nebo pokud jsou neškodní, tak jsou všem k smíchu (Tada). Proto volím Chronomag jako Czech gentlemans' forum number 1 I ty gentlemane , proc se navazis do jinych clenu? Cim prosimte Tada nebo Radek Hulan porusuji pravidla fora nebo i slusneho chovani? Tadu uz zname (jo je, jaky je), ale co se tyce hodinek, tak ma docela dobry vkus a ja jeho komentare a informace o vintage kouscich ctu rad. A Radek Hulan se tady chova naprosto normalne (taky jsem mel pri jeho vstupu mirne obavy). Nevsiml jsem si, ze by tady nejak exhiboval... Nicmene s obecnym hodnocenim fora s Tebou jednoznacne souhlasim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 No tohle je věc, kterou na Chronomagu neskutečně obdivuji. Diskutující nesmyslně populární z jiných fór, kteří se neumí chovat gentlemansky a respektovat pravidla, a kteří využívají špatné moderovanosti některých jiných fór, jsou na Chronomagu buďto zabanování (GTI), nebo je jimi pohrdáno (Radek Hulán) a nebo pokud jsou neškodní, tak jsou všem k smíchu (Tada). Proto volím Chronomag jako Czech gentlemans' forum number 1 Hele, to že mě tady bez dovolení požíváš jako příklad, budiž, to že jsem podle Tebe k smíchu, taky nebudu hrotit... Ale označovat mě za neškodného? Já kdybych se do toho opřel, to by jste koukali na ten rozklad fóra a gentlemansvtí A navíc na kterém jiném fóru jsem populární? Možná tak na foru o Mercedesech, i když i tam to nějak hapruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 I ty gentlemane , proc se navazis do jinych clenu? Cim prosimte Tada nebo Radek Hulan porusuji pravidla fora nebo i slusneho chovani? Tadu uz zname (jo je, jaky je), ale co se tyce hodinek, tak ma docela dobry vkus a ja jeho komentare a informace o vintage kouscich ctu rad. A Radek Hulan se tady chova naprosto normalne (taky jsem mel pri jeho vstupu mirne obavy). Nevsiml jsem si, ze by tady nejak exhiboval... Nicmene s obecnym hodnocenim fora s Tebou jednoznacne souhlasim . No ona to byla primárně reakce na to co napsal GTI na moje.auto.cz. Tam ho všichni (dobře, všichni ne, ale hromada lidí) vyzdvihuje a chválí a považuje téměř za boha, a to díky tomu, že si nebere servítky a říká všem poměrně tvrdě co si myslí. A tady mu to evidentně neprošlo (viz. případ Diskutér) a on teďka všude Chronomag pomlouvá, protože tu kupodivu nejsou takoví *** jako jinde, kteří by ho chválili za cokoliv napíše. Jinak pan RH je celkem v pohodě, ale všimni si některých komentářů, co se tady k jeho osobě vyskytly. Tady zafungovalo silné jádro a dokázalo jeho excesy omezit na rozumnou míru, což já právě na tomto fóru obdivuju. A Tadu prosím ber jako praktickou ukázku toho, že z něj mají lidi (i já) legraci Hele, to že mě tady bez dovolení požíváš jako příklad, budiž, to že jsem podle Tebe k smíchu, taky nebudu hrotit... Ale označovat mě za neškodného? Já kdybych se do toho opřel, to by jste koukali na ten rozklad fóra a gentlemansvtí A navíc na kterém jiném fóru jsem populární? Možná tak na foru o Mercedesech, i když i tam to nějak hapruje Omluvám se ctěný pane za využití Vašeho ctěného jména bez dovolení . Ne Tado, no flame, neber si to osobně, všichni tě tady koneckonců mají hrozně rádi a dali by za tebe hodinky do ohně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Omluvám se ctěný pane za využití Vašeho ctěného jména bez dovolení . Ne Tado, no flame, neber si to osobně, všichni tě tady koneckonců mají hrozně rádi a dali by za tebe hodinky do ohně Tsss... Rádi... Uctívat by mě měli Ale jo, vysloužil jsem si tady nějakou nálepku, které už se nezbavím no, tak mi nezbývá, než alespoň na srazech se chovat jako člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Ale jo, vysloužil jsem si tady nějakou nálepku, které už se nezbavím no, tak mi nezbývá, než alespoň na srazech se chovat jako člověk Ale jo, zbavuješ se jí, jde to sice pomalu, ale celkem úspěšně, IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Tsss... Rádi... Uctívat by mě měli Ale jo, vysloužil jsem si tady nějakou nálepku, které už se nezbavím no, tak mi nezbývá, než alespoň na srazech se chovat jako člověk Hele neboj já tady nebyl když si tě všichni zaškatulkovali a tvoje názory co sjem četl teď jsou celkem v poho, teda když nekoukám do sekce aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Hele neboj já tady nebyl když si tě všichni zaškatulkovali a tvoje názory co sjem četl teď jsou celkem v poho, teda když nekoukám do sekce aut. Nojo, měl bych si nějak omezit přístup do některých vláken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Ja som si nahodou Tadu ako zavodnika oblubil... Neviem preco nemate prenho trosku viac pochopenia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky