Jay Doll Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 No jako hip-hop je to teda hodně mizerný , s tímhle flow by se neprosadil ani v Bhútánu, a tam fakt do hudby moc lidí nedělá. Ale sranda musí bejt, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 No jako hip-hop je to teda hodně mizerný , s tímhle flow by se neprosadil ani v Bhútánu, a tam fakt do hudby moc lidí nedělá. Ale sranda musí bejt, to jo Tohle je lepší varianta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 jo, ten bítbox se tam hodí. Ale měl by to rapovat někdo kdo to umí, ono by to líp znělo i neznalým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 jo, ten bítbox se tam hodí. Ale měl by to rapovat někdo kdo to umí, ono by to líp znělo i neznalým nojo, ale pak by to zas nebyl Tuček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 ale prdlajs. klip je klip...to vytrubování a ti jeho kompaniéros....bez chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Ptá se gynekolog dívky: "S kolika muži jste měla pohlavní styk?""Asi s jedenácti.""To není zas tolik.""No jo, taky si říkám, že to nebyl moc vydařený víkend!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nisco Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 (upraveno) Tohle je lepší varianta: s Nastym(Petr Cerha) jsem chodil na vejšku, na matice jsem měl za zády pořád ozvučíno a za krkem naprskáno... edit: jinak tohle je taky slušný Upraveno 20. února 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 http://www.youtube.com/watch?v=J8fNpTSLi80 jedním slovem nádhera. koukám na to asi podvacátý a pokaždý mě dostane..ještě k tomu dokonale padnoucí hudba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 kurz AJ pro pracovníky ve stravování Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 To Patrik: Stodulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nevím, to nebylo v naší závodce. My jsme měli pro změnu "rousbif" , i když to už je pár měsíců. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 kurz AJ pro pracovníky ve stravování Hehehe..tak to je nášup teda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Přidávám další lekci angličtiny pro kuchaře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Přidávám další lekci angličtiny pro kuchaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Jdu takhle Londýnem a najednou proti mně negr a nese notebook. Říkám si:"Ten vypadá jako můj. Ale to je blbost, můj je doma a leští mi boty..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) > # Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle > počasí, # měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné > lano, baterku, hever # a # náhradní kolo... no, vypadal jsem ráno ve > vlaku jak idiot.. Sorry nečetl jsem pozorně předchozí Upraveno 22. února 2012 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 k té angličtině... před pár dny bylo na E2 něco obdobného pamatuji si však už jen jeden:Odpočívej v pokoji (RIP)přeložili jako Relax in room Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 23. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2012 *** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky