Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Včera jsem byl na návštěvě a dali mi tam krabici s vínem.

K mému úžasu tam bylo opravdu jen víno, a tak jsem dneska zase šel do práce...

Upraveno uživatelem Moty123
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem byl na návštěvě a dali mi tam krabici s vínem.

K mému úžasu tam bylo opravdu jen víno, a tak jsem dneska zase šel do práce...

někteří lidé zkrátka neví, co se sluší a patří a co v této zemi patří k slušným mravům...

Odkaz ke komentáři

Nezávislí a spravedliví ?

V jednom městě povolal právník k soudu jako svědka jednu starou paní. Když složila přísahu, ptá se jí žalující právník: 

?Paní Čermáková, znáte mne??

?Ale ano,  samozřejmě. Znám vás od plenek. A abych pravdu řekla, jste pro mne velikým zklamáním. Lžete, zahýbáte své ženě, manipulujete lidmi, pomlouváte je. Myslíte si, že jste  velké zvíře, a přitom jste tak pitomý, že vám  nedojde, že z vás nikdy nebude nic než mizerný právník maloměstského formátu.?

Právník vytřeštil oči. Když se  vzpamatoval z prvního šoku, rychle se zeptá:

?Paní Čermáková, znáte právníka žalovaného??

?Ano,  znám pana Koblihu ještě z doby, kdy neuměl chodit. Občas jsem ho jeho rodičům hlídala. A i v něm jsem se  zklamala. Je to lenoch, udavač a piják. Nedokáže s  nikým slušně vycházet a jeho právnické znalosti jsou  tak mizerné, že bez uplácení ještě nikdy nic nedokázal.?

V tu chvíli soudce zabušil kladívkem a vyžádal si ticho v soudní síni. Zavolal si oba právníky k sobě a povídá  jim tiše:

?Pánové, jestli se jeden z vás zeptá té paní, jestli mě zná, dám vás okamžitě zavřít pro pohrdání  soudem!?

Odkaz ke komentáři

Přijde krásna kočka do lékárny a říká lékarníkovi. Prosím Vás, potřebuji nuntě Cyankáli! Lékárník se ptá: prosím Vás a na co potřebujete cyankáli? Žena říká- chci otrávit manžela! Lékárník na to: prosím Vás, nemůžu Vám prodat cyankáli, přišel bych o licenci. Žena otevře kabelku a ukáže fotku, kde její manžel klátí v posteli lékárníkovu ženu. Lékárník se na fotku podívá a říká: No to jste měla říct hned, že máte recept :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...