Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Rimavská Sobota... tam se panečku dějou věci!

Aut se značkou RS se bojí v Bratislavě každej :D

Nam co jazdime so znackou TV ani netreba ist do Bratislavy. Uplne staci ked sa ukazeme v Kosiciach. Hned vidno ako nas maju radi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nam co jazdime so znackou TV ani netreba ist do Bratislavy. Uplne staci ked sa ukazeme v Kosiciach. Hned vidno ako nas maju radi :)

Trebišoumeny jsem (naštěstí) nezažil - mně každá živá duše varovala před Rimavskou Sobotou a Komárnem. Že prej jsou to Maďaři, kteří neumí jezdit :)
Odkaz ke komentáři

Madarov tu mame dost, a navyse su zmiesany s vychodniarmi. V podstate medzi nich patrim aj ja :-)

Ještě jsem si vzpomněl na jednu věc - nějak jsme se v Bratislavě bavili o vejletech a já říkal, že teda nevím, jak se budou třeba v Prešově nebo v Košicích (prostě celkově na východě) dívat na to, že jim tam přijedu já v autě s českou (navíc pražskou) značkou. A všichni mi říkali: "Hele, to je v pohodě. Tobě se nestane nic - na rozdíl od nás, kdybysme tam přijeli s bratislavskou espézetkou."

Jako fakt? :D

Odkaz ke komentáři

Jeden vtip KE vs BA. Pride blavak do Kosic vlakom a pred stanicou sa pyta prveho cloveka : viete mi poradit ako sa dostanem do centra mesta? Kosican mu odpovie : Ta s takym prizvukom živy do centra ňedojdzeš

edit: v podstate plati ze ako su neoblubene kosicke znacky v bratislave je to aj naopak. Ale zasa netreba cakat nic ako poskriabane auta a tak. Maximalne si niekto na semaforoch zatrubi viac ako je zdrave. Ceske spz neries, mame tu aj anglicke a ukrajinske :-)

Upraveno uživatelem pato31681
Odkaz ke komentáři

S pražskou SPZ jezdím celý Slovensko už čtvrtým rokem, jeden rok dokonce co druhej tejden. Problém s tímhle nikdy nikde, akorát jednou na mě pan vrátnej řval, že proč jsme změnili ten systém SPZ, že teď netuší, odkud kdo je.

Odkaz ke komentáři

Paťo.. hádam nechceš vystrašiť všetkých členov, čo to tu je na v.ý.ch.o.d.e.( neviem prečo mi to slovo- v.ý.ch.o.d. vyhviezdičkuje, veď to nie je nič urážlivé, či sprosté, alebo hej? :oneeyed02: ) Veď my sa tu máme všetci radi. Ja mám tiež TV značku a problém v Košiciach či inde som nemal. Vieš čo sa hovorí..., že všetci Blaváci sú aj tak Východniari, ktorí tam prišli za prácou :smile_anim:

Jeden vtip KE vs BA. Pride blavak do Kosic vlakom a pred stanicou sa pyta prveho cloveka : viete mi poradit ako sa dostanem do centra mesta? Kosican mu odpovie : Ta s takym prizvukom živy do centra ňedojdzeš

edit: v podstate plati ze ako su neoblubene kosicke znacky v bratislave je to aj naopak. Ale zasa netreba cakat nic ako poskriabane auta a tak. Maximalne si niekto na semaforoch zatrubi viac ako je zdrave. Ceske spz neries, mame tu aj anglicke a ukrajinske :-)

Upraveno uživatelem robo
Odkaz ke komentáři

Na Eiffelově věži stojí Američan, Francouz, Čech a cikán. Američan začne dolů házet dolary a křičí: "Máme jich dost, můžeme je vyhazovat."

Francouz začne dolů házet lahve šampaňského a křičí: "Máme jich dost, můžeme je vyhazovat." Cikán se otočí na Čecha říká: "Né aby tě napadla nějaká pí*ovina!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...