Murphy97 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 ty voe...neeee už tam vidím: "hodinkám rozumím a kup hodinek Graf von Monte Wehro za 15 000 bude určitě výhodný" když Graf, zak jedině von Monte Christo a ne Wehro imho Myslím, že se s tím ve vlákně humor budeme setkávat poměrně často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Co to nosime-hodinky.cz sakra je? Mrkni TADY na poslední 3-4 stránky a uvidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Mrkni TADY na poslední 3-4 stránky a uvidíš... aha, já nevěděl, že je to takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Mno, sice jsem se dozvedel hlavne to, ze Peta-Biker chudak otroci Patrikovi a Kibi s Tadou grafomanej na jinym fore, ale aspon jsem se trochu pobavil.No nic, jdu na obed a k dochtorovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) ty voe...neeee už tam vidím: "hodinkám rozumím a kup hodinek Graf von Monte Wehro za 15 000 bude určitě výhodný" když Graf, zak jedině von Monte Christo a ne Wehro imho Důvod možná bude propagace a obhajoba nesmyslných cen. Upraveno 28. února 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Zájemce o pracovní pozici............... OD: vymastenyhovado@******.cz Je mi 24 let, jsem vyučen jako automechanik a motocykli jsou mým koníčkem. Jsem motorkář tělem i duší a pokud bych s motocykli i pracoval tak by práce byla mým koníčkem. Pokud by vás muj e-mail zaujal, rád vám pošlu životopis. Gramatiku já určitě hodnotit nemůžu ale ten mail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Mno, sice jsem se dozvedel hlavne to, ze Peta-Biker chudak otroci Patrikovi a Kibi s Tadou grafomanej na jinym fore, ale aspon jsem se trochu pobavil. No nic, jdu na obed a k dochtorovi. To jsem rád, že jsem Tě pobavil. Mě Tvé kroky v roli moda taky dříve bavily, hehe. Upraveno 28. února 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 To jsem rád, že jsem Tě pobavil. Mě Tvé kroky v roli moda taky dříve bavily, hehe. Jojo, byla to moc zabava... Hehe. Ale k tematu, Kibi, znas takovej ten nekorektni forek se zdvizenou pravici (kolik bylo letos v sudetech snehu / jak vysoko skace muj nemeckej ovcak)? Nejak jsem si na nej vzpomnel pri pohledu na toho mazlika, nedavno jsem videl podobny zviratko s panem, kterej mel dva metry, odhadem tak 120kg, holou hlavu a tricko Thor Steinar. Ale mel useknuty usi, ten pes jako teda. S nechanejma usima je hezci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Přiznejte se, kdo z vás je dersu.uzala...? "To já zase měl velké cukání na dovolené v Egyptě, tam bylo hodinek až oči přecházely ! Vím dobře že tady v republice je vše předražené, ale dát za luxusní hodinky tam 100 a u nás v přepočtu 5000 dolarů to je snad trochu přehnané ne? Opravdu nelžu zkusím pohledat nějaké fotografie. Jediné co mi zachovalo chladnou hlavu u těchto luxusních značek byla cena servisu zde. Tuším že by zdejší značkové servisy poznaly podle výr.čísel výhodně zakoupené hodinky v zahraničí a následnou cenou pozáruční opravy by si na mě náležitě smlsly !!! Proto snad dám přednost při koupi nějaké poctivé tuzemské značce s bezproblematickým servisem. Pokukuji po značce JVD ( Jana Vláhová Design ) tam se mi hooodně líbí letecké chronografy ( se stopkami ) v titanovém pouzdře." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 http://www.videacesky.cz/hudebni-klipy-videoklipy-hudba/jon-lajoie-jinymi-zpusoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 az na ty dva metry a usekly usi jsem to mohl byt ja... kecáš, ty štajnara nenosíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Přiznejte se, kdo z vás je dersu.uzala...? Jedu do Egypta, pak nasbírám 50 příspěvků a uvidíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dD-fqvK0fa0&feature=player_embedded#at=20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Zájemce o pracovní pozici............... OD: vymastenyhovado@******.cz Je mi 24 let, jsem vyučen jako automechanik a motocykli jsou mým koníčkem. Jsem motorkář tělem i duší a pokud bych s motocykli i pracoval tak by práce byla mým koníčkem. Pokud by vás muj e-mail zaujal, rád vám pošlu životopis. Gramatiku já určitě hodnotit nemůžu ale ten mail? Měl jsem tu smůlu vidět zcela vážně míněné CV se žádostí o místo s mailem začínajícím vyhulbambus@ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 seriozne na infarkt http://www.liveleak.com/view?i=488_1298421505 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 seriozne na infarkt http://www.liveleak.com/view?i=488_1298421505 tohle bych si v Čechách nelajsk...polovina lidí by si tý hlavy nevšímala a druhá by ji nakopla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Významné události pro dnešní den dle Seznamu (tak tohle fakt radší neznat.... ) Svátek: Bedřich Významné události: 1872 byl založen Yellowstonský Národní Park ležící ve státech USA Wyomingu, Montaně a Idaho, první národní park na světě. 1896 Henri Becquerel objevil radioaktivitu u solí uranu. 1912 Albert Berry uskutečnil jako první parašutistický skok z letadla. 1950 bylo v Československu provedeno sčítání lidu, podle něhož mělo k tomuto datu 12 338 450 obyvatel, z toho Česko 8 896 133 a Slovensko 3 442 317. Významná narození: 1445 Sandro Botticelli, italský malíř (Klanění králů, Muž s medailí, Pomluva, Madona Vítězná, Zrození Venuše, Výjevy ze života Mojžíšova). 1456 Vladislav Jagellonský, český a uherský král. 1946 Jan Kodeš, český tenista, vítěz Wimbledonu 1973 a French Open 1970 a 1971, finalista US Open 1971 a 1973. Byl členem vítězného týmu ČSSR v Davisově poháru 1980. 1969 Javier Bardem, španělský herec, držitel Oscara a Zlatého glóbu (Vicky Cristina Barcelona, Goyovy přízraky, Tahle země není pro starý). 1994 Justin Bieber, kanadský zpěvák, momentálně největší idol teenagerů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Z fóra nosime-hodinky o volbě YPA moderátorem: Re: CHRONOMAG od Sakal v ned úno 27, 2011 6:31 pm To snad nemyslíš vážně.Já tady dopodrobna popisuji atmosféru se kterou se zde vážně nechceme potkávat a ty navrhneš takového nevychovaného staříka moderátorem?Nevím,ale mám pocit,že velké množstvi dnešních členu,jsou špioni z Chronomagu,kteří si tady dělají pouze srandu. Doporučuji, pokud se chcete pobavit, celé to stojí za přečtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Předpokládám že YPO z toho celého má srandu, jako většina ostatních a zájem o moderátorství, stejně jako nabízení slevových karet k tomu taky patří...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky