Diamondking Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Zabezpečení. To je od Kibiho, ne?
Alessio Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Chlapi...hlavně žádné ukvapené reakce, at se děje co se děje 1
Honza.manta Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Chlapi...hlavně žádné ukvapené reakce, at se děje co se děje Jak by řekl můj syn - to je hustýý.
Mike-72 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Zdá se mi to, nebo ten borec vlevo nemá ani holinky?:-)
HonzaX Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 To je od Kibiho, ne? Kibi to není ,ten by ještě vyhrožoval Bulinou!
Hugo14 Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Vím, že si to od Frantika, Cigiho a dalších asi odskáču, ale...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Východočeská župa na návštěvě http://www.youtube.com/watch?v=eNs2sW2cDnY
pete Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 V automobilové příručce pro řidiče se píše, že průměrná reakční doba řidiče je prý 0,75 sekundy... Otestujte si přiloženým programem váš# průměrný reakční čas. Čekejte až vyběhne ovce a klikněte na šipku. Když dosáhnete průměr nad 0,75 sek., měli by jste jezdit taxikem! http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/sheep/reaction_version5.swf Východočeská župa na návštěvě http://www.youtube.com/watch?v=eNs2sW2cDnY Na návštěvě u Milise
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 V automobilové příručce pro řidiče se píše, že průměrná reakční doba řidiče je prý 0,75 sekundy... Otestujte si přiloženým programem váš# průměrný reakční čas. Čekejte až vyběhne ovce a klikněte na šipku. Když dosáhnete průměr nad 0,75 sek., měli by jste jezdit taxikem!Už to tady kdysi bylo, ale nemůžu to najít.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Východočeská župa na návštěvě na Heineken je taky dobrá.
H-B Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Odesláno 2. června 2010 Už to tady kdysi bylo, ale nemůžu to najít. Lip nez 0,1994 jsem nedal. Ale na pul druhy rano po dlouhym dnu, to neni zly
Návštěvník Kamil Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Lip nez 0,1994 jsem nedal. Ale na pul druhy rano po dlouhym dnu, to neni zly O dvě desetitisíciny horší? Srabe!
Filipes Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 je to nějaký rozbitý - mně z 10 ovcí vyšlo 8x 0.219 - to je nesmysl abych v 6 ráno reagoval na tisícinu vteřiny přesně stejně
horal Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Ty ovce, hrozná blbost :lol2: Po 24 hod. službě, líp ani boha
Baker Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Pár chlapů takhle pravidelně chodí každý den do hospody na dvě pivka. Jednou se jim jeden z nich svěří, že má podezření, že je mu jeho žena nevěrná.Ostatní mu doporučí, ať tedy zítra nejde do hospody, schová se doma a uvidí.On souhlasí, následující den zůstane doma a den poté se opět sejdou u píva."Tak co", ptají se ostatní,"cos zjistil?""Hoši, je to tak," odpoví smutně dotyčný, "přišel takovej dvoumetrovej pořízek, manželka mu sundala tričko, kdybyste viděli ty bicepsy, tricepsy, ty prsní svaly, ten pekáč buchet místo břicha, ty vypracovaný nohy.Potom sundal on podprsenku mý ženě, prsa jí spadla k pupíku, sundal jí sukni a kalhotky a já uviděl ty dolíčky v kůži na stehnech, tu celulitídu, no a šli na to.""No a dál, cos udělal ty", netrpělivě vyzvídají kamarádi."Hoši, co vám budu povídat, já se za ni tak styděl......."
marosh Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Když už ten Kamil nakousnul skvělé reklamy na Heineken, tak taky jednu přidám: P.S. Tenhle filmový pitomec je prostě neodolatelný, v mém TOP 09 pitomců je hned číslo 2, těsně za jedničkou - Forrestem Gumpem.
marosh Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 (upraveno) Sorry, ještě jeden cool spot na europivo, ale myslím, že jedno z nejlepších: Heineken Breakdence Upraveno 3. června 2010 uživatelem marosh
911 Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 uzasna reklama na Bud Light. tusim, ze v TV nebyla
FiXilVer Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 ked sa tu rozbehli reklami, tak aj ja jednu pridam, snad ste ju este nevideli
Doporučené příspěvky