Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Muž se ženou jedou tábořit. Postaví stan a večer se uloží ke spánku. Po nějaké době se muž vzbudí, probudí manželku a říká: "Podívej se na nebe a řekni mi, co vidíš?"

Žena: "Vidím miliony hvězd."

Muž: "A co na to říkáš?"

Žena chvíli přemýšlí a pak řekne: "Viděno z hlediska astronomie, jsou to miliony galaxií a biliony možných planet. Astrologie mi říká, že Saturn leží v konjunkci se Lvem. Co se času týče, usuzuji, že máme 3 hodiny a pár minut. Teologicky, že náš Pán je všemohoucí a my všichni jsme jen nicotně malí. Meteorologicky mi to říká, že budeme mít zítra krásný den. No a co to říká tobě?" zeptá se ona.

Muž: "Prakticky viděno, někdo nám ukradl stan."

Odesláno

Som sklamany. Hned prva vec - tie spojene kruhy, je ukradnute od Amazing Jonathana. Presne takto otvaral svoj spacial na Comedy Central. Takze dalej uz nepozeram. Ten clovek na to nema....

tak to jsem zklaman. Jonathana jsem neznal, ale koukam, ze od nej prevzal i jine veci. skoda.
Odesláno

Tak to mne teda pěkně nasr. :grrr:

Koukal jsem na všechna videa Richarda Nedvěda a říkal jsem si, že by konečně česko mělo nějakého mladého nadějného a kvalitního showmana? Přišlo mi to originální, neotřelé, nikdy jsem nic podobného neviděl.

Klobouk dolů za tvůj přehled Ghille, o Amazing Jonathanovi jsem nikdy neslyšel, ale máš naprostou pravdu. Po shlédnutí několika jeho videí musím říct, že ten mladej :fyou: Nedvěd od něj všecko okopíroval do posledního detailu. Jenom si zatím netroufnul na ty nejdrsnější scénky od Jonathana, jako řezání ruky a zabíjení holuba. Je to ostuda. Další českej "umělec" kterej umí akorát kopírovat zahraniční stars.

Návštěvník Tada
Odesláno

Co ty víš, třeba si na to vystoupení koupil "licenci" iluzionisti to tak dělají... Ale jít s tím do TV soutěže je trošku trejfe...

Návštěvník Tada
Odesláno

Vynikající :D Začínám uvažovat, že se vykašlu na zbroják a budu radši nosit šavli, co mám po pradědovi :D

Odesláno

To jsou dobry magori. Skoda , ze nevime co tomu sporu predchazelo. Ale ten taxikar byl uz od pohledu sympatak :D

The taxi driver gets out of the car, kicks the Mercedes doors, opens them, slaps the guy inside. Gets back to his taxi, takes off. The Mercedes guy runs out, opens his trunk, grabs a sword, runs to the taxi and strikes a blow to the roof. The taxi stops, taxi driver gets out again and this is where the video begins.
Odesláno (upraveno)

Asi mel boxera, neco tam steloval na ruce... Ale proc se do sebe pustili - proc mu nakopl dvere...

EDIT: Takhle se s mecem ohani jen Gilius. Ale ten,myslim, nema mercedes....

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

kluci, já youtube etc nesleduju, ale ta šavle, to je mazácký! :gunsmilie: A červená teplákovka :goof: chybí mi tady smajlík, že bych se poch..l smíchy.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...