Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

:gora: ty voe...neeee :gora:

už tam vidím: "hodinkám rozumím a kup hodinek Graf von Monte Wehro za 15 000 bude určitě výhodný"

když Graf, zak jedině von Monte Christo a ne Wehro imho

Myslím, že se s tím ve vlákně humor budeme setkávat poměrně často :crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty voe...neeee

už tam vidím: "hodinkám rozumím a kup hodinek Graf von Monte Wehro za 15 000 bude určitě výhodný"

když Graf, zak jedině von Monte Christo a ne Wehro imho

Důvod možná bude propagace a obhajoba nesmyslných cen. :crying_anim: Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

Zájemce o pracovní pozici...............

OD: vymastenyhovado@******.cz

Je mi 24 let, jsem vyučen jako automechanik a motocykli jsou mým koníčkem.

Jsem motorkář tělem i duší a pokud bych s motocykli i pracoval tak by práce byla mým koníčkem.

Pokud by vás muj e-mail zaujal, rád vám pošlu životopis.

Gramatiku já určitě hodnotit nemůžu ale ten mail?

Odkaz ke komentáři

Mno, sice jsem se dozvedel hlavne to, ze Peta-Biker chudak otroci Patrikovi a Kibi s Tadou grafomanej na jinym fore, ale aspon jsem se trochu pobavil.

No nic, jdu na obed a k dochtorovi.

To jsem rád, že jsem Tě pobavil. Mě Tvé kroky v roli moda taky dříve bavily, hehe.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

To jsem rád, že jsem Tě pobavil. Mě Tvé kroky v roli moda taky dříve bavily, hehe.

Jojo, byla to moc zabava... :)

Hehe.

Ale k tematu, Kibi, znas takovej ten nekorektni forek se zdvizenou pravici (kolik bylo letos v sudetech snehu / jak vysoko skace muj nemeckej ovcak)? Nejak jsem si na nej vzpomnel pri pohledu na toho mazlika, nedavno jsem videl podobny zviratko s panem, kterej mel dva metry, odhadem tak 120kg, holou hlavu a tricko Thor Steinar.

Ale mel useknuty usi, ten pes jako teda. S nechanejma usima je hezci.

Odkaz ke komentáři

Přiznejte se, kdo z vás je dersu.uzala...? :lol2:

"To já zase měl velké cukání na dovolené v Egyptě, tam bylo hodinek až oči přecházely !

Vím dobře že tady v republice je vše předražené, ale dát za luxusní hodinky tam 100 a u nás v přepočtu 5000 dolarů to je snad trochu přehnané ne? Opravdu nelžu zkusím pohledat nějaké fotografie.

Jediné co mi zachovalo chladnou hlavu u těchto luxusních značek byla cena servisu zde.

Tuším že by zdejší značkové servisy poznaly podle výr.čísel výhodně zakoupené hodinky v zahraničí a následnou cenou pozáruční opravy by si na mě náležitě smlsly !!!

Proto snad dám přednost při koupi nějaké poctivé tuzemské značce s bezproblematickým servisem.

Pokukuji po značce JVD ( Jana Vláhová Design ) tam se mi hooodně líbí letecké chronografy ( se stopkami ) v titanovém pouzdře."

Odkaz ke komentáři

Zájemce o pracovní pozici...............

OD: vymastenyhovado@******.cz

Je mi 24 let, jsem vyučen jako automechanik a motocykli jsou mým koníčkem.

Jsem motorkář tělem i duší a pokud bych s motocykli i pracoval tak by práce byla mým koníčkem.

Pokud by vás muj e-mail zaujal, rád vám pošlu životopis.

Gramatiku já určitě hodnotit nemůžu ale ten mail?

Měl jsem tu smůlu vidět zcela vážně míněné CV se žádostí o místo s mailem začínajícím vyhulbambus@

:) :) :)

Odkaz ke komentáři

Významné události pro dnešní den dle Seznamu (tak tohle fakt radší neznat.... :suicide_anim: )

Svátek: Bedřich

Významné události:

1872 byl založen Yellowstonský Národní Park ležící ve státech USA Wyomingu, Montaně a Idaho, první národní park na světě.

1896 Henri Becquerel objevil radioaktivitu u solí uranu.

1912 Albert Berry uskutečnil jako první parašutistický skok z letadla.

1950 bylo v Československu provedeno sčítání lidu, podle něhož mělo k tomuto datu 12 338 450 obyvatel, z toho Česko 8 896 133 a Slovensko 3 442 317.

Významná narození:

1445 Sandro Botticelli, italský malíř (Klanění králů, Muž s medailí, Pomluva, Madona Vítězná, Zrození Venuše, Výjevy ze života Mojžíšova).

1456 Vladislav Jagellonský, český a uherský král.

1946 Jan Kodeš, český tenista, vítěz Wimbledonu 1973 a French Open 1970 a 1971, finalista US Open 1971 a 1973. Byl členem vítězného týmu ČSSR v Davisově poháru 1980.

1969 Javier Bardem, španělský herec, držitel Oscara a Zlatého glóbu (Vicky Cristina Barcelona, Goyovy přízraky, Tahle země není pro starý).

1994 Justin Bieber, kanadský zpěvák, momentálně největší idol teenagerů.

Odkaz ke komentáři

Z fóra nosime-hodinky o volbě YPA moderátorem:

Re: CHRONOMAG

od Sakal v ned úno 27, 2011 6:31 pm

To snad nemyslíš vážně.Já tady dopodrobna popisuji atmosféru se kterou se zde vážně nechceme potkávat a ty navrhneš takového nevychovaného staříka moderátorem?Nevím,ale mám pocit,že velké množstvi dnešních členu,jsou špioni z Chronomagu,kteří si tady dělají pouze srandu.

Doporučuji, pokud se chcete pobavit, celé to stojí za přečtení. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...