Pepe Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Déžo a Araňa jsou v poloze 69... V nejlepším ho ona vyplivne z úst a povídá:Tak si představ, že při tom zemětřesení v Pákistánu zahynulo přes 60000 lidí".Déžo vytřeštěně povídá:Prosím tě, co má společného kouření mého péra s nějakým zemětřesením???!!!"Ale, tady ti visí u p....e kus novin tak si čtu...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Déžo a Araňa jsou v poloze 69... V nejlepším ho ona vyplivne z úst a povídá: Tak si představ, že při tom zemětřesení v Pákistánu zahynulo přes 60000 lidí". Déžo vytřeštěně povídá: Prosím tě, co má společného kouření mého péra s nějakým zemětřesením???!!!" Ale, tady ti visí u p....e kus novin tak si čtu...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Dnes k nám přišel zajímavý email z Londýna: Od: Dr.Philip Moor Bankovní vejce Plc, London. Dobrý den, milá! Jak se vy a vaše rodina? Doufám, že můj dopis se setká ve vaší nejlepší náladu. Jmenuji se Dr Philip Moor Provoz Regionální pobočka Vedoucí manažer vejce bankovnictví Plc Londýně. Rozhodl jsem se hledat tajemství vrcholu důvěrné spolupráce-operace s vámi v provedení transakce řešení zde popsané pod-pro naše oba vzájemné výhodnosti. Během roční bankovní audity, jsem zjistil, opuštěné nevyzvednuté fondů, celkový součet ? 21.500,000 GBP (dvacet jeden milion pět set tisíc britských librách) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků (Pozdní David McDowell Brown) Američan z Arlingtonu, Virginie, který bohužel přišel o život jeden s celou posádkou 1. února 2003 přes jižní Spojené státy raketoplánu Columbia. Zjistil jsem, že on dělal žádnou zvláštní osobu blízkou nebo bude příjemci na jeho účet po procházejí jeho spis v naší bance. Upřímně a vědomě usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný bude příjemcem na zemřelého tak, aby součet oceněný u ? 21,5 milionu britských liber šterlinků budou převedeny na vás, která bude sdílená v těchto procentuální poměr: 50% pro mě a 40% na vás, respektive, zatímco 10% je pro všechny výdaje vzniklé v průběhu transakce. Potřebuji vaše upřímné spolupráce-operace, důvěře a maximální utajení, aby nám tuto transakci provést úspěšně. Ujistil jsem, a slíbil, že tato transakce bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona, jak v zemi, a tady v Londýně jako fond je převeden na váš bankovní účet nominován. Po zvážení a přijetí této nabídky, prosím dopředu mi tyto informace neprodleně na můj soukromý e-mailovou adresu pro bližší důvěrnosti: drphillipmoor.eggbk@live.com -Vaše celé jméno: -Vaše plné kontaktní adresa: -Váš přímý číslo mobilního telefonu: Chcete-li povolit mi nahrát informace v náš bankovní databáze promítnout do bankovního systému sítě, které jste jmenoval další příbuzný / bude příjemcem tohoto účtu, pak jsem vás na komunikaci s bankou na další přenos z tohoto fondu pro vás . Poznámka: Máme málo bankovních dnů k provedení této transakce řešit. Díky očekávání Vaše urgentní odpovědi. S pozdravem, Dr Philip Moor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Dnes k nám přišel zajímavý email z Londýna: Od: Dr.Philip Moor Bankovní vejce Plc, London. Dobrý den, milá! .........Teda Ty máš kliku, takhle přijít k penězům, to je úžasné. Jen si pospěš, v závěru píše, že je na to jen málo času, ať to neprošvihneš. Nejsem závistivý čkověk, ale závidím Ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Přiznám se, že bankovní vejce mi ještě nikdy mail nepsalo. No vlastně ani to nebankovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 nevím jestli to tu bylo, ale je to mazec http://www.loupak.cz/video/srandicky/6974-kolik-je-prosim-vas-hodin?thx=Petulka24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 nevím jestli to tu bylo, ale je to mazec http://www.loupak.cz...n?thx=Petulka24 Jo jo, už je to tu minimálně potřetí. Ale lepší, než ani jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 tak za to se omlouvám .. ale oslí koule mě v pracovním procesu pobavily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Pro lidi, kteří trpí stresem. Speciální cvik prsty, který stres odstraňuje: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Nějak zestárnul... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Na to, že má už asi 15 let cizí játra nevypadá tak zle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Nějak zestárnul... na tatu mi nesahej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 ko-ko-ko ki-ki http://www.youtube.com/watch?v=kDltf6T1Ozk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Nějak zestárnul... Jsem fakt myslel, že Honza vypadá přešle. Ale stále je to pojem. Jaké nosil nejraději HODINKY? co pil víme asi všichni, ale řešili jsme tady již ty jeho hodinky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 (upraveno) co by asi moh nosit? Upraveno 10. června 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Něco z psího života. http://www.youtube.com/watch_popup?v=EVwlMVYqMu4&vq=medium#t=125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Hm blbě jsem se zeptal. Ono se to vlastně nabízí. Myslíš si že v normálním životě teky a nebo si vzal spíše něco méně vyzívavého ? Jdu hledat civilní foto. co by asi moh nosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Tak jedna z mála civilních fotek LARRYHO s hodinkami jelikož jinak jich moc s hodinkami nemá.Ale co je to za model a hlavně řemen vůbec netuším? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Tak jedna z mála civilních fotek LARRYHO s hodinkami jelikož jinak jich moc s hodinkami nemá. Ale co je to za model a hlavně řemen vůbec netuším? Datejusty ve zlatě na custom "řemenu" od zlatníka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky