Kalifx Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 styri akordy a zahrate skoro kazdu popovu pesnicku za poslednych 40 rokov K tem akordovym postupum treba: http://en.wikipedia.org/wiki/Chord_progression A pokud si k tomu koupíš ještě tohle, tak je výsledek zaručenej: Ten náš současnej svět je fakt fascinující...
sureshot Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 dalsie fail video zjavne maju chlapci zlomenu hlavu, ale niektori si vazne koleduju o zlomene väzy no zabava zarucena
obchodnik-o3 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 fakt vrchol blbosti,inak dobre pobavenie
vanderB. Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Mě rozesmála včera naše vesnická samoobsluha. Prodavačky, většinou otrávené padesátnice, dostaly po americkém vzoru cedulky s nápisem:"Dnes se na vás směje ...a jméno."Výsledek viz obrázek.
911 Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 snad to tady jeste nebylo. v tech pojistovnach se nekdy musi i zasmat jak to tak ctu Hitparáda pikantních pojistných hlášek Projížděl jsem kolem chatky, když jsem si všiml, že se před ní opaluje krásná slečna. Lehce jsem přibrzdil, abych si mohl dotyčnou důkladně prohlédnout. Vzápětí jsem narazil do vozu přede mnou, jehož řidič zpomalil ze stejného důvodu, akorát trochu víc. Podle policistů se na tomto úseku podobné nehody stávají poměrně často Nejprve jsme se dohodli, že nemá cenu volat policii, ale potom mě napadlo, aby na mě dýchl. To nechtěl učinit a navrhoval, že by na mě plivnul. Pachatel musel být znalec, protože zmizeli jenom moji holubi. Manželčiny slepice však ve stejné lokalitě zůstaly. Okno do kuchyně mi rozbil sousedův chlapec a nebylo to v okolí poprvé, takže máme podezření, že je to organizované, zvláště když jeho strýc je sklenář vice zde
Chumpus Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Hitparáda pikantních pojistných hlášekPřidám obrazovou dokumentaci http://www.splachovac.cz/srandovni-obrazky/nehody-jak-je-nakreslili-ridici.html
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 pridam aj ja: Ja skutočne neviem, kde som mal pohlavný úd v čase, keď som na nej ležal.
Saturnax Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Zatýkanie cigána:http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfokwcE&feature=related
lastam Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Zatýkanie cigána: http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfokwcE&feature=related mno myslel jsem ze zacatku ze v klepetech nakonec skonci policajti...
Frantik Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Ostravak zlity pod obraz se potaci z hospody.U jednoho domu stlaci zvonek.Vyleze zenska a rika:"Tady nebydlite".Chlapek obejde barak a znovu zazvoni. Zenska - uz nastvana - vyleze a rika:"Tady nebydlite a ja chci spat!"Chlapek opet obejde barak, znovu zazvoni, baba vyleze a uz jeci:"Tady nebydlís, ty vozralo"!Chlapek na to:"Zato ty bydlis vsude, pico !!!"
sureshot Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 tohto mam doma celu knizku, celkom drsny humor anarchy in the uk.
farářskej Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Zatýkanie cigána: To je složitější než dávat kočce prášek
Saturnax Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 To je složitější než dávat kočce prášek Mali to s ním veru ťažké...
Karki Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 # # # # # # # JAK SE SPRCHUJEME: # # # # # # ŽENA: Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a# # # světlé. # # # Jde do koupelny v župánku. # # # Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno,co by # # # mohlo být vidět. # # # Podívá se na to, co jí Pán Bůh nadělil. # # # Hlavou jí proběhne,že by měla dělat víc lehsedů, noh zdvihů... # # # Zapne sprchu. Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými # # # kousky (dámy prominou). # # # Použije zvlášť žínku na obličej, ruce, nohy, houbu, širší houbu a ## # pemzu. # # # Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem # # # obohaceným 4vitamíny. # # # Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. # # # Dá si do vlasů grapefruitovo - mátový kondicionér, obohacený # # # skutečnou vášníovoce. # # # Spláchne kondicionér. Oholí si podpaždí a nohy. # # # Vyleze z vany´a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. # # # Utře se ručníkem velikosti menšího státu. # # # Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa # ## ve sprcháči. # # # Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a s ručníkem na hlavě. # # # # # # # # # Muž: # # # Svlíkne se sedě na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený. # # # Do koupelny jde nahatej. Když na cestě do koupelny uvidí # # # manželku,zahoupá dindonem a udělá WOO WOO. # # # Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na prdeli. # # # Podívá se, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. # # # Zapne sprchu. Umyje si obličej. # # # Většinu času stráví omýváním dindona a p....e. # # # Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. # # # Usere si a zasměje se, jak nahlas si prdnul. # # # Umyje si vlasy. Udělá si šamponový číro. # # # Umyje si p...l a nechá ty chlupy na mejdle. # # # Čůrá ...a čůrá ...a čůrá. Všechno spláchne, vyleze z vany mimo # ## kobereček. # # # Utře si jenom p...l a předloktí. # # # Nakreslí kozy na zrcadlo, aby se cítil jako chlap. # # # Setřepe z dindona vodu. # # # Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WOO # ## WOO.
Vejmrda Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) Fronta na pracáku:? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? Fronta na sociálce:? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem Vejmrda
quaero Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 tohto mam doma celu knizku, celkom drsny humor No zas takovej úchyl abych si s tím kupoval knížku nejsem, ale jednou začas Dagsson fakt pobaví.
X-Bob Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 v IKEA legalne prodavaji fejky!!!! Udelal jsem pro jistotu fotku, kdy jsem tam byl a z mobilu ted vkladam sem. Takze pozor!!! Protoze vkladam primo z mobilu a nevim,jak v nem zmensit foto a nevim prave,jak je velke,prosim prip.admina o zmenseni
levistrauss Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Zatýkanie cigána: http://www.youtube.com/watch?v=t8qwUfokwcE&feature=related Je mi líto, ale moc vtipné mi to nepřipadá... Buď je to ukázka absolutní neschopnosti těch dvou policajtů (když jim z auta utekl, moc energie do snahy ho chytit nedali... kdyby nebyl opodál ten vazoun, snad by jim i utekl.), nebo důkaz prorůstající pozitivní diskriminace a strachu z obvinění z rasismu. To i v USA by měl min. 2 žebra zlomené... omlouvám se za OT, ale tohle mě docela rozladilo.
vanderB. Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 na tohle jsem narazil na yahoo answers Which (military) branch is less strict? I was watching some videos on youtube about the first day of training, and i can't believe how rude they are to the new comers; They should be glad that there are people joining. Anywho, I'm planning on joining the military, but not sure which branch i should go after. I want something less strict; not like the one in the air force where 3 people are yelling at one person at the same time. Is there any way to get a personal trainer instead of going through boot camp? Oh and btw, i'm talking about boot camp. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100902154034AAJg3Pi
Doporučené příspěvky