Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kdo nezkusil (běžet 40 kiláků), nepochopí....

No ono jde taky o to jak rychle tech 42 kiláků uběhneš :-). Já měl v maratonu důstojnější finiš ale běžel jsem 4 hodky. Byli tam borci za 3 hodky :smile_anim:

Odesláno

Žabaři, mě se jednou povedlo někoho ukecat, že největší zvon u sv. Víta je Zikmund a ten menší Hanzelka.

Podotýkám, dospělá a svéprávná osoba z řad mých kolegů, pak si nechte někde opravit hodinky. (Doufám, že to čte.) :suicide_anim:

No tohle mi připomíná, kdy jsme s kamarádem nakecali v 91 jedné kamarádce z USA při procházce na Pražském Hradě, že žižkovský vysílač je odpalovací rampa raket namířenýcj na USA. :smile_anim: Kupodivu se ani moc nesmála.

Odesláno

No ono jde taky o to jak rychle tech 42 kiláků uběhneš :-). Já měl v maratonu důstojnější finiš ale běžel jsem 4 hodky. Byli tam borci za 3 hodky :smile_anim:

Já viděl spoustu takových jako na tom videu. I tak jsou to pro mě borci. Ale je fakt, že kolikrát se člověk smíchu neubrání :)

Odesláno (upraveno)

Komicke sa len zda, ale ked dostanes krc, je to peklo a hlavne ked si kilak pred cielom a tahas sa silou vole. Ja som maraton odbehol za 3:48 a musim zaklopat, nic take sa mi nestalo. Nikto (z bezcov) sa vsak v cieli podobnym "komedialnym" pohybovym kreaciam aj tak nesmeje, alebo to dusis v sebe, lebo niekedy sa neudrzis, ale to patri k tomu. A divaci ta skor povzbudzuju, nech to uz konecne dotrepes do ciela.

Ak by sa to stalo povedzme na 28km a nerozchodis, zabalit to, inak si urobis este horsie s vacsimi nasledkami.

edit: oprava textu

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

klobouk dolů před takovým výkonem, to musel být hrozný stav...jinak to byl asi finish ironmana, takže ještě plavaní a vyjížďka na kole předtím...

Odesláno

něco z brna

Zlatý Staroměstský orloj :) . K čemu jsou hodiny, na které se člověk musí dívat pět minut aby poznal, kolik je hodin? A ještě mu nadávali, že se 5 minut kouká na ... to co vidí Onderka ve sprše.
Odesláno

Já bych to interpretoval tak, že až to Spiderer zjistí, tak ti pomůže jedině to, kdybys byl někde hodně daleko v zahraničí :D

Ten je ted na turne se svoji zmolkovou kouli :D

• Dát hlas 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...