Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Učitelka na ZŠ v Praze se ptá, komu žáci fandí v hokeji.
Všechy děti odpoví, že Spartě: "... vždyť jsme Pražáci!"
Jen Pepík, že Kometě. Učitelka: "Proč Kometě, když jsi z Prahy?".
Pepík: "Moje máma je z Brna, otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům. Všichni fandíme Kometě."
Učitelka: "Proč se opakuješ po rodičích? Kdyby byla tvoje máma šlapka a otec dement, co by jsi dělal?"
"Tak to bych fandil Spartě" 1f603.png

Odesláno

Přijde paní ke gynekologovi, že jí zpívá vagina. Cože? Vagina mi zpívá. Tak se svlečte, podíváme se na to. Paní si sundá kalhotky a tam se ozývá: "Spartá, Spartá, ...". A pan doktor povídá: "To je normální, to zpívá každá piča."

Odesláno

Přijde paní ke gynekologovi, že jí zpívá vagina. Cože? Vagina mi zpívá. Tak se svlečte, podíváme se na to. Paní si sundá kalhotky a tam se ozývá: "Spartá, Spartá, ...". A pan doktor povídá: "To je normální, to zpívá každá piča."

to nechápu................

Návštěvník tolja
Odesláno

Ve vlaku z Břeclavi sedí dva starší páni. V Hrušovanech si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne, romka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují. Romka se diví, ale je už celkem dobře rozrajcovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Romku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a říká kamarádovi: "Juro, cítíš to taky? Smrad jak v piči - Brno! Vystupujeme! 

Odesláno

Ve vlaku z Břeclavi sedí dva starší páni. V Hrušovanech si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne, romka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují. Romka se diví, ale je už celkem dobře rozrajcovaná, tak vytáhne sukni ještě výš a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Romku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a říká kamarádovi: "Juro, cítíš to taky? Smrad jak v piči - Brno! Vystupujeme! 

jo tak ten už chápu.............. :lol2:

Odesláno

tolja, mondeo2: Hezky, beru to jako přátelské šťouchnutí. Sám jsem to ostatně nemyslel jinak... :cheers:

Bývala v Brně stará žebračka, měla deku, psa, jednu nohu a neskutečně smradlavou... no, ano, tu. Jednou si vyhlédla v šalině dva študentíky a prý "chlapci, nechtěli byste si zašukat?". Když se chlapci upejpali, se slovy "nemyslete, já ji mám ještě chlupatou" to názorně demonstrovala - což vyhnalo veškeré obecenstvo z vozu ven... Její oblíbenou kratochvílí bylo sednout do vlaku na Prahu a jet až tam, kde ji vyhodili. A potom zase zpátky do Brna... Takže tolja nekecá, tohle stojí na reálném základě. Jak to ve vlaku vypadalo si ani netroufám hádat...

Odesláno

Tři manažeři a tři inženýři jedou vlakem. Manažeři mají tři lístky, inženýři jeden. Přichází průvodčí a inženýři jako jeden muž odcházejí na toaletu. "Jízdenku prosím". Inženýři prostrčí pod dveřmi lístek. "Děkuji". Manažerům se to líbí a tak, když se vracejí, mají jen jeden lístek. Inženýři nemají žádný. Přichází průvodčí a manažeři jako jeden muž odcházejí na toaletu. Inženýři jdou pomalejším krokem za nimi. "Jízdenku prosím". ... Jaké je z příběhu poučení? Manažeři rádi používají inženýrská řešení, aniž jim plně porozuměli.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Tři manažeři a tři inženýři jedou vlakem. Manažeři mají tři lístky, inženýři jeden. Přichází průvodčí a inženýři jako jeden muž odcházejí na toaletu. "Jízdenku prosím". Inženýři prostrčí pod dveřmi lístek. "Děkuji". Manažerům se to líbí a tak, když se vracejí, mají jen jeden lístek. Inženýři nemají žádný. Přichází průvodčí a manažeři jako jeden muž odcházejí na toaletu. Inženýři jdou pomalejším krokem za nimi. "Jízdenku prosím". ... Jaké je z příběhu poučení? Manažeři rádi používají inženýrská řešení, aniž jim plně porozuměli.

No tys nam tady chybels. Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Já jsem slyšel jen tu verzi pro pomalejší :D

Na kongres jede vlakem skupina inženýrů a manažerů. Každý manažer má svoji jízdenku, inženýři mají dohromady jen jednu. Najednou jeden z inženýrů zvolá: ?Pozor, jde průvodčí!?

A všichni inženýři se natlačí na jeden záchod. Průvodčí zkontroluje jízdenky manažerům a když uvidí zamčené dveře na WC, zabouchá na ně: ?Jízdenku, prosím!?

Zpod dveří se vysune jeden lístek, průvodčí ho cvakne, prostrčí zpět, poděkuje a spokojeně odchází.

Na zpáteční cestě si manažeři pořídí jen jeden lístek a inženýři dokonce nemají žádnou jízdenku. Tu jeden z manažerů zvolá: ?Pozor, jde průvodčí!?

Všichni manažeři se utíkají schovat na záchod a inženýři trochu pomaleji odcházejí na další. Poslední z inženýrů, ještě než se schová, zabouchá u manažerů: ?Jízdenku, prosím!?

Ponaučení: Manažeři často používají inženýrská řešení, aniž by jim rozuměli.

Odesláno

? Dobrý den, chtěl bych si u vás rezervovat stůl pro tři, na osmou.

? Tři na osmou? Myslíte si, že tu máme stůl pro šest a půl tisíce lidí?

:lol2:

Ale má tam být 6561 lidí

:hannibal:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...