Murphy97 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) to Murphy97: škoda že je to jen výmysl - Armstrong to popřel. Jinak se tato hláška objevila v úvodních titulcích filmu Strážci - Watchmen. jj, já vím - proto sekce "humor"..., pokud to tady již bylo tak sorry, 178 stránek se mi nechce procházet... Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Blondína s brunetou idú na kávu.Bruneta kričí na čašníka :"dve kávy prosím" a blondína na to :" máš pravdu, aj ja si dám dve..." Sedí slepý v bare a pýta sa :"Chcete počuť vtip o blondínach?" Barman mu odpovedá:"Pane, vedľa Vás sebí blondína, 120 kg, majsterka sveta v zápasení.Z druhej strany sedí blondína, 115 kg, majsterka európy v hode kladivom a vedľa nej blondína, 95 kg, majsterka sveta v karate.Ešte stále máte chuť rozprávať vtipy o blondínach??" Slepý odpovedá:"Ale , už nie.Nechce sa mi ho tri krát opakovať" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Hádá se Američan s Čechem, jestli je trabant auto. Čech se nakonec naštve, nasedne do svýho traboše, třískne za sebou dveřmi. Poté nastartuje, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a poté se rozjede. "Jo, už ti věřím, je to auto," povídá Američan, "ale co měly znamenat ty manévry?" "Ále..." povídá Čech, "zabouchl jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem ji musel ukroutit." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 dnes v Brně ... zdroj: MF DNES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Mražená ryba přímo z rybníka? Chudák kapitán Iglo asi brzy zkrachuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Kdyz jsme u tech ryb... ... pry se opet hleda Nemo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hommer1 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 hodinky na vecer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Infernal Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 (upraveno) Nejlevnější watchwinder na světě Upraveno 27. ledna 2010 uživatelem Infernal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2010 Tak už to zase začíná být aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Ach ty blondynky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Proc muzi nemají pracovat v manzelské poradne ? Napriklad proto: Milý Honzo, doufám, ze mi dokázes pomoci, Jednoho dne jsem nechala manzela koukat doma na televizi a odjela do práce. Asi tak 2 kilometry od domu mi najednou prestalo auto jet - musela jsem se vrá*** pro manzela, aby mi pomohl. Kdyz jsem dosla dom?, nemohla jsem uverit tomu, co jsem videla. Byl v posteli se sousedovou dcerou. Je mi 32, manzelovi 34 a jí 19. Jsme spolu 10 let. Manzel se mi priznal, ze spolu chodí víc nez pul roku. Do manzelské poradny nepujde. Jsem úplne v koncích, prosím, pomoz mi! Magda Milá Magdo, ze Ti prestalo jet auto po tak krátké ceste m?ze být zpusobeno mnoha prícinami. Nejprve zkontroluj jestli není ucpaný prívod paliva. Pokud je cistý zkontroluj veskeré prívody vedoucí k motoru. Také zkontroluj kabely. Jestli není problém tady, je potreba provézt kontrolu palivového cerpadla jestli není poskozené a dává správné mnozství paliva. Doufám, ze jsem Ti pomohl Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd. Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd. Všem obyvatelům Brd se omlouváme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pepahop Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/19...ze-strechy.html Fstéjte se, fý mákoré s chronomagu, nýc se fám néstáné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 (upraveno) http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/19...ze-strechy.html Fstéjte se, fý mákoré s chronomagu, nýc se fám néstáné... No...mně to moc legrační nepřijde. edit: levopis Upraveno 29. ledna 2010 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 zdroj: kecy.roumen.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2010 Tohle znáte? http://en.tackfilm.se/ Stačí vložit svou fotku nebo někoho známého a pak už jen koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky