Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

... že někomu na nich bude vadit, že nemají 46 mm, jinému bude zase chybět ručka co ukazuje noční a ranní šichty, nebo den v týdnu, jiný by měl raději Daytony v olejové lázni, ideálně z tuňákového nálevu, a zbytku bude vadit ta nekřesťanská cena, která se ( na rozdíl od těch prima vysavačů, televizí, ledniček, a počítačů ) každoročně zvyšuje.

:lol2:

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Dám to do téhle sekce. Skvělá reklama. Je to takové pokračování předchozí cukrářské :smile_anim:

Odesláno

Trocha zábavy při sobotě :)

Učitelka se ve škole ptá dětí jak si doma žijí.

Malá Mařenka říká:

Já žiju pouze s mamkou, ale moje maminka je prostitutka a my doma máme tolik peněz, že si můžeme dovolit skoro všechno!

To je nic,... říká malý Jeník:

Můj tatínek je policajt a ten má tolik peněz, že když mu šlohnu stoeurovku z peněženky, tak to ani nepozná. Tak dobře jsou teď placení státní policajti!!

Učitelka se nakonec ptá:

A co ty Jiříku, jak si doma žijete vy?

A malý Jiřík odpovídá:

Paní učitelko, můj tatínek je šofér kamionu... a i my by jsme měli kopu peněz, nebýt těch kurev a policajtů!!!

Odesláno

A jeden trochu drsnější :)

Paní učitelka dá dětem ve škole deset korun, aby je co nejlépe prohospodařily.

Za týden se dětí ptá, jak to udělaly.

Přihlásí se Anička a povídá: "Já jsem koupila třešinky, ty sem snědla a pecičky jsem zasadila.

Ty vyrostou, tak z nich bude stromeček s třešinkami."

Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál.

Přihlásí se Jiřinka a povídá: "Já jsem koupila broskvičku, tu jsem snědla a pecku jsem zasadila.

Ta vyroste, tak z ní bude stromeček s broskvemi."

Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál.

Přihlásí se Pepíček a povídá: "Já jsem koupil jitrnici."

Paní učitelka se podiví, ale Pepíček hbitě odpovídá:

"Doma se s ní sestra pohlavně ukojila, pak jsme tu jitrnici snědli, špejlí si vydloubali zuby střívko použil táta v noci jako prezervativ, ráno jsme do ní nasrali a matka ji šla vrátit jako zkaženou - no a tady vám vracím zpátky tu desetikorunu!!"

Návštěvník Kamil
Odesláno

Dwayne Dibley´s dog...

Já si nejdřív myslel, že je to YPO.

Taky by to mohl být lolohh, ten ale není tak hubenej.

Odesláno

Nový film jde teď do kin!

Úplně mne to dojalo :crying_anim02: . Je to jak z mého života. Ráno vstanu a zapnu Chronomag, jdu du práce a myslím na Chronomag, přes den když mám chvilku volna tak jsem na Chronomagu, večer jsem u Chronomagu a v noci se mi o něm taky už zdá.

Asi se budu soudit s autorem o práva k námětu na ten film :sad01_anim:

• Dát hlas 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...