sect Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Tož při té středě........(samozřejmě pokud to není vhodné , tak prosím o smazání). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 ... že někomu na nich bude vadit, že nemají 46 mm, jinému bude zase chybět ručka co ukazuje noční a ranní šichty, nebo den v týdnu, jiný by měl raději Daytony v olejové lázni, ideálně z tuňákového nálevu, a zbytku bude vadit ta nekřesťanská cena, která se ( na rozdíl od těch prima vysavačů, televizí, ledniček, a počítačů ) každoročně zvyšuje.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Dám to do téhle sekce. Skvělá reklama. Je to takové pokračování předchozí cukrářské
JakubS Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Jak se zastavuje romská muzika je to sice drsné řešení, ale stejně jsem se zasmál http://www.youtube.com/watch?v=9hcJqX97_1M 3 3
Džanek Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Trocha zábavy při sobotě Učitelka se ve škole ptá dětí jak si doma žijí. Malá Mařenka říká: Já žiju pouze s mamkou, ale moje maminka je prostitutka a my doma máme tolik peněz, že si můžeme dovolit skoro všechno! To je nic,... říká malý Jeník: Můj tatínek je policajt a ten má tolik peněz, že když mu šlohnu stoeurovku z peněženky, tak to ani nepozná. Tak dobře jsou teď placení státní policajti!! Učitelka se nakonec ptá: A co ty Jiříku, jak si doma žijete vy? A malý Jiřík odpovídá: Paní učitelko, můj tatínek je šofér kamionu... a i my by jsme měli kopu peněz, nebýt těch kurev a policajtů!!!
Džanek Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 A jeden trochu drsnější Paní učitelka dá dětem ve škole deset korun, aby je co nejlépe prohospodařily. Za týden se dětí ptá, jak to udělaly. Přihlásí se Anička a povídá: "Já jsem koupila třešinky, ty sem snědla a pecičky jsem zasadila. Ty vyrostou, tak z nich bude stromeček s třešinkami." Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Jiřinka a povídá: "Já jsem koupila broskvičku, tu jsem snědla a pecku jsem zasadila. Ta vyroste, tak z ní bude stromeček s broskvemi." Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Pepíček a povídá: "Já jsem koupil jitrnici." Paní učitelka se podiví, ale Pepíček hbitě odpovídá: "Doma se s ní sestra pohlavně ukojila, pak jsme tu jitrnici snědli, špejlí si vydloubali zuby střívko použil táta v noci jako prezervativ, ráno jsme do ní nasrali a matka ji šla vrátit jako zkaženou - no a tady vám vracím zpátky tu desetikorunu!!"
vanderB. Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Dwayne Dibley´s dog... ten spíš vypadá jak pan Wallace
Návštěvník Kamil Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Dwayne Dibley´s dog...Já si nejdřív myslel, že je to YPO. Taky by to mohl být lolohh, ten ale není tak hubenej.
sureshot Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) Free patek philippe tourbillon Download Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem sureshot
pavel67 Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Nový film jde teď do kin! Mrkni na trailer: http://www.mycitymovie.com/id/3412c8237c98c02c9b66d4ee28478af9/ jen pro podobně vyšinuté 3
224477 Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Nový film jde teď do kin! Mrkni na trailer: http://www.mycitymovie.com/id/3412c8237c98c02c9b66d4ee28478af9/ jen pro podobně vyšinuté paradicka, chvilu som fakt cumel
Jay Doll Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Nový film jde teď do kin! Úplně mne to dojalo . Je to jak z mého života. Ráno vstanu a zapnu Chronomag, jdu du práce a myslím na Chronomag, přes den když mám chvilku volna tak jsem na Chronomagu, večer jsem u Chronomagu a v noci se mi o něm taky už zdá. Asi se budu soudit s autorem o práva k námětu na ten film 1
sect Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 A v noci, když se probudím, tak kontroluju aspoň přes mobil co je nového.... , jinak jsi to napsal úplně přesně.
pavča Odesláno 8. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2010 (upraveno) He. Upraveno 8. listopadu 2010 uživatelem pavča
Doporučené příspěvky