montemar Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 (upraveno) Pohlreich s Babicou blednou závistí... Upraveno 26. května 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 holt drsňák. My měkoty co snídáme špek, klobásu s chilli omáčkou nebo olomoucký tvarůžky na tohle nestačíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 (upraveno) Včera jsem byl na návštěvě a dali mi tam krabici s vínem. K mému úžasu tam bylo opravdu jen víno, a tak jsem dneska zase šel do práce... Upraveno 28. května 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Včera jsem byl na návštěvě a dali mi tam krabici s vínem. K mému úžasu tam bylo opravdu jen víno, a tak jsem dneska zase šel do práce... někteří lidé zkrátka neví, co se sluší a patří a co v této zemi patří k slušným mravům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2012 Nezávislí a spravedliví ? V jednom městě povolal právník k soudu jako svědka jednu starou paní. Když složila přísahu, ptá se jí žalující právník: ?Paní Čermáková, znáte mne?? ?Ale ano, samozřejmě. Znám vás od plenek. A abych pravdu řekla, jste pro mne velikým zklamáním. Lžete, zahýbáte své ženě, manipulujete lidmi, pomlouváte je. Myslíte si, že jste velké zvíře, a přitom jste tak pitomý, že vám nedojde, že z vás nikdy nebude nic než mizerný právník maloměstského formátu.? Právník vytřeštil oči. Když se vzpamatoval z prvního šoku, rychle se zeptá: ?Paní Čermáková, znáte právníka žalovaného?? ?Ano, znám pana Koblihu ještě z doby, kdy neuměl chodit. Občas jsem ho jeho rodičům hlídala. A i v něm jsem se zklamala. Je to lenoch, udavač a piják. Nedokáže s nikým slušně vycházet a jeho právnické znalosti jsou tak mizerné, že bez uplácení ještě nikdy nic nedokázal.? V tu chvíli soudce zabušil kladívkem a vyžádal si ticho v soudní síni. Zavolal si oba právníky k sobě a povídá jim tiše: ?Pánové, jestli se jeden z vás zeptá té paní, jestli mě zná, dám vás okamžitě zavřít pro pohrdání soudem!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Včera jsem byl na návštěvě a dali mi tam krabici s vínem. K mému úžasu tam bylo opravdu jen víno, a tak jsem dneska zase šel do práce... tak to je k nasrání, v krabici jen víno a do práce jít ještě s vopicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 (upraveno) Upraveno 29. května 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 toto si vypocujte http://www.youtube.com/watch?v=BMQzQeBsvEA&feature=relmfu typek ma myslim selfconfidence issue.. a asi nejen to tam tech issues bude vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Přijde krásna kočka do lékárny a říká lékarníkovi. Prosím Vás, potřebuji nuntě Cyankáli! Lékárník se ptá: prosím Vás a na co potřebujete cyankáli? Žena říká- chci otrávit manžela! Lékárník na to: prosím Vás, nemůžu Vám prodat cyankáli, přišel bych o licenci. Žena otevře kabelku a ukáže fotku, kde její manžel klátí v posteli lékárníkovu ženu. Lékárník se na fotku podívá a říká: No to jste měla říct hned, že máte recept :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacis Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Pane doktore já mám asi sklerózu, doktor: a od kdy?, pacient: Co od kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 Babička odcházející z krematoria se smutně otočí na černý dým , který vychází z komína a povzdychne si : " Tak vidíš dědku , konečně tě někdo vykouřil až do konce " :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Pracovní pohovor http://www.youtube.com/watch?v=CjVVNuraly8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Kde urobili súdruhovia z BBC chybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 http://i.imgur.com/U4qZ9.gif Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Pánové, tahle debata snad nepatří jinam, než do tohoto vlákna. +1 = tak dlouho sem se nenasmál - já si tu televizi musím občas pustit = fakt dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Pracovní pohovor http://www.youtube.com/watch?v=iS2bm7j8VTs a tohle je zase můj oblíbený pracovní pohovor:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) a můj Upraveno 31. května 2012 uživatelem Leclerc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Tak když už jste nahodili tohle téma http://www.youtube.com/watch?v=SyLENvN3DBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky