mondeo2 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 (upraveno) na sousedním webu sem nasál tombedův inzerát http://elektronika.a...kc-5282067.html Hmm Ostrava to jest taky region razovyty Upraveno 14. července 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Ty woe to snad ani nejni fejk ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2011 Dobrej inzerát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Ve specifikaci mě zaujalo hlavně to, že má vůz motor! A že není třeba emisí, neboť nemá katalyzátor. Škoda těch chybějících fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Dobrej inzerát Rimavská Sobota... tam se panečku dějou věci! Aut se značkou RS se bojí v Bratislavě každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2011 Rimavská Sobota... tam se panečku dějou věci! Aut se značkou RS se bojí v Bratislavě každej Nam co jazdime so znackou TV ani netreba ist do Bratislavy. Uplne staci ked sa ukazeme v Kosiciach. Hned vidno ako nas maju radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 A pak kupujte ojeté auto po staré paní...http://www.youtube.com/watch?v=qG4IaHgqH00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Nam co jazdime so znackou TV ani netreba ist do Bratislavy. Uplne staci ked sa ukazeme v Kosiciach. Hned vidno ako nas maju radi Trebišoumeny jsem (naštěstí) nezažil - mně každá živá duše varovala před Rimavskou Sobotou a Komárnem. Že prej jsou to Maďaři, kteří neumí jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Madarov tu mame dost, a navyse su zmiesany s vychodniarmi. V podstate medzi nich patrim aj ja :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Nam co jazdime so znackou TV ani netreba ist do Bratislavy. Uplne staci ked sa ukazeme v Kosiciach. Hned vidno ako nas maju radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2011 Madarov tu mame dost, a navyse su zmiesany s vychodniarmi. V podstate medzi nich patrim aj ja :-) Ještě jsem si vzpomněl na jednu věc - nějak jsme se v Bratislavě bavili o vejletech a já říkal, že teda nevím, jak se budou třeba v Prešově nebo v Košicích (prostě celkově na východě) dívat na to, že jim tam přijedu já v autě s českou (navíc pražskou) značkou. A všichni mi říkali: "Hele, to je v pohodě. Tobě se nestane nic - na rozdíl od nás, kdybysme tam přijeli s bratislavskou espézetkou." Jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 (upraveno) Jeden vtip KE vs BA. Pride blavak do Kosic vlakom a pred stanicou sa pyta prveho cloveka : viete mi poradit ako sa dostanem do centra mesta? Kosican mu odpovie : Ta s takym prizvukom živy do centra ňedojdzešedit: v podstate plati ze ako su neoblubene kosicke znacky v bratislave je to aj naopak. Ale zasa netreba cakat nic ako poskriabane auta a tak. Maximalne si niekto na semaforoch zatrubi viac ako je zdrave. Ceske spz neries, mame tu aj anglicke a ukrajinske :-) Upraveno 19. července 2011 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 S pražskou SPZ jezdím celý Slovensko už čtvrtým rokem, jeden rok dokonce co druhej tejden. Problém s tímhle nikdy nikde, akorát jednou na mě pan vrátnej řval, že proč jsme změnili ten systém SPZ, že teď netuší, odkud kdo je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 (upraveno) Paťo.. hádam nechceš vystrašiť všetkých členov, čo to tu je na v.ý.ch.o.d.e.( neviem prečo mi to slovo- v.ý.ch.o.d. vyhviezdičkuje, veď to nie je nič urážlivé, či sprosté, alebo hej? ) Veď my sa tu máme všetci radi. Ja mám tiež TV značku a problém v Košiciach či inde som nemal. Vieš čo sa hovorí..., že všetci Blaváci sú aj tak Východniari, ktorí tam prišli za prácou Jeden vtip KE vs BA. Pride blavak do Kosic vlakom a pred stanicou sa pyta prveho cloveka : viete mi poradit ako sa dostanem do centra mesta? Kosican mu odpovie : Ta s takym prizvukom živy do centra ňedojdzeš edit: v podstate plati ze ako su neoblubene kosicke znacky v bratislave je to aj naopak. Ale zasa netreba cakat nic ako poskriabane auta a tak. Maximalne si niekto na semaforoch zatrubi viac ako je zdrave. Ceske spz neries, mame tu aj anglicke a ukrajinske :-) Upraveno 19. července 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 východ východe vychod ...jen to zkouším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Na Eiffelově věži stojí Američan, Francouz, Čech a cikán. Američan začne dolů házet dolary a křičí: "Máme jich dost, můžeme je vyhazovat."Francouz začne dolů házet lahve šampaňského a křičí: "Máme jich dost, můžeme je vyhazovat." Cikán se otočí na Čecha říká: "Né aby tě napadla nějaká pí*ovina!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Je to vlakne humor a tak to treba aj brat :-) Popravde na tom nie sme horsie ako zvysok Slovenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2011 Zdravím, náhodou jsem dneska narazil na zajímavý web nosime-hodinky.cz a málem jsem se z diskuzí mohl po.rat smíchy, třeba tohle je vyloženě perla http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=56&t=7&sid=c98ea86430f724b2b243a3b00937332a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky